mat-85 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mamy - pracujemy, ale wiadomo w czw. już trzeba się powoli psychicznie przygotowywać do weekendu
rafalekx Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wy naprawdę nie macie co robić ? Ja dzisiaj wyjątkowo dużo zrobiłem ale nie przemęczam się za bardzo nie ma sensu :gwizdanie: Jutro pierwszy nowy miesiąc... nowa stawka :gwizdanie: Mamy - pracujemy, ale wiadomo w czw. już trzeba się powoli psychicznie przygotowywać do weekendu dokładnie
medik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Znacie kogoś do zabudowy CA w naszym regionie ?
Armi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Znacie kogoś do zabudowy CA w naszym regionie ? Do Marka "mykenzi" pisz
Kowi87 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Sebek otrąbiony pod Tesco w puławach
paput Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 puertoss już wiem w którym miejscu będzie Twój InterCars :gwizdanie: gdzie??? będziesz przy składzie budowlanym robił :>
Sebek (-_-) Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Sebek otrąbiony pod Tesco w puławach nom a coś Ty tam tak wcześnie robił? jakbym sam był to bym się zatrzymał ale z roboty wracałem
Kowi87 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 [quote name=Sebek () ] Sebek otrąbiony pod Tesco w puławach nom a coś Ty tam tak wcześnie robił? jakbym sam był to bym się zatrzymał ale z roboty wracałem A misje miałem wiec tez lekko nie czasowy byłem
paput Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 tescowicze :gwizdanie: nie ma innych marketów
puertoss Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 puertoss już wiem w którym miejscu będzie Twój InterCars :gwizdanie: gdzie??? będziesz przy składzie budowlanym robił :> tyle dobrze że nie na składzie
rafalekx Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 :hi: witam ludzi pracy niedawno dojechałem Dzisiaj znowu spóźnienie tylko 40 minut
pastaldo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 :hi: witam ludzi pracy niedawno dojechałem Dzisiaj znowu spóźnienie tylko 40 minut dobrze że u nas jest na 7 a jest tendencja i przyzwolenie przychodzenia na 8 bo o 7 mozna tylko portiera spotkać Więc jak ktoś jest koło 8 to nie liczy sie jako spóźnienie
rafalekx Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 dobrze że u nas jest na 7 a jest tendencja i przyzwolenie przychodzenia na 8 bo o 7 mozna tylko portiera spotkać Więc jak ktoś jest koło 8 to nie liczy sie jako spóźnienie u mnie też tak jest mogę przyjść później bo i tak zawsze wychodzę później (po godzinach...)
pastaldo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 dobrze że u nas jest na 7 a jest tendencja i przyzwolenie przychodzenia na 8 bo o 7 mozna tylko portiera spotkać Więc jak ktoś jest koło 8 to nie liczy sie jako spóźnienie u mnie też tak jest mogę przyjść później bo i tak zawsze wychodzę później (po godzinach...) ja tez to kocham w tej robocie
paput Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 puertoss już wiem w którym miejscu będzie Twój InterCars :gwizdanie: gdzie??? będziesz przy składzie budowlanym robił :> tyle dobrze że nie na składzie kto wie kto wie :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 a ja od rana właśnie na d... siadłem no niestety, a mnie d*pa boli od siedzenia
Rekomendowane odpowiedzi