Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Solar... przez to Twoje "WAL ŚMIAŁO" na zderzaku u mnie tera każdy myśli że może coś napisać palcem na tyle :D wczoraj pojawiło mi się jakieś kolejne malowidło... :decayed:

jakie? :cool1:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakiś ludek przekreślony :mysli:

Opublikowano

ktoś na Ciebie kreske położył :tongue4::polew: Ciesz sie że nie pedobear :cool1:

Opublikowano

Solar... przez to Twoje "WAL ŚMIAŁO" na zderzaku u mnie tera każdy myśli że może coś napisać palcem na tyle :D wczoraj pojawiło mi się jakieś kolejne malowidło... :decayed:

:polew: :polew: po mnie zawsze jakas pamiątke masz :decayed::tongue4:
Opublikowano

jak byś zaparkował u mnie gdzieś to byś miał karnego kutasa namalowanego na szybie :kox:

Opublikowano

Pany gadaliśmy chyba ostatnio na WOSPie o elektryku czy kims tego typu ogarniającym? Macie jakieś namiary na kogoś kto ogarnia elektrykę w pojazdach + moduł komfortu i alarm? Najlepiej w Lublinie lub pod Lublinem. Znajomemu się w Skodzie coś wali i trza mu pomóc :wink4:

A tak na marginesie kolejny wojewódzki w... Bukowinie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
:D :D :D
Opublikowano

Mam gościa co ma taniej ale trza większą ilość brać, a że jest z Kocka to nie bardzo się pyla latać po baniak. Można się zebrać na więcej i polecieć.Jak cuś to PW.

Opublikowano

Coraz bardziej się pogrążamy..mohery jedne...

Opublikowano

jeśli ktoś ma wolne niedzielne popołudnie to zapraszam na spot Klubów Audi i Vw w Lublinie

15 stycznia godzina 18:00 parking olimp przy torze cartmax

do zobaczenia

Opublikowano

jeśli ktoś ma wolne niedzielne popołudnie to zapraszam na spot Klubów Audi i Vw w Lublinie

15 stycznia godzina 18:00 parking olimp przy torze cartmax

do zobaczenia

Ja może zawitam :decayed:

Opublikowano

ja niestety nie dam rady dlatego pozostaje mi zyczyc udanej zabawy :good:

Opublikowano

Jedzie ktoś dzisiaj na tor lublin?

cyt. z facebooka: "DZIS od 14 do 18 będzie możliwość poćwiczyć na torze jazdę na śliskim.

Jak wystarczy śniegu to również jutro będzie taka możliwość - szczegóły - tel. 500400760"[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 11:48_________________________________________________To żeśmy się poślizgali :PP Fajnie było tylko ślisko jak cholera :wink4:

Opublikowano

wjazd był free? niestety nie mogłem sie pojawic :confused4:

Opublikowano

Ja byłem ok 15 50 nie wpuścili mnie bo za dużo osób jezdziło no i płatne 30zł ok 17 zapraszali widziałem jedno B5 a anteną cb na torze i ze dwa avanty stojące na górce zawróciłem popatrzyłem i pojechałem :gwizdanie:

Opublikowano

B5 z anteną.... :decayed: Takie jak u mnie w podpisie? :wink4:

Fajnie było, jutro jakby co też można śmigać :)

EDIT: Jutro będzie ślizganko jakby co bo dzisiaj zbyt wyślizgany tor i ni jak nie szło by jeździć[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 13:56_________________________________________________Pany, Wie ktoś może gdzie w lublinie dostałbym tylną półkę do sedana z miejscem na głośniki? ewentualnie same maskownice na półkę albo tylne drzwi?

Opublikowano

Chłopaki szukam pracy w Lublinie. Wiecie gdzie poszukują jakiś pracowników, pracy się nie boję:) Już wysłałem chyba z 100 e-mailów na zgłoszenia z infopraca.pl job.pl pracuj.pl itp itd i zero odpowiedzi :confused4: Szukałem jako dostawca pizzy z własnym samochodem, telemarketer, magazynier, i nic :( Może znacie jakieś agencje gdzie można znaleźć prace dla studenta w Lublinie.

Opublikowano

Dowiedz sie tutaj czy kogos nie szukaja http://www.randstad.pl/content/aboutrandstad/kontakt/lublin.xml jak chcesz na telemarketing to moga Ci cos zalatwic.

Ok byłbym wdzięczny za każdą pomoc, prace mogę zacząć od 4 lutego :)