Sqizzy Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hmmm... ciekawe co za pipa mówiła że będzie a nie była ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ach ten musti , naobiecuje a potem wali w ch*ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 potrzebna pompeczka do centralnego oczywiscie wirnik sie wysypal ma ktos na zbyciu ??pewnie nie ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- zrobione przy pomocy pompki do golfa III trochę było przy tym roboty ale w golfie wirnik jest grubszy więc podejrzewam że dłużej pohula całkowity koszt 38 zeta ---------- Post dopisany 24-12-2012 at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany 23-12-2012 at 21:02 ---------- dobra to najlepsiejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Również Życzę wszystkim Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormsCrew88 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kiedy następny też bym podjechał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 można by było coś zorganizować bo ostatnio trzy furki były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 może może ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- widzę że worms też automacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 o tak i tak przyjedzie max 3 samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja jestem za byle było więcej ludzi. Chociaż teraz zimno to nikomu nie chce się d*py ruszyć. Zesłane z Galaktyki SII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 mozna cos ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dobra trzeba ten temat ożywić trochę. Jako że dwaj klubowicze z naszego regionu lache na organizacje spotów wyłożyli, to ja się za to biere W poniedziałek 3.12 o 20 robim spota pod McD. Kogo nie będzie ten faja (nawet choćby miał przyjechać seicento). melduje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Niech sie ociepli troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dobra trzeba ten temat ożywić trochę. Jako że dwaj klubowicze z naszego regionu lache na organizacje spotów wyłożyli, to ja się za to biere W poniedziałek 3.12 o 20 robim spota pod McD. Kogo nie będzie ten faja (nawet choćby miał przyjechać seicento). melduje sie podjedziesz po mnie to nie ma opcji zebym nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dobra trzeba ten temat ożywić trochę. Jako że dwaj klubowicze z naszego regionu lache na organizacje spotów wyłożyli, to ja się za to biere W poniedziałek 3.12 o 20 robim spota pod McD. Kogo nie będzie ten faja (nawet choćby miał przyjechać seicento). melduje sie podjedziesz po mnie to nie ma opcji zebym nie był z kim i jak jedziesz do bukowiny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ktoś ma gumkę od siłownika centralnego??bo mi szumi i zaraz kolejna pompke zajade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 [z kim i jak jedziesz do bukowiny ? nie jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 [z kim i jak jedziesz do bukowiny ? nie jade ty stary klubowicz ? pod maka byś kiedyś podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Sprzedaje furacza jak ktos chce oblukac dokladnie dajcie znac mam nadzieje ze w Grodziu zostanie zalezy mi na szybkiej sprzedazy wiec cena 10k z jeczeniem sobie nadal nie poradzilem wiec tez z tad ta cena podobno jakis zaworek moze byc za 20 zeta ale w etce nie moge znalezc ehhhh ---------- Post dopisany 09-02-2013 at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2013 at 07:50 ---------- myślę nad jakimś avancikiem b6 myślicie że da radę połapać coś co ma wszystko?? ---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ---------- bo zwykle albo xenon albo bose zwykle pół skóra do tej pory jedną pełna widziałem duża navi jakoś też rzadko jest ehhhh a cen to taki rozrzut że szok i wiekszość to złomy niezależnie od ceny czy 22k czy 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 to chcesz full ? jaki silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi