tomow Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 witam przedstawiam Wam moje auto, Audi S3 autko z 1999 roku, w kolorze biało czarnym (z fabryki wyjechało granatowe) , kolor biały z nowego S3 - wyposażenie jak w każdej przedliftowej esce czyli klimatronik, xenon, skóra z niebieską alcantarą, grzane stołki, czarna podsufitka, 3 ramienna kiera i kilka innych smaczków mniej lub bardziej istotnych - moc póki co 263KM i 408Nm, lada dzien będzie więcej (FMIC i korekta), 3 calowy wydech z DP na 2 przelotach, mody by Dynosoft Wrocław poki co wymieniony olej na Motulka, olej w skrzyni, olej w tylnim moscie, rozrzad, łozyska, elementy gumowe w zawieszeniu, filtry, swiece i kilka innych pierdółek zapraszam do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 piekne auto fajne mody... co do koloru to biala perle bym sobie odpuscil... wychodzi z mody... coraz wiecej aut na tym jezdzi i niedlugo przestanie sie podobac byl to paroletni szal na ten kolor wg mnie i tyle. ile KM chcesz miec docelowo ? co do modow ja jeszcze kupil bym jakis fajny gwint aha ... i nie rob lusterek w chromie ... lampy polift obowiazkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomow Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 piekne auto fajne mody... co do koloru to biala perle bym sobie odpuscil... wychodzi z mody... coraz wiecej aut na tym jezdzi i niedlugo przestanie sie podobac byl to paroletni szal na ten kolor wg mnie i tyle. ile KM chcesz miec docelowo ? co do modow ja jeszcze kupil bym jakis fajny gwint aha ... i nie rob lusterek w chromie ... lampy polift obowiazkowo czekam na sugestie co do koloru, decyzja jeszcze nie podjęta celuje w około 280KM czyli max co można zrobic na seryjnym k04 zawias zostaje ori, już teraz mam problemy z wjazdem do garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.olkusz Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 moze motocyklowy pomarańczowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 moze motocyklowy pomarańczowy ? oo do tego czarne dodatki[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 18:55_________________________________________________tylko wtedy nijak sie ma do tego tapicerka ..... trzeba by bylo dac do tapicera i niebieska alcantare pozmieniac wszedzie na pomaranczowa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Jeżeli malować całe auto to o ile nie chcesz iść w jakieś efektowne barwy to drugi raz na ten sam kolor, oszczędzisz sobie wybebeszania samochodu do gołej blachy bo inaczej nie zrobi się tego porządnie i auto zostanie takie niepozorne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 maluj w czarny,zawsze modny,zawsze kozak, do tego jakas fele ladna i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Wybaczcie za drobny offtop, ale pierwsze co mi sie rzucilo w oczy, to pojedynczy wydech. Kurde.... az dziwnie wyglada w S3 ta lufa, zamiast "dwururki"... Swoja droga, jak dojdziesz do 280 kucow, to bedzie naprawde zacny wynik. Powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Wybaczcie za drobny offtop, ale pierwsze co mi sie rzucilo w oczy, to pojedynczy wydech. Kurde.... az dziwnie wyglada w S3 ta lufa, zamiast "dwururki"... to teraz z klapy wywalić S3 i przykleić 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomow Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 nowe zabawki 440cc, za tydzien 380cc bedą na sprzedaż, do 250KM starczają spokojnie, zainteresowanych zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 ładna z chęcią wróciłbym z powrotem do S3 dobrze mi się tym jeździło powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Super autko, nie maluj na bialo, fajny w S3 byl kolor taki orange jaskrawy lusterek tez nie dawaj w chrom Za to mozesz zmienic to prawe na wieksze ( jak znajdziesz )[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 12:29_________________________________________________ ładna z chęcią wróciłbym z powrotem do S3 dobrze mi się tym jeździło powodzenia w modach Sprzedawaj bejce i kupuj audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomow Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 nowe obuwie, DRAG DR9 18 cali + oponki Brigdestone Potenza 215/45 niestety muszę dokupić przykręcane dystanse 40mm na tył i 30mm na przód żeby to wyglądało jak należy... felga waży 9kg a na tym najbardziej mi zależało , szerokosc 7cali ET40[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 15:19_________________________________________________spy foto nowe wtryski już siedzą, po malowaniu strojenie a jakos przed wakacjami FMIC i znowu strojenie wleciały również dystanse 40mm na tył i 30mm na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 no to czekamy zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 a nie lepiej najpierw FMIC zalozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomow Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 a nie lepiej najpierw FMIC zalozyc? do FMICa jeszcze przynajmniej miesiac a trzeba auto wystroic na wiekszych wtryskach bo na wolnych obrotach troche go podlewa paliwem i troszkę nierówno chodzi... za tydzien wszystkie szyby w "smołę" i zmiana opon na nizszy profil 215/40/18 jak juz wszystko dopieszczę bedzie jakas mała sesyjka jestem też umowiony na korekte softu w Dynosofcie Wroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 super wygląda moim zdaniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 A moim zdaniem czarna maska to juz za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 tez mi sie tak wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 A moim zdaniem czarna maska to juz za duzo zdecydowanie za dużo... idealnie by wyglądały fele z rantem, czarny dach i czarne "progi" kalpa tył mam nadzieje biała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi