Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] Aktualny tygrysowoz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chwalipięta :P

Opublikowano

A ile tam wlotka kosztuje. Jedno okrążenie 17 euro chyba czy jakos tak nie??

Clarkson Z TopGear Jaguarem 2.8 TDI poniżej 10 min nie mógł tam zejść ale na koncu mu sie udało i zrobił 9:59 :naughty: a laska wsiadła i zrobiła coś około 9:20 ot tak z palcem nie powiem gdzie :decayed:

Fajna zabawa jest tam napewno :good:

Opublikowano

Jedno okrążenie 25EUR, cztery okrążenia 75EUR, itd.

Opublikowano

jedno okrazenie TAXI nurburgring nie pamietam dokladnie , ale chyba ponad 200€ :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

To jest troche inaczej:

http://www.nuerburgring.de/ft/nordschleife/preise-tickets-touristenfahrten.html?no_cache=1

karta roczna- :evil:

Wydaje sie drogo, ale mowie wam ze po jednej rundzie pozalujecie juz auta... :decayed: (opony nagrzane ze reka sie nie da chwycic...)

Opublikowano

No to ciekawie :) Ja najbardziej załowałbym właśnie auta zeby mu tak wstawiać w piz** :kwasny: ale czego sie nie robi dla przyjemności :)

Opublikowano

... S-line-LOW czyli -20mm ...

zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm :wink4:

No nie bede sie spieral, ale jak kupowalem to auto to tak mi powiedziano ze te zawiasy maja odpowiednio -20 i -30mm, ale sam nie mierzylem

to dobrze ci powiedziano, wystarczy odpalić etkę żeby się przekonać że bv ma 20 a be 30....
Opublikowano

jak juz to na odwrot. ale calkiem serio, mozesz jakiegos screena dac bo ja nie moge znalezc a tez zawzse mi sie wydawalo ze oba maja -20 a 1BV jest tylko twardsze....

Opublikowano

... S-line-LOW czyli -20mm ...

zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm :wink4:

No nie bede sie spieral, ale jak kupowalem to auto to tak mi powiedziano ze te zawiasy maja odpowiednio -20 i -30mm, ale sam nie mierzylem

to dobrze ci powiedziano, wystarczy odpalić etkę żeby się przekonać że bv ma 20 a be 30....

A czy nie aby odwrotnie? :wink4:

Olo - zobacz na jakiekolwiek autko na 1BE na forum, a np na auto Flyer'a, który jeździl dotychczas na 1BV - różnicę widać gołym okiem.[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 08:24_________________________________________________To na przykładzie B6, bo nie pamiętam, czy ktoś miał 1BV w B7 :gwizdanie:

Opublikowano

ja mam 1bv , i jakos nie wydaje mi sie super nisko...

Opublikowano

Moje 1BV stoi dla niektorych "idealnie" (dla mnie zreszta tez ;) ) - ale jak pisalem juz kilka razy - postawilem kiedys swoje B6 na 18" obok lukaszar B6 z 1BE na 18" i staly identycznie.

Wiec jesli czasem 1BV stoi nizej niz jakies 1BE (lub na odwrot) to swiadczy raczej o roznej masie aut, innym zuzyciu sprezyn/amorow... Zakladajac oczywiscie, ze maja takie same kola.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a nie myślałeś o czarnym grillu?

Opublikowano

no lampki ładnie wyglądają - mimo, że ori na białym aucie jakoś mega nie raziły po oczach jak w przypadku czarnego :wink4:

Opublikowano

trza było pójść na całość :cool1:

a4czarnalampaprzednia.jpg

Opublikowano

a to on nie ma ? , to az sie prosi :)

Opublikowano

pięknie :naughty:[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 13:39_________________________________________________a myślałem, że u mnie pomalowałem wszystko co można było - nie łamiąc przepisów oczywiście

Opublikowano
  • Autor

trza było pójść na całość :cool1:

a4czarnalampaprzednia.jpg

no z czarnym kierunkiem to juz megakox, ale moglbym homologacje stracic... :cool1:

...ale to jeszcze nie ostatnie moje slowo :naughty:jeszcze cos z drl pokombinuje i z kierunkami w LED

DRL leza u mnie w domu takie z S6 tylko zal zderzaka ciac... :) ,ale jak je podlacze to te odblysniki srodkowe moge wykorzystac jako dodatkowe swiatla drogowe. :mysli:

Opublikowano

te czarne środki lamp :good: ogólnie furka :kox: gratki :good: ciemna felga mi osobiście się bardziej podobała, jeszcze jakby to było 19" :kox: teraz można się pokusić o czarny grill albo cały pakiet :mysli:

Opublikowano
  • Autor

te czarne środki lamp :good: ogólnie furka :kox: gratki :good: ciemna felga mi osobiście się bardziej podobała, jeszcze jakby to było 19" :kox: teraz można się pokusić o czarny grill albo cały pakiet :mysli:

Co do grilla to mysle jeszcze nad tymi chromami zeby je ta sama farba pomalowac. (znaczek audi i obramowke)

A kola w graficieznow chce miec, tylko tym razem bedzie to polysk chyba....

Opublikowano

Widzę że kolega wrócił na stare śmiecie, tylko szkoda że dalej jesteś moderatorem u w du... Je...bambo murzyna na eu i straszysz ludzi za nic,

A zarząd to wie że tygry-głuchy to jedna i ta sama osoba?

Wie też jak to się napięr...z pl.ki?

Pozdrawiam

:kox: :kox: :kox: :kox: