mgtan Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja wiem co pisałem... pytałem w ASO o A4 i o 2.0 TFSi (sam chętnie bym kupił auto z dobrym 211 km silnikiem) - i usłyszałem lifting w wakcaje i poprawka silników, a ostatnio z miesiąc temu jak byłem powiedziano mi że nowe A4 mają już zmiany w silniku i problemy z olejem nie powinny wystepować, a lifting tak... ale A5 a nie A4 jak wcześniej mówili. No wybacz nie jestem wyrocznią - czytasz co ja usłyszałem w ASO i tyle. Nic nie dorabiam teorii więc nie do mnie dym jak coś. :drunk: co do BRD - to oni już dali CR w B8 io jest poprawka ;-). A o wtryskach w BRD to usłyszałem w ASO jak teraz pytałem i kilkanaście dni temu jak gadałęm z Tom77.
topor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 mgtan.. piszesz setny raz to samo, może koniec OT w wątku Tygrysa :gwizdanie:
mgtan Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jestem za... pisze co usłyszałem w ASO, nic po za tym i tyle. a teraz lepiej dowiedzmy się jak tam idą mody o Tygrysa żeby zakończyć OT.
RS Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Postanowilem zmienic ogumienie z tylu, bo cos mi za nisko siedzial...
KENOiX Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 co to qva jest? nie mów że to twoja opona i tego nie widziałeś? i gdzie bierznik
RS Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No moja opona, po zmianie zawiasu nie ustawilem geometrii.
Ponior Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ja bym je dojechałe aż druty by wyszły i byś miał na zimę jak znalazł
RS Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No własnie tam już te druty wystają.
wrclaguna Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tygrys dales ciala z tymi oponami
mgtan Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 a co zmieniałeś w zaiweszeniu? że aż tak ci geometria poleciała?
RS Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Założyłem tylko inne sprezyny, ale przez to ze auto siadlo koła sie ustawiły pod katem ostrym do środka. Zayebista trakcja ale opony tego nie lubią.
Ponior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Założyłem tylko inne sprezyny, ale przez to ze auto siadlo koła sie ustawiły pod katem ostrym do środka. Zayebista trakcja ale opony tego nie lubią. Trzeba było mocniej w zakręt wejść na mokrym to byś zobaczył wielki brak przyczepności na tych oponach Poustawiaj wszystko co byś z nowymi oponami nie miał tak samo
RS Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Będzie będzie... Tylko mam tez inne wydatki- w tym miesiącu dwie gumki na tył a w następnym 2 gumki na przod i geometria. W październiku będzie ( tak planuje) zmiana hebli na większe i malowanie felg i zaciskow. Ale szczegóły znają tylko nieliczni.
Stefcio Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 sorry za ot ale mam pytanko, czy polakierowanie tego odbłyśnika obok soczewki (jak na zdjęciu poniżej) wpływa jakoś na świecenie ?
Młody_drog Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie, on nie pełni żadnej roli w świeceniu soczewki, jest bardziej ozdobą
Ponior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na zdjęciu soczewka też jest czarna, czy mi się wydaje
truckmaniac Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na zdjęciu soczewka też jest czarna, czy mi się wydaje Tak. Tygrys chciał, żeby świeciła na czarno, ale trochę nie wyszło
RS Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To jest "black power light" -nowe HID-y made in silesia. A tak na powaznie to jak obudowe na czarno sie pomaluje to soczewka daje zludzenie czarnej.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 11:57_________________________________________________Maly UP Felgi znow zmienily kolor : ...nie moglem sie powstrzymac.
mgtan Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 o Ty... widze że ci graficik się spodobał :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi