Flyer Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Wolalbym zalac eko-diesla niz Verve... zawsze leje Diesel Extra. Dobra cena i nigdy sie nie zawiodlem
reniek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kiedys może sie pokusze i oddam próbke Vervy do labolatorium. Takie badanie chyba z 200-300 zł kosztuje. Dawno temu moj ojciec robil takie badanie jak zatankowal rope w wawie i mu auto stanelo po kilku kilometrach, taki syf mu wlali.
turdzi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Turdzi auto jest kupione do firmy, żeby pracowało, dlatego audi z mocnym dieslem bo w miare wytrzymałe. Ma wszystko co jest potrzebne aby w miare umilało duże przeloty. Do zabawy mam S3 8l, ktore narazie doprowadzam do porządku i w odpowiednim czasie przedstawie. jest to jakies rozwiazanie , ale i tak niezle , srednio trzaskasz 180km dziennie
reniek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 jest to jakies rozwiazanie , ale i tak niezle , srednio trzaskasz 180km dziennie nie ma tragedii, jeszcze nie jestem gościem w domu choć często zdarzają się noclegi poza domem. Są lepsi ode mnie W temacie vagowania jestem jeszcze laikiem. Co myslicie o czymś takim, nadaje się do szerokiego w pełni amatorskiego wykorzystania?? Bo wiem że profesjonalny sprzęt to kosztuje dziesiątki tysięcy zł. http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=292
bajk Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 jest to jakies rozwiazanie , ale i tak niezle , srednio trzaskasz 180km dziennie nie ma tragedii, jeszcze nie jestem gościem w domu choć często zdarzają się noclegi poza domem. Są lepsi ode mnie W temacie vagowania jestem jeszcze laikiem. Co myslicie o czymś takim, nadaje się do szerokiego w pełni amatorskiego wykorzystania?? Bo wiem że profesjonalny sprzęt to kosztuje dziesiątki tysięcy zł. http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=292 do amatorskiego wykorzystania to starczy Ci chińczyk za 250 pln
skipy Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Silnik good, fotele tragiczne ,kazdy kto ma jakies wyczucie gustu to potwierdzi,radosci z auta
reniek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 do amatorskiego wykorzystania to starczy Ci chińczyk za 250 pln No tak, ale wolałbym kupic cos lepszego niz chinola. Podejrzewam że tak wysoka cena bierze się z oryginalnego oprogramowania. Może jeszcze jakas opinia od innej osoby ktora smiga w temacie vagowania
KOval81 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 reniek - odezwij się do kolegi Spanky :gwizdanie:
reniek Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Kolega Spanky napisał mi zie nie handluje takimi rzeczami. Chyba bede sie musial zdecydowac na sprzet z mojego linka, chyba ze ktos jeszcze ma inny pomysl Kto na forum handluje olejami Motula, najlepiej ze śląska??
mystic.pl Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 W sprawie Motula stukaj do dzika, Marcin sam wozi oliwkę z Niemiec, i z tego co się orientowałem ma najlepsze ceny
reniek Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 Mały update furacza. Zmiany widać na zdjęciu. Poza tym nic więcej sie nie zmieniło, auto nadal ciężko pracuje. Aktualnie prawie 130 tyś km na liczniku i wciąż rośnie.
dominbr Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Wygląd Chyba musze do swojego też dokladke cupra dac, btw jak jest mocowana? Na wkręty czy jak? A, przeciwmgielne ci parują
mystic.pl Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Bardzo ładnie się furka prezentuje teraz Też idę w tym kierunku, tylko podkładkę Cupry będę lakierował w kolor zderzaka przy okazji lakierowania samego zderzaka i podkładki pod tablicę mam nadzieję uzyskać taki efekt jakby podkładka była częścią zderzaka i się nie odróżniała od reszty. Jeszcze raz reniek, furka koks
reniek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Wygląd Chyba musze do swojego też dokladke cupra dac, btw jak jest mocowana? Na wkręty czy jak? A, przeciwmgielne ci parują Dokładke mocowałem na wkręty, 20 sztuk co by przy 250 km/h nie odpadła. Klej mógłby tego nie wytrzymać. Bardziej od parującycego przeciwmgielnego denerwuje mnie inny kolor czujników parktronica w grillu. Można je malować bez obaw o ich dokładność?? Bardzo ładnie się furka prezentuje teraz Też idę w tym kierunku, tylko podkładkę Cupry będę lakierował w kolor zderzaka przy okazji lakierowania samego zderzaka i podkładki pod tablicę mam nadzieję uzyskać taki efekt jakby podkładka była częścią zderzaka i się nie odróżniała od reszty. Jeszcze raz reniek, furka koks Ciekaw jestem jak wygląda w kolorze. W sumie też mogłem polakierować, bo malowałem ramke od grilla bo wymagała renowacji, ale jest to oryginał black pakiet.
mystic.pl Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Czujniki można lakierować bez obaw Co do koloru podkładki sam jestem ciekawy efektu finalnego, mam nadzieję, że wyjdzie tak jak zaplanowałem, tylko niestety zejdzie z tym ponad tydzień bo lakiernia obłożona robotą. Możesz napisać co to za końcówki wydechu wstawiałeś ? Domyślam się, że musiałeś odciąć ori końcówkę od 3.0 a odcinałeś obie rury tzn. tą zewnętrzną na pewno, tylko nie wiem czy tą wewnętrzną też trzeba było ciąć, no i do której spawałeś nowe końcówki ?
scrat Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 taki furacz się przemieszcza po mieście, a ja go jeszcze u nas na ulicach nie widziałem... generalnie autko prezentuje się rewelacyjnie pozdrawiam i do zobaczenia na częstochowskich drogach
reniek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Możesz napisać co to za końcówki wydechu wstawiałeś ? Domyślam się, że musiałeś odciąć ori końcówkę od 3.0 a odcinałeś obie rury tzn. tą zewnętrzną na pewno, tylko nie wiem czy tą wewnętrzną też trzeba było ciąć, no i do której spawałeś nowe końcówki ? Końcówki są ultera. Odobiście tego nie rezałem, nawet nie wchodziłem pod auto dlatego zaskoczyłeś mnie pytaniem o rurę zew. i wew. Wiem że odcioł przy samym końcowym tłumiku i przyspawał z lekkim łukiem zeby odpowiednio dopasować i tyle. taki furacz się przemieszcza po mieście, a ja go jeszcze u nas na ulicach nie widziałem... generalnie autko prezentuje się rewelacyjnie pozdrawiam i do zobaczenia na częstochowskich drogach Wiecej auto jeździ po polsce niż po naszej wsi. Mam jeszcze kilka pomysłów co do modyfikacji, na wszystko przyjdzie odpowiedni moment. Myśle kiedyś wpaść na jakiegoś częstochowskiego spota i poznać się bliżej.
mystic.pl Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Możesz napisać co to za końcówki wydechu wstawiałeś ? Domyślam się, że musiałeś odciąć ori końcówkę od 3.0 a odcinałeś obie rury tzn. tą zewnętrzną na pewno, tylko nie wiem czy tą wewnętrzną też trzeba było ciąć, no i do której spawałeś nowe końcówki ? Końcówki są ultera. Odobiście tego nie rezałem, nawet nie wchodziłem pod auto dlatego zaskoczyłeś mnie pytaniem o rurę zew. i wew. Wiem że odcioł przy samym końcowym tłumiku i przyspawał z lekkim łukiem zeby odpowiednio dopasować i tyle. A co to za model ultera ? Kupowałeś 4 pojedyncze czy już podwójne z podejściem pod wydech pojedynczy ?
reniek Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Mam dokładnie cos takiego: http://new.ulter.com.pl/offer/endings/double/87 http://new.ulter.com.pl/offer/endings/double/88 gość mnie namawiał na większą średnicę http://new.ulter.com.pl/offer/endings/double/90 ale bałem się, że będzie za duże, szczególnie że oryginał ma chyba gdzieś koło 75 średnicy[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 19:28_________________________________________________Czas troche odgrzebać temat bo jeszcze nie sprzedałem paździerza. Mam już nalatane 153kkm. Ostatnio przyszedł czas na odświerzenie hamulców. Wjechały tarcze zimmermann, z przodu nawiercane, klocki i płyn hamulcowy DOT 5.1 ferodo, przewody w stalowym oplocie Goodridge. Miałem wcześniej na zime 17" ale były z plasteliny i jakaś marka niedostępna w PL. Na tą zime były kupione stalowe 16", ale po wymianie tarcz i klocków na nowe okazało się zacisk dotyka felgi i byłem zmuszony zmienić na takie oto felgi. Aktualna wersja zimowa. Zimy nie przetrwała dokładka od Cupry, ale nowa już zamówiona. Mam jeszcze kilka drobnych pomysłów. Niestety nie mogę iść grubo z modami, bo audiolą dużo jeżdże i ma być względnie komfortowa jazda w polskich warunkach
mystic.pl Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Mam do sprzedania nowe ori dywaniki welurowe z obszyciem cognac przód + tył nie chcesz zmienić na wiosnę
Rekomendowane odpowiedzi