Goofy Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Temat licznika zamkniety, kupilem na szrocie sam wskaznik za 20 zeta i wymienilem. Na szczescie wszystko ok i nie musze dalej szukac Edytowane 30 Września 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Cześć. Temat bicia kół wyjaśniony. Na szczęście to nie żona skrzywiła felgi a dystanse, które miałem zamontowane z tyłu. Nie zrobiłem na nich nawet 300km a rozleciały się. Także ja wyleczyłem się z pierścieni dystansujących. Nie polecam też firmy, od której to kupiłem. Dystanse rozpadły się w miejscu gdzie materiał był najcieńszy, odpadł pierścień centrujący. Grubość materiału w tym miejscu to ok. 1mm także nie dziwię się, że się rozpadło. Materiał z jakiego był zrobiony dystans to coś a'la aluminium. Gdyby to były dystanse zrobione ze stali to coś takiego napewno by nie miało miejsca. Także nie kupujcie tanich dystansów bo wpadniecie jak ja. A firma, która je sprzedaje to: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=38369774 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 heeh nieźle nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dystanse 1cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dystanse 1cm? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Może ktoś z lubellaków potrzebuje oleju Liqui Moly TopTec 5W40 4100 - mam świeżo zakupione 6l (5+1) od oficjalnego dystrubutora, zanim odeślę mogę sprzedać :-) Sam jednak wlewam Motula. Cena 150zł za 6l, odbiór w Lublinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dystanse 1cm? Tak gdzie bys nie kupil dystansy 1cm z centrowaniem kazde sie beda kruszyc... Najmniejszy z centrowaniem to chyba 13mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Chłopaki A6 3.0TDi w quattro z 2008 roku w S-line kombi czarne do kupienia- brat sprzedaje wycmokane -2 kpl kół wszystko na alusach, 2kpl dywaników, relingi pod boksa no jednym słowem lalka( zaznaczam że też jest maniakiem OOOO i jest drugim właścicielem) jakby kto pytał Was czy kolegów to miejcie na uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witaj pisz do tazmana on coś szuka a6c6 a na tarasach do końca roku parking jest za Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Chłopaki A6 3.0TDi w quattro z 2008 roku w S-line kombi czarne do kupienia- brat sprzedaje wycmokane -2 kpl kół wszystko na alusach, 2kpl dywaników, relingi pod boksa no jednym słowem lalka( zaznaczam że też jest maniakiem OOOO i jest drugim właścicielem) jakby kto pytał Was czy kolegów to miejcie na uwadze. Tazman zgłoś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ktoś poleci jakiegoś speca do którego bez obaw będę mógł oddać mojego srebrzaka na wymianę magla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Kolo salonu forda jest serwis ktory sie tym zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 bardziej chodzi mi o sprawdzone miejsce gdize ktoś z was już coś robił, bo gdzie są takie miejsca to ja wieem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Namierzyłem wczoraj znajome srebrne kombii 2.0 pod Szpitalem MSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 bardziej chodzi mi o sprawdzone miejsce gdize ktoś z was już coś robił, bo gdzie są takie miejsca to ja wieem Moj mechanik mi polecal ten serwis bo zostawial ta magle klientow i nie bylo zadnych problemow. Tez mialem skorzystac z ich uslug ale ja zmienilem magla na ten z servotronikiem a swoj magiel wlasnie tam sprzedalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal-84 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Cześć czy ktoś z kolegów z lubelskiego ma BNS i posiada płytę z navi potrzebuje na chwile tylko do zmiany języka na angielski Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Namierzyłem wczoraj znajome srebrne kombii 2.0 pod Szpitalem MSW Prawie codziennie tam stoi. Bylo sie odezwac na pogaduche Edytowane 2 Października 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Moj mechanik mi polecal ten serwis bo zostawial ta magle klientow i nie bylo zadnych problemow. Tez mialem skorzystac z ich uslug ale ja zmienilem magla na ten z servotronikiem a swoj magiel wlasnie tam sprzedalem Właśnie ja zamierzam zrobić to samo i nie chodzi mi o regeneracje maglownicy, a samą jej wymianę na magiel z servotronikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Licza sobie za ta usluge 250 zl. Ja to robilem za 150 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Licza sobie za ta usluge 250 zl. Ja to robilem za 150 zl Wiec daj namiary na ten warsztat gdzie wymienili Ci to za 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi