rafalekx Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Fajna pupa z twarzy :polew: no coś w ten deseń oj tam Solar nie ma się czego wstydzić Kowi nie będzie zazdrosny a raczej nie powinien być...
_Solar_ Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Fajna pupa z twarzy :polew: no coś w ten deseń oj tam Solar nie ma się czego wstydzić Kowi nie będzie zazdrosny a raczej nie powinien być... :polew:
marekmartysz Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 witam panowie po dlugiej przerwie
_Solar_ Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 witam panowie po dlugiej przerwie witamy To jak medik wbijasz na spota do LC
marekmartysz Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 witam panowie po dlugiej przerwie witamy To jak medik wbijasz na spota do LC Bylem w Chelmie w tamtym tygodniu, niewiem jak Medik chce z tym swoim zderzakiem tam dojechac
_Solar_ Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 ludziska na glebie jakos tam sie w tej miescinie toczą
pastaldo Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 ludziska na glebie jakos tam sie w tej miescinie toczą kiedy ten spot? ty będziesz?
marekmartysz Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 ludziska na glebie jakos tam sie w tej miescinie toczą taa, kumpel ostatnio w Chelmie na ulicy miske zostawil nie powiem w samym Chelmie drogi te po ktorych jezdzilem nie sa tragiczne ale dojazd do Chelma z Bilgoraja przez Zamosc ktos powienien pojsc za to siedzec
medik Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Kurfa zadzwonił zmiennik, że nie przyjedzie i kiszę na dyżurze 2 dzień No to pojechałem sobie na spota....fpisdu
pastaldo Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/452009,akcja-halas-przeciw-likwidacji-toru-lublin-wideo-zdjecia,1,2,id,t,sm,sg.html#galeria-material był ktoś od nas? tam kilka A4 na zdjęciach i filmie widac
rafalekx Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Pozdro dzieci z Zakopca Dzisiaj Giewont zdobyłem :decayed:
paput Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Pozdro dzieci z Zakopca Dzisiaj Giewont zdobyłem :decayed: Podobno krzyczałeś Nad Morskim Okiem ledwo dysząc i sapiąc ociężale, co było skutkiem spożycia nadmiernej ilości C2H5OH --- "Gie gie ........................pffffffffff gie je wont kur....?"Relacja jest na tvn turbo :>
Armi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Pozdro dzieci z Zakopca Dzisiaj Giewont zdobyłem :decayed: Gdzie mieszkasz? Też miałem w tym roku jechać ale jestem na kursie
Rekomendowane odpowiedzi