Flyer Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jeszcze jeden post nie na temat i poleca ostrzezenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jeszcze jeden post nie na temat i poleca ostrzezenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 no ładnie Ci wątek zaśmiecili, o furce się już nie bede wypowiadał bo wiadomo ze wyglada , widzialem ze szukasz stacji audio... nie bedzie RNS-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 no ładnie Ci wątek zaśmiecili, o furce się już nie bede wypowiadał bo wiadomo ze wyglada , widzialem ze szukasz stacji audio... nie bedzie RNS-E nie nie .... zastanawiam sie miedzy Pioneerem deh-p9800bt a alpine cda-9887r a jakas stacja multimedialna narazie jeszcze nie wiem co kupie.... RNS-E nie bedzie z tego wzgledu ze zalezy mi glownie na jakosci dzwieku a nie na pieknym wygladzie tablicy przyrzadow cena podobna ... ale tutaj mam 1din czyli nie musze przerabiac konsoli srodkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 no ładnie Ci wątek zaśmiecili, o furce się już nie bede wypowiadał bo wiadomo ze wyglada , widzialem ze szukasz stacji audio... nie bedzie RNS-E nie nie .... zastanawiam sie miedzy Pioneerem deh-p9800bt a alpine cda-9887r a jakas stacja multimedialna narazie jeszcze nie wiem co kupie.... RNS-E nie bedzie z tego wzgledu ze zalezy mi glownie na jakosci dzwieku a nie na pieknym wygladzie tablicy przyrzadow cena podobna ... ale tutaj mam 1din czyli nie musze przerabiac konsoli srodkowej racja, racja mam nadzieje ze kiedys bede mial okazje posluchac jak to Twoje Audio wymiata, na filmikach to napewno nie to samo..., a jak z innymi modami bedziesz jeszcze coś robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 mam nadzieje ze niedlugo uda sie skonczyc audio czyli podpiac monoblok rockforda i 2 lub 3 woofery pod niego ( raczej 2 ) co do innych modow to caly czas szukam progow od s4 i powoli sie zbieram za ta liste co jest na pierwszej stronie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nowak a gril od eski kiedy bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 jak uzbieram dodatkowy fundusz .... a teraz mam troche wydatkow ale napewno bedzie ... bo narazie nie mam zamiaru jej sprzedawac a gdybym mial sprzedawac to i tak cena by nikogo nie zachecila bo byla by w okolicach zadbanego polifta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Fajnie sie tak jezdzi z kims z klubu na trasie(tym bardziej ze spotkanie nie planowane ), zawsze jest moment ze mozna sie sprawdzic i swoje autka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 am swoje zdanie i go nie zmienie .... chce ktos mi udowodnic ze mnie objedzie swoim 1.8T ( z gazem czy bez ) ( seryjnym ) to prosze bardzo... zapraszam na 1/4 do ZG ewentualnie na Wiechlice na lotnisko w najblizszym czasie. hymm Jestem prawie pewny ze na prostej z racji przelożen nie masz szans Ale jak tylko będzie troche górki to pewnie byloby zdziwko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 pojawilo sie nowe radio pioneer deh-p9800bt z ciekawszych opcji to ma takie rzeczy jak: - mozna ustawic w jakim aucie gra sprzet ( suv, sedan, kombi, minivan .... ) - gdzie ma byc kierwoany dzwiek ( czy na kierowce, czy na przednie fotele, czy na wszystkie miejsca, czy customowo jakos ) - kolorowy wyswietlacz ktory pokazuje napiecie akumulatora i obroty silnika - bluetooth i zestaw glosnomowiacy - ogolnie jesli chodzi o opcje to radio kozak ... jesli chodzi o dzwiek to tez jest duzo lepszy niz na jakis innych ktore mialem - pilot - ciecie czestotliwosci z przodu i z tylu oraz na wooferze - jak szybko ma schodzic ciecie czy ma byc nagle urwana czestotliwosc czy ma schodzic powoli - procesor dzwieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Poprzedni identyczny model cholernie mi się podobał, a ten jest jeszcze bardziej kozacki Ta gałka i przyciski są podświetlane tylko na niebiesko? Sprzęt jest miodzio wyświetlacz mógłby być większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Kapitalne to radio , mnie najbardziej podoba sie opcja wyswietlanie obrotów silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ja bym wolal ori zartuje radio kozi z nozi jezeli chodzi o duperele szfincer muten itp:shocked: Szkoda ze jakos na czerwono nie siweca przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Poprzedni identyczny model cholernie mi się podobał, a ten jest jeszcze bardziej kozacki Ta gałka i przyciski są podświetlane tylko na niebiesko? Sprzęt jest miodzio wyświetlacz mógłby być większy tak niestety tylko na niebiesko wlasnie tez myslalem ze wyswietlacz bedzie za maly lecz jak uruchomilem radyjko stwierdzam ze jest w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 sprzęcik wyglda ciekawie - jeżeli gra jak wygląda to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 sprzęcik wyglda ciekawie - jeżeli gra jak wygląda to jak gra .... to widac na filmiku na pierwszej stronie w pierwszym poscie na dole wg mnie gra lepiej niz wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 za te kase o powinien pieścic i do roboty chodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 radio fajne, ale mi osobiście w oko wpadł Alpine, niewiem co jest grane ale nie widze linków/tylko same niewidoczne miejsca w miejscu tych filmików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi