Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] Aktualny tygrysowoz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...a ja zapytam wprost-czym sie kierowałeś podejmując decyzję o ponownej rejestracji?

...pewnie zażył prozak i się odważył...

Opublikowano
  • Autor

Liczylem sie z taka reakcja, ale to bylo wkalkulowane ryzyko, wiec jezeli nie chcecie tego konta to pozostaje opcja "kasuj" :)

Mowi sie trudno i zyje sie dalej. :decayed:

Opublikowano

Konto raczej zostanie :wink4: tylko musi byc publiczny lincz i sprawa przycichnie

albo i nie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No mysle ze tych ramek to mi nikt nie zapomni... (Nie wiedzialem ze taki slawny jestem... :polew: )

Ale jako ze w przyszlosci zadnych ramek klubowych nie mam zamiaru wozic, to nie mam co palic.... :kox:

Opublikowano

No mysle ze tych ramek to mi nikt nie zapomni... (Nie wiedzialem ze taki slawny jestem... :polew: )

Nie tylko Ty paliłeś nasze gadżety :cool1:

Tak na marginesie..., ciekawe, że najwiecej do powiedzenia i najbardziej "żądni krwi" sa Ci co nie mają pojęcia o klimatach na linii a4-klub - gówniany klub :decayed:

Opublikowano

tygrys rząd sie rozpadl? :polew: :polew:

siemka ladny woz :kox:

Opublikowano

Tak na marginesie..., ciekawe, że najwiecej do powiedzenia i najbardziej "żądni krwi" sa Ci co nie mają pojęcia o klimatach na linii a4-klub - gówniany klub :decayed:

:gwizdanie:

ja pamiętam :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

BTW , po takiej akcji z paleniem jak kolega/autor , nie miałbym odwagi spojrzeć w monitor i napisać coś wiedząc ,ze Prezes i reszta jarzących moze to przeczytać :thumbdown:

Opublikowano

palenie gadżetów :polew: :polew: :polew: ostro :kox:

Opublikowano

zwyczajnie ludzie sie utozsamiaja z klubem, skoro ktos ponizal klub czuja sie rowniez ponizeni. nawet gdy dotyczylo to nie dotyczacej ich przeszlosci.

stad wlasnie wypadaloby przeprosic....

a przeprosic nie ramki klubowe, nie logo klubu, tylko ludzi ktorzy byli mu wierni i wierni mu zamierzaja pozostac :hi:

Opublikowano

zwyczajnie ludzie sie utozsamiaja z klubem, skoro ktos ponizal klub czuja sie rowniez ponizeni. nawet gdy dotyczylo to nie dotyczacej ich przeszlosci.

stad wlasnie wypadaloby przeprosic....

a przeprosic nie ramki klubowe, nie logo klubu, tylko ludzi ktorzy byli mu wierni i wierni mu zamierzaja pozostac :hi:

:oklaski: :oklaski: :oklaski:
Opublikowano

Powodem bylo to ze teraz jestem "neutralny"- czyli nie naleze do zadnego klubu i tak juz ma zostac. jedyne logo jakie na moim aucie zostanie to logo Nürburgring.

Nie do konca bo na gownianych dywanikach jest :polew:

Opublikowano
  • Autor

Mam ori jeszcze. :evil:

Pozdrowienia od SoMeSa, wlasnie odbiera swoja suszarke ode mnie. :decayed:

Moze i spalilem ramki ale waszym userom pomagam jak sie do mnie zglaszaja i nigdy mi nie robilo mi roznicy...

Opublikowano

Kogo ja widzę :gwizdanie:

Opublikowano

Ja nieco zbocze od "głównego wątku" i zapytam: co to za soft w navi? Jakiś specjalny...? U mnie chyba nie ma takich bajerów z pasem ruchu (albo nie byłem po prostu na tej autostradzie :wink4:)

PS. Ładne fele - właśnie na takie poluję (tylko SREBRNE!).

Opublikowano

Piero powinieneś mieć, bo ja w A3 też to mam

Opublikowano

Trzeba tą funkcję jakoś uaktywnić?

Póki co nie przylukałem jeszcze takich zachowań navi - Może za mało po autostradach jeżdżę :decayed:

Opublikowano

ja tak miałem od razu, w mieście też pokazuje kolejne kroki gdzie skręcić i za ile EOT

Opublikowano

EOT

załóżcie sobie nowy wątek Panowie :gwizdanie:
Opublikowano

piekane auto w najfajniejszej mozliwej kolorystyce :cool1: ma tylko jedna wiadoma wade :wink4:

Opublikowano

dajcie sobie siana panienki :cool1:

Tygrys jak widzisz nie było to takie straszne :decayed:

Co do samochodu to wiadomo... klasa :wink4: zobaczymy jak poradzisz sobie tym razem na Nurburgring :naughty: