Nosb Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Luzne spryskiwacze to bym znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 po lewej niegrzeczny po prawej grzeczny jeżeli to Ci pomogło [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 00:06_________________________________________________ aha, i znasz moje zdanie, LEDom mówimy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 a mi się widzi , nie wiecie może czy ktoś ma jakiś zderzak od s do przodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 nie wiecie może czy ktoś ma jakiś zderzak od s do przodu?? www.allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 co znaczy A4 silnik-co modzisz?? i jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Luzne spryskiwacze to bym znalazł a zbiornik do nich??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Mam ale tylko jeden : swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Mam ale tylko jeden : swój a do sprzedania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 co znaczy A4 silnik-co modzisz?? i jak?? mi się wydaję że chodzi o to, że wszystko inne jest od rs albo od s a silnik jest od zwykłej a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 To oznacza ze szykuje sie swap 2,7BiT+q+6gear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jakbyś coś słyszał, o takowym, to wal na priva To oznacza ze szykuje sie swap 2,7BiT+q+6gear i to wszystko w dieslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 i to wszystko w dieslu To juz nie bedzie TDI :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 2.7 BiTDI Q6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 2.7 BiTDI Q6 Limited Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 2.7 BiTDI Q6 Limited Edition Nowak LM Edition , no zobaczymy co Paweł wykombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 może tak w całośc: 2.7 BiTDI Q6 RSS-Line Gold Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A moze poprostu RS4 TDI z tym ze TDI literki czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A moze poprostu RS4 TDI z tym ze TDI literki czerwone + Q, i jest kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A moze poprostu RS4 TDI z tym ze TDI literki czerwone + Q, i jest kozak Jeszcze zeby miał mody silnika zrobine tak jak w temacie Jaro4444 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t38351.0.html;highlight=dłubnięcie+parcha To był by juz totalny :kox: :kox: RS4QTDI(czerwone) nowak_zg pomyśl o takim czyms teraz bo stylizacja już jest idealna jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi