Racer RS4 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Oprócz koloru bym w niej nic nie zmieniał Jak już ktoś napisał legenda... Najszybsze kombi świata swego czasu :kox: kolor też ma dobry Jakies plany Narazie nie:d musze pare pierdul poprawic ale wiekszych modów nie planuje....[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 20:57_________________________________________________ bylo cos robione czy seria?? Look na pierwsza stone:P
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jak ja sie kochalem w Audi to Ty na chleb wolales BEB a na muchy PLAPTY wiec bez takich:D Jeśli nawet kiedykolwiek tak wołałem to Ciebie jeszcze na świecie nie było Piękne auto, żeby nie było OT :gwizdanie:
Racer RS4 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 jak ja sie kochalem w Audi to Ty na chleb wolales BEB a na muchy PLAPTY wiec bez takich:D Jeśli nawet kiedykolwiek tak wołałem to Ciebie jeszcze na świecie nie było Piękne auto, żeby nie było OT :gwizdanie: jak ja sie kochalem w Audi to Ty na chleb wolales BEB a na muchy PLAPTY wiec bez takich:D Jeśli nawet kiedykolwiek tak wołałem to Ciebie jeszcze na świecie nie było Piękne auto, żeby nie było OT :gwizdanie: Mam nadzieje ze nie bedzie:d
Reggi Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Gratuluję auta Pisałeś, że auto nie stało na allegro..a ja je tam widziałem i to jakiś czas .. auto było do obejrzenia w Piasecznie - poznaję po środku i po felgach
Racer RS4 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Gratuluję auta Pisałeś, że auto nie stało na allegro..a ja je tam widziałem i to jakiś czas .. auto było do obejrzenia w Piasecznie - poznaję po środku i po felgach Nie wiem moze poprzedni wlasciciel je wurzucil na chwile ale sie dowiem dokladnie:d Jeszcze raz dzieki i we wtorek podejrzewam ze podjade:P
PABLO Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Mi ona nie leży bo nie jest w sedanie i niestety nie było RS4 B5 w sedanie Oczywiście żartuję Takiego avanta przygarnął bym od kopa
ykk Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Zmien fele bo jest kiepska.. Fura genialna.. masakra..
wojtas-audi Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 To nie jest to ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9286753
Nowak_zg Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 To nie jest to ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9286753 ogolnie chyba identyczna .... poza ramkami rejestracyjnymi pozatym fajna furka.. jak kazdy rs zreszta jakies plany ?
Reniu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Piękne auto... marzenie każdego posiadacza B5 i nie tylko... Chętnie obejrzę jakieś dokładniejsze fotki w plenetrze.
ktokolwiek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 No wyglada sympatycznie Zmien silnik w profilu
Racer RS4 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Fajne , ile dales ? Nie duzo:P[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 23:57_________________________________________________ To nie jest to ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9286753 Nie moje nie bylo wystawione nigdzie bo pytale szwagra:P Popszednio stalo w komisie na al. krakowaskiej u moich kumpli w auto-auto bylo na blachach WLS.....[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 23:58_________________________________________________ No wyglada sympatycznie Zmien silnik w profilu Po co tak jest fajniej:D[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 23:59_________________________________________________ To nie jest to ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9286753 ogolnie chyba identyczna .... poza ramkami rejestracyjnymi pozatym fajna furka.. jak kazdy rs zreszta jakies plany ? Poza felgami to chyba nie ale kto wie..... moze dmuchawki od rs6 i ...... ale to dalsze plany:P
adrianus Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 pozazdroscic!! jak najdluzszej zabawy zycze!
Kowi87 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 No wyglada sympatycznie Zmien silnik w profilu Po co tak jest fajniej:D Załóz emblemat 1.6 z tyłu
PABLO Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Załóz emblemat 1.6 z tyłu Dokładnie, za***isty pomysł, jeden kolego w S4 B5 zrobił tak i było dużo ciekawych sytuacji na światłach jak ktoś później się pytał czy na pewno ma tam 1.6??? To odpowiadasz że tylko program zrobiłeś i wstawiłeś nowy końcowy tłumik bosala i dodało parę kuników, dlatego tak jedzie
Mariot Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Załóz emblemat 1.6 z tyłu Dokładnie, za***isty pomysł, jeden kolego w S4 B5 zrobił tak i było dużo ciekawych sytuacji na światłach jak ktoś później się pytał czy na pewno ma tam 1.6??? To odpowiadasz że tylko program zrobiłeś i wstawiłeś nowy końcowy tłumik bosala i dodało parę kuników, dlatego tak jedzie stożek i magnetyzery
Rekomendowane odpowiedzi