pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kowi po cholere Ci te guziki na tylnym zderzaku? :polew: Żeby było jasne wiem że to czujniki parkowania Ale po co Ci to pipczące ustrojstwo? jakbym miał coś takiego to bym chyba po pierwszym parkowaniu kable poprzegryzał
puertoss Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To nie mój aparat i nie moje zdjęcia i moje chlapacze sie załapały nawet :polew:
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kowi po cholere Ci te guziki na tylnym zderzaku? :polew: Żeby było jasne wiem że to czujniki parkowania Ale po co Ci to pipczące ustrojstwo? jakbym miał coś takiego to bym chyba po pierwszym parkowaniu kable poprzegryzał fajny bajer jest i bardzo pozyteczny, niewiem czy mogłem je malowac wiec zostawiłem czarne
marcin248 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 i ja znalazłem na aparacie coś takiego
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kowi po cholere Ci te guziki na tylnym zderzaku? :polew: Żeby było jasne wiem że to czujniki parkowania Ale po co Ci to pipczące ustrojstwo? jakbym miał coś takiego to bym chyba po pierwszym parkowaniu kable poprzegryzał fajny bajer jest i bardzo pozyteczny, niewiem czy mogłem je malowac wiec zostawiłem czarne Mnie to cholernie irytuje Jak jechałem ciotki samochodem właśnie jak cofałem i to zaczeło pipczeć to myślałem że wyjde z siebie i stane obok
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 u mnie piszczy tylko jak coś zobaczy tak to cisza
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no po lewej stronie nie mam ich wlasnie z prawej sa s-liny listwy , jestem w trakcie zamawiania na ta lewa strone , z tego co gadalem z Patroxem to mu ukradli po marketem te lewej... A może S4 założysz? Są trochę bardziej zauważalne
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie no zgadza sie ale ja wychodze z założenia że jak sie dobrze jeździ to takie wynalazki sa zbedne ale wkurzało mnie jak ja sobie wjeżdzam a on mnie wk***ia a i tak niewiele z tego pisku wynika
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Spontany najlepsze nie widać za bardzo felaczy
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Spontany najlepsze nie widać za bardzo felaczy felacze widać w armiego wątku, tu ukazany jest spontan
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 panowie mam problem kolega chce ten przewód zaznaczony na focie tylko który to jest od tych moich bo nie wiem czy ten pierwszy czy drugi
snajper1998 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no po lewej stronie nie mam ich wlasnie z prawej sa s-liny listwy , jestem w trakcie zamawiania na ta lewa strone , z tego co gadalem z Patroxem to mu ukradli po marketem te lewej... A może S4 założysz? Są trochę bardziej zauważalne calosc z s4 spore koszty
Armi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Widzieliście? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=180131.0 Ciekawe czy ta pomoc to za darmo?
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 calosc z s4 spore koszty Jakiś czas temu w wawie były, 600 zeta za komplet używki ale w dobrym stanie. Trzeba przeglądać allegro czasami coś jest w dobrej cenie Albo rozbitków szukać I dzwonić pytać Dzwoniłeś? Pytać ludzi o inne namiary?
Armi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Widzieliście? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=180131.0 Ciekawe czy ta pomoc to za darmo? Wątek poleciał do kosza a autor pewnie już się więcej nie zaloguje. Szkoda, że najprawdopodobniej chciał sobie tylko darmową reklamę na forum zrobić
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Widzieliście? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=180131.0 Ciekawe czy ta pomoc to za darmo? o co kaman bylo?Wątek poleciał do kosza a autor pewnie już się więcej nie zaloguje. Szkoda, że najprawdopodobniej chciał sobie tylko darmową reklamę na forum zrobić
Armi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Gość się przywitał, a później od razu wrzucił gotowca o diagnostyce vag, że pomoże (raczej nie za free). Odpisałem mu, że takie rzeczy to u nas na spocie za free
Rekomendowane odpowiedzi