miedzikos Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Ładnie sie dzieje, cały czas do przodu
slo Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 jeszcze nie montowalem ale raczej da rade czemu nie , dopiero na wiosne bede go zakladal bo w zimie seryjny da rade---------- Post dopisany 15-02-2014 at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany 19-01-2014 at 14:37 ---------- do kompletu dolna krata s4-tnx Jarek:hi: , na razie nie wpasowana w kratke s line ale tak zostaje przez pewien czas na wiosne pobawie sie w docinanie ,moze:decayed: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/32/5xct.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/577/2bsp.jpg to dolna kratka s4 pasuje do zderzaka s-line??
MARCIN607 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Trzeba przycinać ale jak się przyłożysz pasuje pięknie.
MARCIN607 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Jak masz ramke s-line to tylko kratkę po bokach trzeba podciać. I jakoś to zamontować. A,jak masz całość z es czyli ramka grill to nie ma wuja żeby to wsadzić. Dół jest poza dokładką. Jest pare taki szt. W galerii.
tomekhxc Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jak masz ramke s-line to tylko kratkę po bokach trzeba podciać. I jakoś to zamontować. A,jak masz całość z es czyli ramka grill to nie ma wuja żeby to wsadzić. Dół jest poza dokładką. Jest pare taki szt. W galerii.dokladnie cala krata z esy nie pasi minimalnie w gornych rogach i deko odstaje u dolu , ja ja tak wcisnolem i siedzi jak wsciekla mialem docinac ale raczej tak zostawie tylko ramke malne na czarno---------- Post dopisany 28-03-2014 at 08:05 ---------- Poprzedni post napisany 19-03-2014 at 19:06 ---------- paka doszla teraz tylko poskladac dziekuwa dev ---------- Post dopisany 16-04-2014 at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany 28-03-2014 at 08:05 ---------- maly szoping u Sida pomalu przymiarka do montazu centralnego ic no i przy okazji zalozona dokladka z cupry, ciekawe jak dlugo z nia pojezdze
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Do SIDA to rzeczywiscie masz daleko Graty modów
tomekhxc Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Do SIDA to rzeczywiscie masz daleko Graty modów kolo Sida to codziennie przejezdzam ---------- Post dopisany 17-04-2014 at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2014 at 20:17 ---------- po wielu przymiarkach i dopasowaniach stanolem na takim etapie pierwszy raz montuje fmica wiec jesli ktos juz montowal niech podpowie co robie nie tak bo za wiele miejsca nie mam i zderzaka nie moge zamontowac , mysle ze tak , rura po prawej str za bardzo wystaje musze pewnie dac mniejszy luk zeby bylo miejsce na halo i ogolnie ic pewnie musze odwrucic do gory nogami zeby mocowania wlotu i wylotu byly nizej a calu ic pasuje podniesc deko do gory z czym sie wiaze docinanie belki, ogolnie nie mam doswiadczenia w montazu tego wiec prosze o jakies rady i podpowiedzi bo jak tak dalej pojdzie to na swieta bede jezdzil ta kosiarka co stoi obok:facepalm: tak wyglada ze zderzakiem jeszcze nie moge go przykrecic bo orurowanie przeszkadza wytloczeniom halogena
Booster Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 po pierwsze po co tak daleko wyjechałeś z tym zakrętem 180', skróć go o połowę, żeby zderzak ładnie się ułożył zrób na wyjściu z FMIC-a kąty około 25', możesz je zrobić za pomocą łączników typu HUMP jeszcze powiedz co zrobiłeś z czujnikiem map sensora który siedzi oryginalnie w seryjnym IC?
tomekhxc Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ten zakret jest juz zmniejszony idzie praktycznie wczesniej jak sie konczy belka bo z tym kolanem nie wypalilo , a czujnik jest zamontowany ma zrobiona mala kryze tego na fotkach nie widac , ogolnie musze caly ic odwrucic i rury poscic pewnie nizej
Dev Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tomek, mam nadzieje że nie załozyłes jeszcze tych przednich klocków ???????????????????????????????????????????????????? :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:
tomekhxc Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tomek, mam nadzieje że nie załozyłes jeszcze tych przednich klocków ????????????????????????????????????????????????????:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3: yyyyy no nie a co ciulowe są ? Gadaj tu pieronem.
Dev Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 nie bierz tego nawet do rąk !!!!!!!! tutaj masz minimum co powinienes załozyc na auto KLOCKI HAMULCOWE AUDI A4 A6 A8 ORYGINALNE! PRZÓD (4139007582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wandej Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wydaję mi się że klocki OZ są trochę twarde:whistling:
Dev Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wydaję mi się że klocki OZ są trochę twarde:whistling: Andrzej, nie ma czegos takiego jak twardy czy miekki klocek. tutaj chodzi o zdolnosc do samooczyszczania klocka, im jest gorsza tym na powierzchni tracej tworzy sie warstwa która jest tak twarda jak korund i tym samym wypie.....dala migiem tarcze a co do klocków Otto Zimmerman to produkuja je tutaj: + TOMEX Hamulce + klocki hamulcowe, szczęki hamulcowe +: strona główna
tomekhxc Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Hmm o widzisz dobrze wiedzieć , Sid mi dal takie klocki i mówił ze nigdy nie miał z nimi problemu wiec teraz juz zgłupiałem , ale jak mówisz ze g.... to przynajmniej mogę podjechać i oddać
Wandej Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tomek słuchaj Dev`a.Takich info nie zna żaden sprzedawca w najwiekszych hurtownich w pl:good: Ostatnio musiałem ponaglić jedną hurtownię bo nie mieli ferodo 288mm na tył bo niby im się nie sprzedaja:facepalm:
Dev Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zimmerman dopiero co zaczyna swoja przygode z klockami i jeszcze musza troche nad nimi popracowac korzystaj tylko ze sprawdzonych produktów: Ferodo, Pagid, Jurid, Galfer i Textar link który Ci podałem jest do ori klocków made in Ferodo
Rekomendowane odpowiedzi