Milczar Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Pany pytanie mam do Was natury technicznej Poczytałem trochę forum oraz po doświadczeniach z poprzednim autem postanowiłem wywalić katalizator ze swojej A4. Problem polega na tym, że poprzednie auto mieściło mi się spokojnie go garażu a audi niestety nie dam rady tam wepchać ;/ Macie kogoś zaufanego na terenach WGM kto by mi to ogarnął w miarę "od ręki" i nie zerżnął nie wiadomo ile $, ewentualnie ktoś z Was potrafi się posługiwać spawarką i ma kanał/najazdy. Odwdzięczę się dobrym trunkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Milczar, w pruszkowie na królowej jadwigi maja dobry warsztat od tłumików, ceny całkiem spoko, robiłem kilka aut. Co do tego wycięcia kata to się zastanów bo czasami auto głośne się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 za to w Grodzisku to sie kórwa dzieje , najważniejsze ze msza leci przez głośniki na pół miasta :thumbdown: :thumbdown: Ale za to można sobie jakieś "gorące dwunastki" wyrwać na disco polo z telefonu znowu sie do mustiego przyczepiłeś :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ZBIERAM ZAPISY NA II TURE TABLIC, CHĘTNI TU MAJA LINKA MOŻNA PISAĆ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1735045#msg1735045 POZDRO ZIOMALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ma ktoś z was sworznie do zacisków Lucasa? Bo wczoraj tak klocki zmieniałem że wygiąłem jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Pany Pany jakiś spocik w niedzielny wieczór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Pany Pany jakiś spocik w niedzielny wieczór ? moze być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 moskal jak parówa nie pójdzie w całości to będziesz na części sprzedawał ? Kierownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 moskal jak parówa nie pójdzie w całości to będziesz na części sprzedawał ? Kierownica tak , teoretycznie juz pomału mozna rezerwować klamoty , chcesz kiere ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Szykuje się coś w ten weekend? Czy dalej cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ej zboki grodziskie milanoskie i okoliczne robimy spota w niedzielę o 19 pod kościołem św.Anny w WGM ? Kto by wpadł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Jak nie będę grał w piłkę to wpadnę. Zapewne znów będzie nas 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orcio1 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja akurat jestem WZY ale i tak w niedziele od 19 zaczynam prace kurde a chętnie bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Na 19 się mogę nie wyrobić ale na 20 powinno dać radę. Wypatrujcie mnie w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 ja nie dam rady nie stety nie ta niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja postaram się wpaść A nowa parkówa też by przyjechała??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Taa i niech zatankuje do pełna Aaa i ten niepotrzebny zderzaczek od Flyera weźmie, ktoś go może przygarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 siema , moge wpaść ale o 20:00 bo jest żużel w tv :naughty: :naughty: jest ktoś chetny na zderzak ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 500 zł dam , szkoda ze silnik do roboty mam bo poluję na taki zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi