pastaldo Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 No to wstepnie można pomyślec o godz 20 Ruchu tam nie będzie wiec będzie luzik i można robić logi Co Ty Raggus na to i na to miejsce przy jana pawła? Ewentualnie jak sie dogadamy to może przejedziesz koło mnie to może mnie zabierzesz i nie będe brał swojego paździerza Spoko mogę zajechac nie ma problemu Nawet tak koło 19 jak będziesz się nudził Mi wszystko pasi po 19 nie wiem czy się będe nudził Jak kończysz o 19 to odpocznij, nastrój sie i o 20 sie możemy ustawić. Ja sie jeszcze zastanowie czy swojego też nie zlogować to jak zadzwonisz to się dogadamy dokładnie czy spotykamy sie na miejscu czy zajedziesz po mnie [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 00:09_________________________________________________Kolego A4.2.5TDI.V6 jak Ci oasuje to wpadaj koło 18 Ragga tak bardziej pasuje a jak nie to możemy sie ustawić później o 20 jeszcze raz to swojego też przepale.
A4.2.5TDI.V6 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 No to wstepnie można pomyślec o godz 20 Ruchu tam nie będzie wiec będzie luzik i można robić logi Co Ty Raggus na to i na to miejsce przy jana pawła? Ewentualnie jak sie dogadamy to może przejedziesz koło mnie to może mnie zabierzesz i nie będe brał swojego paździerza Spoko mogę zajechac nie ma problemu Nawet tak koło 19 jak będziesz się nudził Mi wszystko pasi po 19 nie wiem czy się będe nudził Jak kończysz o 19 to odpocznij, nastrój sie i o 20 sie możemy ustawić. Ja sie jeszcze zastanowie czy swojego też nie zlogować to jak zadzwonisz to się dogadamy dokładnie czy spotykamy sie na miejscu czy zajedziesz po mnie [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 00:09_________________________________________________Kolego A4.2.5TDI.V6 jak Ci oasuje to wpadaj koło 18 Ragga tak bardziej pasuje a jak nie to możemy sie ustawić później o 20 jeszcze raz to swojego też przepale. o 20.00 na zatoczce na Jana Pawła.
oprych Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam mam prośbę do wszystkich mieszkających w okolicy Czy mógłby ktoś podjechać pod ten adres: Bełżyce 24-200 M.Kopernika 92b i sprawdzić mi czy mieszka tam pan Łukasz Zając lub Zbigniew zostałem oszukany przez tego pana na dużo kwotę a kontakt z tym panem zamilkł a jakby się dało pochytać numer telefonu to by było wyśmienicie byle na policji ale oni zawsze mają czas. proszę o kontakt na priv.
arczi900819 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 nie wiem czy coś pomogę ale znalazłem takie cuś: http://motoryzator.pl/firma/63094-zacar-mechanika-pojazdowa-zbigniew-zajac i jakiś tele jest
oprych Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 zawsze to jakiś trop zadzwonię w poniedziałek może akurat Dziękuje bardzo
alvaro Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Jest tu ktoś z Krasnegostawu lub okolic ??
mrogal Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Jest tu ktoś z Krasnegostawu lub okolic ?? czego tam! Pan sobie życzy?
_Solar_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Jest tu ktoś z Krasnegostawu lub okolic ?? odrazu z rogalem mowimy nie :gwizdanie: chyba ze nas dobrze przekonasz :beer1:
alvaro Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2123625864 Chodzi o to żeby kupić spakować i wysłać bo u gościa tylko odbiór osobisty wchodzi w rachubę Jak ktoś reflektuje pomóc to przymęczę go żeby oddał za 300 a jak nie to nie będę mu d*py zawracał...
_Solar_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 no to tam dowiedz sie co i jak to cos zdziałamy
mrogal Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2123625864 Chodzi o to żeby kupić spakować i wysłać bo u gościa tylko odbiór osobisty wchodzi w rachubę Jak ktoś reflektuje pomóc to przymęczę go żeby oddał za 300 a jak nie to nie będę mu d*py zawracał... noł problem kup ja Ci to odbiore spakuje i wysle
krzeysiujarzyna90 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 koledzy potrzebuję pomocy... jest ktoś z okolic Lublina kto mógł by mi podłączyć moje Audi pod vaga???
mlodyy Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 odezwij sie do Pastaldo , jak nie będzie miał czasu to w przyszłym tygodniu będę miał już sprawnego lapka to możemy sie ustawić
pastaldo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Jak cos moge pomóc ale tylko wieczorem.
mlodyy Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Pastaldo boisz sie słońca , może ty jakiś wampir jesteś
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Pastaldo boisz sie słońca , może ty jakiś wampir jesteś a no żebyś wiedział... na wojewódzkim w Opolu widziałem jak się wgryzał w czyjąś szyję bliżej godziny 0.00 :decayed:
arczi900819 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kabel przy sobie mam to jakby co i ja służę pomocą
pastaldo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Pastaldo boisz sie słońca , może ty jakiś wampir jesteś Pastaldo boisz sie słońca , może ty jakiś wampir jesteś a no żebyś wiedział... na wojewódzkim w Opolu widziałem jak się wgryzał w czyjąś szyję bliżej godziny 0.00 :decayed: Zdemaskowaliście mnie Poprostu wieczorem dopiero mam czas. Pozatym jeśli np chodzi o logi to na dniu w Lublinie niema bardzo gdzie jeździć Kabel przy sobie mam to jakby co i ja służę pomocą No i sprawa sie wyjaśniła
krzeysiujarzyna90 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 dzięki koledzy za zainteresowanie odezwę się do któregoś z kolegów tylko tak dopiero na początku marca ok??? dzięki jeszcze raz :notworthy: :notworthy:
pastaldo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 dzięki koledzy za zainteresowanie odezwę się do któregoś z kolegów tylko tak dopiero na początku marca ok??? dzięki jeszcze raz :notworthy: :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi