boberek Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 nie leciałeś na VW Manie ?? za daleko to raz dwa to nie jest zlot na który bym chciał pojechać
Reggi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 żyje żyje zakurzone w garazu stoii nie ma za bardzo co w nim grzebać To trza sprzedać i pogrzebać w czymś innym
Cristoforo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to ile takie cudo jest warte teraz??
boberek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nie wiem ale jakbym chciał sprzedać to ze 25 do 28 tys zl musze wziaśc tak jak stoi ale czy czas na cos nowego hmm nie wiem nie chce mi sie chyba juz jesli sprzedam lupo to napewno nie kupie nic innego za stary na to jestem
poziek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A jaki większy hebel podchodzi do takiego lupo ?
boberek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 280 mm z corrado albo golfa MK III GTI http://otomoto.pl/show?id=C20092743 zobaczymy jakie będzie zainteresowanie
Reggi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A jaki większy hebel podchodzi do takiego lupo ? Jakbym zobaczył Cię w Lupie to bym popuścił ze śmiechu
Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A jaki większy hebel podchodzi do takiego lupo ? Jakbym zobaczył Cię w Lupie to bym popuścił ze śmiechu juz widziales...
adrianus Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 to on jeszcze zyje w Twoich rekach? jakies dodatki wskoczyly przez 2 lata?
Pzwmichal Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Mój pierwszy rzut okiem na autko i też od razu piją koła. Lepiej by chyba wyglądały jakieś proste 15 niż te... ale to tylko moje zdanie no i te chlapacze
boberek Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 Mój pierwszy rzut okiem na autko i też od razu piją koła. Lepiej by chyba wyglądały jakieś proste 15 niż te... ale to tylko moje zdanie no i te chlapacze zabiłeś mnie !!!!!!!!!!
Młody_drog Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 moim zdaniem jest też za nisko i lakier jakiś taki za ładny, porysuj trochę boberek
Pzwmichal Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Mój pierwszy rzut okiem na autko i też od razu piją koła. Lepiej by chyba wyglądały jakieś proste 15 niż te... ale to tylko moje zdanie no i te chlapacze zabiłeś mnie !!!!!!!!!! Trochę się wytłumaczę, nie miałem na myśli tych prosiaków tylko historii te wyglądają rewelacyjnie
Rekomendowane odpowiedzi