Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S3 weekendowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

przedstawiam Wam moje auto, Audi S3 :P

autko z 1999 roku, w kolorze biało czarnym (z fabryki wyjechało granatowe) :P, kolor biały z nowego S3

- wyposażenie jak w każdej przedliftowej esce czyli klimatronik, xenon, skóra z niebieską alcantarą, grzane stołki, czarna podsufitka, 3 ramienna kiera i kilka innych smaczków mniej lub bardziej istotnych

- moc póki co 263KM i 408Nm, lada dzien będzie więcej (FMIC i korekta), 3 calowy wydech z DP na 2 przelotach, mody by Dynosoft Wrocław

poki co wymieniony olej na Motulka, olej w skrzyni, olej w tylnim moscie, rozrzad, łozyska, elementy gumowe w zawieszeniu, filtry, swiece i kilka innych pierdółek

zapraszam do komentowania :)

560ccf5cc763ff4cmed.jpg

3776d44384ea9048med.jpg

52e22e11c230c9b9med.jpg

b93f61a98ccaab22med.jpg

17b080a32ab50af8med.jpg

5525b6c183dfa838med.jpg

ccb91716bf728caemed.jpg

d79c6bd9faf0757dmed.jpg

Opublikowano

piekne auto fajne mody...

co do koloru to biala perle bym sobie odpuscil... wychodzi z mody... coraz wiecej aut na tym jezdzi i niedlugo przestanie sie podobac ;) byl to paroletni szal na ten kolor wg mnie i tyle.

ile KM chcesz miec docelowo ?

co do modow ja jeszcze kupil bym jakis fajny gwint :)

aha ... i nie rob lusterek w chromie ... ;)

lampy polift obowiazkowo

Opublikowano

piekne auto fajne mody...

co do koloru to biala perle bym sobie odpuscil... wychodzi z mody... coraz wiecej aut na tym jezdzi i niedlugo przestanie sie podobac ;) byl to paroletni szal na ten kolor wg mnie i tyle.

ile KM chcesz miec docelowo ?

co do modow ja jeszcze kupil bym jakis fajny gwint :)

aha ... i nie rob lusterek w chromie ... ;)

lampy polift obowiazkowo

czekam na sugestie co do koloru, decyzja jeszcze nie podjęta

celuje w około 280KM czyli max co można zrobic na seryjnym k04

zawias zostaje ori, już teraz mam problemy z wjazdem do garażu :kwasny:

Opublikowano

moze motocyklowy pomarańczowy ? :kox:

Opublikowano

moze motocyklowy pomarańczowy ? :kox:

oo :kox:

do tego czarne dodatki[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 18:55_________________________________________________tylko wtedy nijak sie ma do tego tapicerka .....

trzeba by bylo dac do tapicera i niebieska alcantare pozmieniac wszedzie na pomaranczowa :gwizdanie:

Opublikowano

Jeżeli malować całe auto to o ile nie chcesz iść w jakieś efektowne barwy to drugi raz na ten sam kolor, oszczędzisz sobie wybebeszania samochodu do gołej blachy bo inaczej nie zrobi się tego porządnie i auto zostanie takie niepozorne :przebiegly:

Opublikowano

maluj w czarny,zawsze modny,zawsze kozak, do tego jakas fele ladna i bedzie :kox:

Opublikowano

Wybaczcie za drobny offtop, ale pierwsze co mi sie rzucilo w oczy, to pojedynczy wydech.

Kurde.... az dziwnie wyglada w S3 ta lufa, zamiast "dwururki"...

Swoja droga, jak dojdziesz do 280 kucow, to bedzie naprawde zacny wynik.

Powodzenia w modach :good:

Opublikowano

Wybaczcie za drobny offtop, ale pierwsze co mi sie rzucilo w oczy, to pojedynczy wydech.

Kurde.... az dziwnie wyglada w S3 ta lufa, zamiast "dwururki"...

to teraz z klapy wywalić S3 i przykleić 1.6 :kox:

Opublikowano

nowe zabawki 440cc, za tydzien 380cc bedą na sprzedaż, do 250KM starczają spokojnie, zainteresowanych zapraszam na priv

670178b87c6d330bmed.jpg

Opublikowano

ładna :good:

z chęcią wróciłbym z powrotem do S3

dobrze mi się tym jeździło :)

powodzenia w modach

Opublikowano

Super autko, nie maluj na bialo, fajny w S3 byl kolor taki orange jaskrawy :slina: lusterek tez nie dawaj w chrom :wink4: Za to mozesz zmienic to prawe na wieksze ( jak znajdziesz )[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 12:29_________________________________________________

ładna :good:

z chęcią wróciłbym z powrotem do S3

dobrze mi się tym jeździło :)

powodzenia w modach

Sprzedawaj bejce i kupuj audi :decayed:

Opublikowano

nowe obuwie, DRAG DR9 18 cali + oponki Brigdestone Potenza 215/45

niestety muszę dokupić przykręcane dystanse 40mm na tył i 30mm na przód żeby to wyglądało jak należy...

7c290cb95a5cd195med.jpg

felga waży 9kg a na tym najbardziej mi zależało , szerokosc 7cali ET40[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 15:19_________________________________________________spy foto :P

22055ff2a1265868med.jpg

nowe wtryski już siedzą, po malowaniu strojenie a jakos przed wakacjami FMIC i znowu strojenie :)

wleciały również dystanse 40mm na tył i 30mm na przód :P

Opublikowano

no to czekamy

zapowiada się ciekawie

Opublikowano

a nie lepiej najpierw FMIC zalozyc?

Opublikowano

a nie lepiej najpierw FMIC zalozyc?

do FMICa jeszcze przynajmniej miesiac a trzeba auto wystroic na wiekszych wtryskach bo na wolnych obrotach troche go podlewa paliwem i troszkę nierówno chodzi...

za tydzien wszystkie szyby w "smołę" i zmiana opon na nizszy profil 215/40/18

jak juz wszystko dopieszczę bedzie jakas mała sesyjka :P

jestem też umowiony na korekte softu w Dynosofcie Wroc

Opublikowano

super wygląda moim zdaniem!

Opublikowano

A moim zdaniem czarna maska to juz za duzo :cool1:

Opublikowano

tez mi sie tak wydaje

Opublikowano

A moim zdaniem czarna maska to juz za duzo :cool1:

zdecydowanie za dużo... idealnie by wyglądały fele z rantem, czarny dach i czarne "progi" :cool1: kalpa tył mam nadzieje biała? :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...