mlodyy Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Poprostu wieczorem dopiero mam czas. Pozatym jeśli np chodzi o logi to na dniu w Lublinie niema bardzo gdzie jeździć W lublinie nie ale ja mam dobra miejscówkę koło swidniku dobre 2,5km prostej szerokiej mało uczęszczanej drogi
pastaldo Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Poprostu wieczorem dopiero mam czas. Pozatym jeśli np chodzi o logi to na dniu w Lublinie niema bardzo gdzie jeździć W lublinie nie ale ja mam dobra miejscówkę koło swidniku dobre 2,5km prostej szerokiej mało uczęszczanej drogi aha ja zawsze robiłem na nowym kawałku Jana Pawła tzn kiedys robiłem tez na zemborzyckiej ale tam strasznie ciasno i kreto
mlodyy Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Pany a zna sie ktoś na lapkach , bo mojemu coś sie pojeba.... włączę go i zaczyna wentylator działać itp i raz zaskoczy a raz po prostu wyłącza sie i włącza i nawet monitor nie działa , a jak już sie uda go włączyć to czasem smiga normalnie a czasem po około 8min zrobi piiiii na monitorze przez 1sek niebieski ekran i sie wyłącza.
pastaldo Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Pany a zna sie ktoś na lapkach , bo mojemu coś sie pojeba.... włączę go i zaczyna wentylator działać itp i raz zaskoczy a raz po prostu wyłącza sie i włącza i nawet monitor nie działa , a jak już sie uda go włączyć to czasem smiga normalnie a czasem po około 8min zrobi piiiii na monitorze przez 1sek niebieski ekran i sie wyłącza. ewidentnie jakaś sprzetowa przypadłość. Ja bym go rozebrał, wyczyścił z kurzu, zdjął procka, wyczyścił, przesmarował na nowo pasta termoprzewodzącą, wyjął ram i wyczyścił styki To tak po krótce
mlodyy Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 juz to zrobiłem i chu..... a szkoda go mi na śmietnik bo kupiłem nową baterie za 200zł 2 miesiące temu
pastaldo Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Ile masz kości ramu? Zrób test pamięci jakims programem
mlodyy Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 teraz to już nie chce sie w cale włączyć a na Windowsie 7 da rade zainstalować program ????
rafalekx Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Ile masz kości ramu? Zrób test pamięci jakims programem też jestem za tym "blue screen" zazwyczaj wyskakuje jak jest problem z pamięcią U mnie jest za dużo ramu do 32 bitowego systemu i "blue screen" porafił wywalać jak coś poszło na nie znany obszar pamięci
majuDJ Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 UWAGA NA MIŚKÓW TAJNIAKÓW grasujących po Lbn w samochodzie Opel Vectra C złoty metalik z przyciemnionymi szybami,rej. LU5919E z napisem na tylnej klapie V6 Turbo Bez pakietu OPC.
kicker Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Pany a zna sie ktoś na lapkach , bo mojemu coś sie pojeba.... włączę go i zaczyna wentylator działać itp i raz zaskoczy a raz po prostu wyłącza sie i włącza i nawet monitor nie działa , a jak już sie uda go włączyć to czasem smiga normalnie a czasem po około 8min zrobi piiiii na monitorze przez 1sek niebieski ekran i sie wyłącza. Ja stawiam na przetwornice w lapku, ale oby niee
arczi900819 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 UWAGA NA MIŚKÓW TAJNIAKÓW grasujących po Lbn w samochodzie Opel Vectra C złoty metalik z przyciemnionymi szybami,rej. LU5919E z napisem na tylnej klapie V6 Turbo Bez pakietu OPC. a co to nowego miskowozu sie dorobili?
snajper1998 Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 no dobra nie ma funkcji odpowiedzi na twoje watki ???
pablo15005 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 może jakiś spocik w piątek wieczorem?
A4.2.5TDI.V6 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 może jakiś spocik w piątek wieczorem? kolego, może wyjazd do Puław w sobotę na spot? tam częściej coś się dzieje...
alvaro Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Solar jeszcze raz dzięki za pomoc Daj cynę jak wyślesz paczkę !!!
paput Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 panowie jak mogę edytować tytuł wątku? coś zablokowali?
pastaldo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Chyba zgadłes. Musi byc coś zablokowane tez próbowałem i sie nie da tytułu zmienić.
Rekomendowane odpowiedzi