Jerry013 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 wstepnie pasuje moze jakies zdjecia by sie zrobilo jak bedzie ladna pogoda
Sqizzy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Panowie ma ktoś jakiś fajny szyld, plakat czy cuś związanego z motoryzacją, bo w garażu chciałem powiesić coś.
Milczar Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Jak wszyscy będą mieli fury wypolerowane to można zrobić foty jakieś a potem pobiegniesz sobie do drukarni i niech Ci zrobią plakat z tego
Nosfer Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 obawiam się, że alkomat mi nie pozwoli przyjechać [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:02_________________________________________________ Panowie ma ktoś jakiś fajny szyld, plakat czy cuś związanego z motoryzacją, bo w garażu chciałem powiesić coś. :good:
Sqizzy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 A czy pan jaśnie hrabia moderator może na forum pierogami świecić ... ale na ścianie ładnie by się prezentowało :>
moskal Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 A czy pan jaśnie hrabia moderator może na forum pierogami świecić Mamusia mi od dziecka tłumaczyła : Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie
Nosfer Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 A czy pan jaśnie hrabia moderator może na forum pierogami świecić Zaiste Mamusia mi od dziecka tłumaczyła : Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie Dokładnie tak, Bracie.. .. z innej matki
moskal Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Jak wszyscy będą mieli fury wypolerowane to można zrobić foty jakieś mi musisz zrobić konkretną sesje środka auta :kox:
Norbi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jest tam u Was jakaś prosta co by porównać Moskalowe i moje 2.7. Ciekawi mnie różnica, a jak dotąd nigdy takiego porównania nie miałem okazji zrobić.
moskal Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jest tam u Was jakaś prosta co by porównać Moskalowe i moje 2.7. Ciekawi mnie różnica, a jak dotąd nigdy takiego porównania nie miałem okazji zrobić. Czy ty jestes anormalny ??? :kox: :kox: 100 kuni z hakiem różnicy i ten chce sie ścigać :polew: :polew:
Buba Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jest tam u Was jakaś prosta co by porównać Moskalowe i moje 2.7. Ciekawi mnie różnica, a jak dotąd nigdy takiego porównania nie miałem okazji zrobić. j**any :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jest tam u Was jakaś prosta co by porównać Moskalowe i moje 2.7. Ciekawi mnie różnica, a jak dotąd nigdy takiego porównania nie miałem okazji zrobić. j**any :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: gupi a nie j**any
Norbi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jest tam u Was jakaś prosta co by porównać Moskalowe i moje 2.7. Ciekawi mnie różnica, a jak dotąd nigdy takiego porównania nie miałem okazji zrobić. Czy ty jestes anormalny ??? :kox: :kox: 100 kuni z hakiem różnicy i ten chce sie ścigać :polew: :polew: Biorę się nawet z Lanosami, dla mnie kill to kill ale tu chciałem zobaczyć różnice.W RS4 dużo później wstają turbawki niż w S4 i jak byśmy startowali z niskich obrotów mogłoby być ciekawie Lag jest deko wk***iający, w S4 jak wypadałem z mojej wiejskiej drogi na arterię Grodzisk-Pruszków to mogłem wypaść przed auto nadjeżdzające i klepnąć gaz i było git, teraz przy takiej samej sytuacji nadjeżdżające auto albo hebluje na maxa, albo ląduje w d*pie.
Buba Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Norbi a Ty bedziesz dzisiaj w Wawie wieczorem lub "na trasie"??
Norbi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jest tam u Was jakaś prosta co by porównać Moskalowe i moje 2.7. Ciekawi mnie różnica, a jak dotąd nigdy takiego porównania nie miałem okazji zrobić. j**any :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: gupi a nie j**any Co za mientkie pyty, zawsze musicie wygrywać do ch.uja?[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 09:54_________________________________________________ Norbi a Ty bedziesz dzisiaj w Wawie wieczorem lub "na trasie"?? W sobote wieczorem to ja zawsze jestem na alko trasie [br]Dopisany: 14 Maj 2011, 09:55_________________________________________________W niedziele możemy się spotować i łapać gdzieś.
moskal Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Co za mientkie pyty, zawsze musicie wygrywać do ch.uja? no dobra , to moge sie ten jeden raz poświęcić i przegrać
Buba Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 ja tam się nie chce ścigać tylko podmienił jedną część :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Co za mientkie pyty, zawsze musicie wygrywać do ch.uja? no dobra , to moge sie ten jeden raz poświęcić i przegrać a masz gdzie przegrywać w Grodzisku lub pod? [br]Dopisany: 14 Maj 2011, 10:00_________________________________________________ ja tam się nie chce ścigać tylko podmienił jedną część :gwizdanie: to napieraj do mnie na chatę, nawet najebany mogę coś podmienić
musti Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 Jest tam u Was jakaś prosta co by porównać Moskalowe i moje 2.7. Ciekawi mnie różnica, a jak dotąd nigdy takiego porównania nie miałem okazji zrobić. Jest prosta nawet wiem gdzie możemy podjechać w niedziele
Rekomendowane odpowiedzi