Herdas Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 panowie kto się wybiera na wośp ja mam plan aby podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tak, ten. Kupił tą s3 od Pawła co ma jeszcze czarne rs6. Zapłacił dość solidne pieniądze, ale jak mówisz świetna sztuka. Jakieś tylko blacharskie drobnostki są do zrobienia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gadałem z nim przed zakupem, gdy wahał się między B7 a esa. Świadomy kupujący, który wie, że dobre es kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 panowie kto się wybiera na wośp ja mam plan aby podjechać to jest nas już dwóch może ktoś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Panowie, ma ktoś z was servotronic na pokładzie ? b6/b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/159084-montaz-aktywnego-ukladu-kierowniczego-servotronic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja sie wybieram na WOŚP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A to jest chyba dla lkaudi i vaglublin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Panowie, ma ktoś z was servotronic na pokładzie ? b6/b7 Ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Audi to nie vag? chyba niewygodnia cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Każdy kto przyjedzie(auta z grupy VAG- nieważne jakie i czy jest się w klubie czy nie) wcześniej i będzie miejsce w "serduszku" to będzie, lepiej wpaść chwilę przed ustawianiem, bo potem miejsc nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 potem mozna skoczyc na parking na tarasy na taki mini spot jak ktos bedzie na placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Panowie, ma ktoś z was servotronic na pokładzie ? b6/b7 Ja mam potem mozna skoczyc na parking na tarasy na taki mini spot jak ktos bedzie na placu Każdy kto przyjedzie(auta z grupy VAG- nieważne jakie i czy jest się w klubie czy nie) wcześniej i będzie miejsce w "serduszku" to będzie, lepiej wpaść chwilę przed ustawianiem, bo potem miejsc nie ma. tak tylko trzeba być na 11 pod zamkiem i gdzie się spotkać bo ja się też wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 10.01.2016 zainteresowanych przejazdem przez miasto i ustawieniu serca dla WOŚP na placu zamkowym zbieramy się 10:45 parking pod katedrą 10:45 zbiórka parking katedra 10:52 jedziemy pod zamek PLAN IMPREZY:11:00 - oficjalne rozpoczęcie przygotowywań przejazdu - wszyscy uczestnicy winni być na Placu Zamkowym12:00 - Przejazd przez miasto:Plac Zamkowyal. Tysiącleciaal. Unii Lubelskiejul. Lubelskiego Lipca 80ul. Cukrowniczaul. Krochmalnaul. Jana Pawła IIul. Armii Krajowejal. KraśnickaAl. Racławickieul. Krakowskie Przedmieścieul. Kapucyńskaul. Narutowiczaul. Bernardyńskaul. Wyszyńskiegoul. Królewskaul. Lubartowskaal. TysiącleciaPlac Zamkowy14:00 - Grochówka i poczęstunek dla wszystkich, pamiątkowe zdjęcie na schodach15:00- Ustawianie Autek w kształcie serca17:00 - Finał Akcji czyli Światełko do nieba LKAUDI I VAGLUBLIN - Serce z aut oraz sztuczne ognie Widzimy się JUTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 tak widzimy się jutro pod katerdra Jesteśmy pod zamkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Będę ~15.20 Panowie klepcie miejsce jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zróbcie jakies fotki chętnie obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Cześć. Dziś w Bielsku spotkałem Waszego LBL B6 sedan, ciut brudny, blisko koloru szarego. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 teraz wszystko jest brudne,wszystko posolone, moja wygląda teraz tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zróbcie jakies fotki chętnie obejrzę Będą - już są zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi