Krycha Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zabawki na dziś popołudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Po zamontowaniu nagraj jakiś filmik żebyśmy mogli posłuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jak wyszło? Wporządku. Jest delikatnie głośniej niż na poprzednich tłumikach. Jedyne co mnie denerwuje to końcówki. Tragicznie wystają i nie wiem czemu, bo w zderzaku z S4 leżały idealnie. Nie wiem czy może zderzak z S4 ma inny dół i dlatego tak się dzieje. No nic kwestia poprawy ewentualnie zmiany końcówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 no tragicznie wystaje A zdesia tył S4 nie planujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Cudowna maszyna, tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 rafalekx planuje i to niedługo, dlatego narazie chyba oleje i będę jeździł tak jak jest Maciek80 dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No ja dodam że poziom B4 był zajebiaszczy ale B5 jest o wiele lepiej zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 to teraz nie tylko mi tak wystają końcówki ale moje są na chwilę założone by nie paliły zderzaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Porównywałem zderzak od eS do zwykłego i zdecydowanie zwykły bardziej się chowa do środka. Tak więc czka mnie zmiana zderzaka, ale nie na taki z S4 Plast B4 też była ładna i jak oglądam zdjęcia to ciągle się jaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Panie gdzie sa bary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Brakuje czasem pół, a czasem i całego bara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Plast B4 też była ładna i jak oglądam zdjęcia to ciągle się jaram wrzuć fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Plast B4 też była ładna i jak oglądam zdjęcia to ciągle się jaram wrzuć fotki wlasnie chetnie bym sie pojaral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tak to mniej więcej wyglądało http://www.audi80.pl/audi-80-b4-przod-cabrio-borbet-a-gwint-kw-skora-tyl-us-vt16026.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no była nie zła już ją kiedyś wyczaiłem na audi80.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Piękny wozik mam sentyment do audi 80 bo od tego modelu zaczeła sie moja miłość do tej marki. A4 - miodzio projekt USA style widze u Ciebie jest podstawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Frog ja nie twierdze że była słaba była jedną z naj lepiej zrobionych B4 jakie widziałem! Zresztą ładnie mi szczena opadła jak się ją nad zalew w mostkach przyturlałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tia... Do hameryki by dzidzi chcialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ta B4 piękna B5 z resztą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Wszystkie są ŚLICZNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi