Milczar Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 jutro mi by bardziej pasowało tak koło 19 bym był wolny
Przemots Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 jutro mi by bardziej pasowało tak koło 19 bym był wolny Ja też bym się pisał na jutro.Zmieniełeś wtryski???Jak nie to ja mam specjalny przyrząd do wyciągania ich w razie co
moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Mi to juz w sumie obojętne bo w niedziele meczu nie ma i moge sie zjawić
musti Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Mi to juz w sumie obojętne bo w niedziele meczu nie ma i moge sie zjawić a nie mówiłem Niedziela to i ja wpadnę
Milczar Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja też bym się pisał na jutro.Zmieniełeś wtryski???Jak nie to ja mam specjalny przyrząd do wyciągania ich w razie co Nie zmieniłem jeszcze a do tego potrzebny jest jakiś magiczny przedmiot ? Z chęcią bym go od Ciebie przygarnął to sobie ogarnę wtryski.
moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja też bym się pisał na jutro.Zmieniełeś wtryski???Jak nie to ja mam specjalny przyrząd do wyciągania ich w razie co Nie zmieniłem jeszcze a do tego potrzebny jest jakiś magiczny przedmiot ? Z chęcią bym go od Ciebie przygarnął to sobie ogarnę wtryski. chyba niczego nie potrzeba
Przemots Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 chyba niczego nie potrzeba :wink4 Przerabiałem u siebie w 1Z temat i jeden wtrysk był zapieczony i żabą nie dało rady wyciągnąć.Ściągaczem od razu poszło.Warto włożyć te wtryski [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 00:07_________________________________________________Milczar odpalił po wymianie???
Milczar Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Odpalił Chwilę pokręciłem, puścił parę kropel z każdego wtrysku i elegancko odpalił. Dzięki za ściągacz, bez niego byłoby cholernie ciężko bo i ściągaczem musiałem walnąć porządnie kilka razy Został mi jeszcze kąt wtrysku ale już nie miałem czasu i komary mnie wpierdzielały, kąt się waha pomiędzy 26 a 31. Nawet nie dymi tak tragicznie jak wszędzie czytałem, jedynie przy ok 4tyś obrotów puszcza chmurę ale nie taką czarno tylko w miarę jasną, różnica w jeździe zdecydowanie na
musti Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Panowie piątek godzina 19 spocik ?
Norbi Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 W piątek o 19-tej jeszcze jesteście na chodzie?
musti Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 W piątek o 19-tej jeszcze jesteście na chodzie? jesteście Norbiak nie to co Ty
moskal Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 W piątek o 19-tej jeszcze jesteście na chodzie? no własnie w piątek o 19:00 czesciej jestesmy na chodzie niz w niedziele o tej samej porze
Przemots Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Panowie piątek godzina 19 spocik ?
reikeb Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Jak nie będe miał innych planów to podskocze
reikeb Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 bede samochodem a nie rowerem Ej no jakie wymagania, o tym nic nie było mowy
Sqizzy Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 bede samochodem a nie rowerem czyżby nie podobał Ci się mój youngtimer :> będę padliną
bongod Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ludziska czy macie jakiś pomysł skąd skołować plastiki do tylnej klapy w kolorze brązowym????? miałem dzwonka i nie mam pojęcia jak to ogarnąć rozsypało się nie do sklejenia POMOCY!!!
Rekomendowane odpowiedzi