Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] [B5 AJM] Audi A4 B5 Kozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak toporze - z ciebie też się śmieją :polew:

Opublikowano

lekka przesada z tym najazdem na rauch'a...

Nie wiem jak Ty, ale ja nie znoszę cwaniactwa jak poniżej:

Wywalone mam na to czy to S4 czy nie. Ważne że ładnie się prezentuje a zdjęcie środka zrobię jutro i wstawię.Jak patrze na niektóre wasze A4 to dziękuję Bogu że kupiłem taką a nie inną HAHAHA

:baseball:

Opublikowano

Wywalone mam na to czy to S4 czy nie. Ważne że ładnie się prezentuje a zdjęcie środka zrobię jutro i wstawię.Jak patrze na niektóre wasze A4 to dziękuję Bogu że kupiłem taką a nie inną HAHAHA

owszem, ja tez. ale zejdzmy z chlopaka juz, moze sie odnajdzie.

Opublikowano

Dajcie mu trochę czasu - będzie znał części na pamięc :naughty:

byli już tacy to jeździli na 15" i z chromami dookoła doopy, a teraz śmigają na 19" i modzą dzień w dzień :gwizdanie: :decayed:

a tutaj jest całkiem nie źle..

Opublikowano

Przydało by się w końcu więcej zdjęć

Opublikowano

furacz ok. :good: , musisz podłapać temat tydzien dwa i bedziesz wiedział o co kaman :kox:

fele kwestia gustu , miałem na przymiarke podobne , jak sie nie myle to one od meska albo coś podobnego :mysli:

u mnie na autku one się nie widziały, ale u ciebie z gleba jest całkiem ok :wink4:

Opublikowano

Jest spoko, mi się autko podoba :good: bardzo ładnie się prezentuje

Fajnie, że zawitałeś i pochwaliłem się nowym nabytkiem na forum, wdrożysz się trochę w temat to będziesz wiedział "o co kaman" z S4 i brakiem S-line w B5

Opublikowano

Ja też. Najchętniej bym napisał to wynocha na .eu tam ci jeszcze przyklasną.

Dwa posty napisał a zgrywa cwaniaka.

Opublikowano

Dajcie mu trochę czasu - będzie znał części na pamięc :naughty:

byli już tacy to jeździli na 15" i z chromami dookoła doopy, a teraz śmigają na 19" i modzą dzień w dzień :gwizdanie: :decayed:

a tutaj jest całkiem nie źle..

ktoś mnie tu wołał :kox:

:decayed:

Opublikowano

dobra to teraz na poważnie

ogólnie nie jest źle ale:

1. koła małe :cool1:

2. chrom na klamce... lekkie wieśniactwo jak dla mnie (możesz mieć inne zdanie)

3. madafaka pasek na przedniej szybie.... to chyba niemiecki turas zrobił oni miewają takie pomysły, dla mnie do ekspresowego wywalenia)

4. znaczki Sline też out (w b5 nawet nie było Sline)

5. i choinkę z lusterka bym przewiesił :)

Opublikowano

mialem sie nie wypowiadac ale sie wypowiem ;)....

1. auto to zwykle a4 z silnikiem ajm...

2. s4 byly tylko w 2.7BiT i mialy calkiem inny wyglad

3. badz co badz ta z s4 nie ma doslownie NIC wspolnego

4. dla mnie tu jest pseudo niemiecki-riegerowski ( bez urazy Dibo ) tuning

5. felga z rantem ... bezstylowa ... opona baloniasta jak na niemiecki tuning

6. pasek na szybie .... relikt przeslosci i lat 90tych ;) .... popularny w golfach III i calibrach oraz bmw M3 - 316i ;)

7. chromy na klapkach ... kupione na allegro.pl ;) ... a raczej allegro.de ;P

8. sciema szyb ... dla mnie OK bo sciemnione wszystkie

9. gleba na moje oko to -40mm wiec nie wiem co tam kolego piszesz o tym pudelku zapalek ale sporo z nas mialo nizej auta i jakos normalnie jezdzilo a pudelko zapalek normalnie sie miescilo ;)

10. s-line wszedl do a4 w 2002r w modelu b6 ( najpierw jako pakiet wewnetrzny dopiero bodajze 2 lata pozniej jako pakiet zewnetrzny ) wiec u ciebie te znaczki s-line maja z s-line wspolnego tyle co naklejka M3 na bmw 316i ;)

11. jak dla mnie sporo do poprawy zeby to bylo gustowne narazie ... jest to a4 po jakims tam lekko nieudanym tuningu / stylingu ;P

12. i sluchaj chlopakow skoro ci pisza ze to nie s4 to nie pisz ze to s4 bo masz wbite tak w papierach bo pograzasz sie tu jeszcze bardziej ...

13. ja bym jej zamontowal zderzak z s4... zmienil kolo na inne i wieksze,zdjal pasek z szby, chromy z klamek tez OUT, i spasowal tylny zderzak z klapa i blotnikiem oraz lampami bo jakos duze mi sie wydaja te szczeliny

Opublikowano

a ja juz cos takiego widzialem ,kombi w dieslu z oznaczeniemi s4 na klapie i kierownicy, koles mowil ze taki kupil od kolesia zniemiec i tez mi sie to dziwne wydawalo i papiery tez mial na s4 :mysli:

Opublikowano

:decayed: ile wam razy można tłumaczyć że s4 występowała tylko z jednym silnikiem i to całkiem inne auto niż A4

a wy dalej to samo.... coś jak się uprzeć że kobiety mogą mieć penisa, wtedy z niej taka kobieta jak z a4.... S4

Opublikowano

3fce506ae5fab682.jpg[br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 09:46_________________________________________________ona ma w sumie wiecej wspolnego z kobieta niz te wszystkie s4 tdi z s4 ;)

dlatego ja majac wszystko od s4 oprocz progow i silnika nie nakleilem znaczka s4 ;) bo to wiocha i tyle...

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Dobre porównanie :naughty::decayed:

Cholera przez to zdjęcie zaraz będzie tu wielka frekwencja :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Załóż kolego jeszcze strumienice i stroboskopy, dres na siebie i będzie gitara :polew: :polew:

zapomniales dodac nakladek na pedały

"zdzbło w cudzym, kołka w swoim oku nie widzicie"

zbiorowe pastwienie sie nad jednostka trwa :/

a moim zdaniem autko całkiem fajne

Opublikowano

Auto tak ale zachowanie właściciela nie (na początku).