Nowak_zg Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 po kupnie: A4 1.9TDI 110KM (AFN) Avant w kolorze grafitowym (perłowy lakier) sprowadzona z niemiec z Hannoveru w lato 2006r Z zewnatrz: felgi to 16" BBS a na nich opony 205/55R16 oraz gril kamei i zawiecha -60/-40 mm Wyposazenie: podgrzewane fotele, el szyby i lusterka, kierownica "S" 6 zegarkow, komputer (FIS), klimatronik, radio CD sony, 6 glosnikow Bose i sub Nokii (dziwne) _________________________________________________ Auto przez pierwszy rok nalezalo do mojego brata a po roku juz do mnie i wtedy zaczely sie modyfikacje Nie spieszy mi sie ze zmiana auta dlatego sobie wkladam w moja b5 i kazda modyfikacja daje mi tyle radosci ze nawet nie chce jej sprzedawac. Cel jest taki aby auto bylo pokazane w jakiejs gazecie motoryzacyjnej. _________________________________________________ aktualne: czyli co sie zmienilo: -felgi BBS 16" ustapily miejsca 17" felga Alutec Cult 225/45R17 -felgi 17" Alutec Cult ustapily miejsca felga 19" MAM8 225/35R19 -felgi 19" MAM8 ustapily miejsca ori felga RS6 19" 225/35R19 -Przyciemnione wszystkie szyby oprocz czolowej ( 2 przednie boczne troszke slabiej ) -Fotele wymienione na skorzane z S4 -To o co w tym aucie chodzi - Moja perelka. Zrobione profesjonalne CAR-AUDIO w carmanii (www.carmania.pl) ( wiecej na dalszych stronach tematu )na komponentach Vibe i AudioSystem a jednostka sterujaca to Pioneer deh-p9800bt ( przerobione boczki przednich drzwi oraz slupki przednie i obszyte skora ) -Podswietlana skorzana galka zmiany biegow z napisaem Audi A4 -Pojechalem na hamownie i wyszla bardzo ladna seria: zamiast 110KM i 240Nm wyszlo 119.3KM i 253Nm czyli +9.3KM i +13Nm - Dywaniki pod nogi z napisem Audi ( na lato ) i gumowe dywaniki ( na zime ) - Zalozone reflektory Valeo poliftowe + xenon 6000k ( i do tego diodowe postojowki ) - Zalozone ramki klubowe pod rejestracje - Zrobiony pilot/kluczyk - "scyzoryk" jak w nowszych autac z grupy Audi/Vw/Seat/Skoda - Chip u Rogala - 140KM / 300Nm - Przedni zderzak z S4 - Tylni zderzak z S4 - Usuniety znaczek A4 i 1.9TDI z tylnej klapy - Poszerzony kazdy przedni blotnik o 1,5cm (caly przod o 3cm) - Zawieszenie H&R -60mm/-50mm - Grill z RS4 - Lampy Tyl Poliftowe ( po 99r ) + wyrezane 2 swiatla przeciwmglowe w nich - Pomalowana pokrywa silnika + jakies tam plastiki pod maska na czarny polysk _________________________________________________ Kupione juz sa: - monoblok rockford fostgate 1001bd _________________________________________________ Co jeszcze będzie ?: -Progi z S4 -Obszycie podlokietnika skora ( nie chce mi sie jechac go oddawac na pare dni ) -Rozbudowanie CAR-AUDIO -Wymiana konsoli srodkowej na poliftowa -Zmiana koncowki wydechu lub kupienie dedykowanego do 1.9TDI -Fotele przednie z rs4 b7 lub rs4 b5 ( jesli nie sie nie da z b7 lub nie bedzie funduszy ) -Kierownica z rs4 b7 lub tt nowego lub r8 z plaskim dolem -Pomalowanie calego drewna we wnetrzu czarnym lakierem fortepianowym lub wymiana na carbon -Marzy mi sie swap na 3.0TDI + chip + manual + dorazanie Quattro ( ale pewnie kiedys bedzie swap na awx`a i dlubniecie go lub chociaz zmiana turbiny na awx hybryda arl + wtryski 0.216 + fmic.... ) _________________________________________________ _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gdzie te fotki ?? Silnik pewnie AFN , AVG byly pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dawaj te fotki a z tym silnikiem to faktycznie coś pomieszałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 juz jest AFN - poprawione wszystko w temacie :)fotki zalaczone wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 zapodaj czipsa, soczewki na przod i wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 :oklaski:audi ładne, felgi masz chyba takie same jak kolega szewczenko7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ładny avancik i fajny kolrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Bardzo kolorek i wogóle czekamy na zmiany bo narazie to tylko seria a z tego co piszesz bedzie cacy :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintadamus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 avant rulez dobry pomysł z wywaleniem tych felg bo BBSy po prostu nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 czarny avant to jest to, zmiana na 17" dobrze mu zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasssw Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 nie ma jak to czarny avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No ładna powodzenia w mod-ach a celika też ładna była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 aVant i do tego we właściwym kolorze:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a tutaj dwa virtual tuningi oczywiscie nigdy bym go nie pomalowal na niebiesko czerwono czarny musi zostac .... zmienione w tych virtualach jest: powiekszone felgi wieksza gleba w 1 przypadku kolor jak nietrudno zauwazyc i przyciemnione delikatnie szybki piszcie co sadzicie ps. jesli by ktos sie chcial tez pobawic w vitual tuning to uzywam photoshopa i nieraz programu o nazwie tuning car studio ( do zmiany felg glownie na inny wzor ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 hyhy autko ładne i silniczek taki jak trzeba Jeśli chodzi o te zaprezentowane zmiany, to ciekawe, ale felgi bym zmienił na inny wzór... np. na takie jak ma RS6 w moim avatarze No o reszcie zmian jakie byłyby mile widziane, nie muszę mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 dzwonilem pare dni temu do studia technicoloru ( jedyna chyba firma w lubuskim ktora przyciemnia piecowo ) to usuga przyciemnienia szyb wszystkich oprocz czolowej to koszt ok 1480zl. wiec po wakacjach zaczynaja sie zmiany poniewaz sesja na uniwerku zaliczona i za 4 dni wylatuje do Irlandii zarobic na mody do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomigsi Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 fela to trochę straszy, zmień je na ładne 18", lampy soczewy i lekka gleba bo teraz stoi jak dzik pod lasem :przebiegly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ładny avancik. z tymi kolorami to nie eksperymentuj lepiej . Dobre wyposazenie oprocz tego drewna brrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Fele kupione :> 17" Alutec Cult ( 5 śrub 6,5*15H2 ) zalozone zostana jak przyjade do polski czyli za miesiac Oponki Goodrich 225/45R17 mam nadzieje ze beda pasowac a wam jak sie podobaja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Całkiem ładne :th: ciekawe jak na aucie się prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi