musti Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 środa wieczór ? Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 środa wieczór ? Może być mi też pasuje ---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- hehehehehe dobre no to h*j niech tak zostanie Bongod tak nawiasem mowiac to co Ty k**wa za artykuły czytasz ?? Co to za ekspert , ktory twierdzi ze 130KM w gnoju to duza moc ??? Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem do Twojego auta felga minimum 8J i kapec minimum 225. AMEN ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ---------- środa wieczór ? mozna tylko nie wiem czy sie z lampą wyrobie ---------- Post dopisany at 07:38 ---------- Poprzedni post napisany at 07:33 ---------- et35 do b6 bedzie idealne chyba max mozna dac et28 Pamietajcie o tym , ze inaczej bedzie wygladac kolo 8J ET35 a inaczej np. 7J ET35 spoko ja myslalem o 8J tyle co mam u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ale 8j sie nie schowa w oponce 225 wiec moze 7.5 j 35et ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ale 8j sie nie schowa w oponce 225 wiec moze 7.5 j 35et ? Niee stary , teraz to juz szkoda zmieniać Turlaj sie na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 no widziales jak się u mnie bongod sytuacja przedstawia ja chcialem mieć troche tego rantu to minimum dalem 235 jak chcesz zobaczyc jak na 8j na 225 bedzie to zobacz mustiego fele ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- chce ktos cos w srode sprawdzic? to moge vcdsa wziasc ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- tylko wczesniej dać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 OK ja też będę. ustawie sobie przypomnienie o spocie w telefonie bo mi wylatuje z głowy ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 OK ja też będę. ustawie sobie przypomnienie o spocie w telefonie bo mi wylatuje z głowy ciągle Mam nadzieję , że przyjedziesz bo dawno Cie nie było u Nas Panie Przemku ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- no widziales jak się u mnie bongod sytuacja przedstawia ja chcialem mieć troche tego rantu to minimum dalem 235 jak chcesz zobaczyc jak na 8j na 225 bedzie to zobacz mustiego fele---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- chce ktos cos w srode sprawdzic? to moge vcdsa wziasc ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- tylko wczesniej dać znać Bongod jak chcesz zobaczyć fele z 8J i kapciem 225/40/18 to przyjedź lookniesz sobie tylko szybko póki felgi jeszcze są ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Milczar , bongod i inni kto będzie w środę dopisywać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 OK ja też będę. ustawie sobie przypomnienie o spocie w telefonie bo mi wylatuje z głowy ciągle Mam nadzieję , że przyjedziesz bo dawno Cie nie było u Nas Panie Przemku ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- no widziales jak się u mnie bongod sytuacja przedstawia ja chcialem mieć troche tego rantu to minimum dalem 235 jak chcesz zobaczyc jak na 8j na 225 bedzie to zobacz mustiego fele---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- chce ktos cos w srode sprawdzic? to moge vcdsa wziasc ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- tylko wczesniej dać znać Bongod jak chcesz zobaczyć fele z 8J i kapciem 225/40/18 to przyjedź lookniesz sobie tylko szybko póki felgi jeszcze są ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Milczar , bongod i inni kto będzie w środę dopisywać się Ja teraz jeżdżę na 8J i 225/40/18 więc można u mnie spojrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To cyknij fote A widzial ktos jak wygladaja fele z szerokim rantem w b6?????? Bo mam do polapania z letniakami w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Panowie , po co wy sie tu przescigacie w tym jak co wyglada , prosze wejsc tutaj i wszystko bedzie jasne , do wyboru do koloru Tyrestretch.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ja nie bede bo wiadukt zamknęli i nie da się jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ja nie bede bo wiadukt zamknęli i nie da się jeździć wracalem przed chwila z Socho , kolejka od szlabanu az do Lay's Bogu dziekuje , ze jezdze w druga strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ja nie bede bo wiadukt zamknęli i nie da się jeździć wracalem przed chwila z Socho , kolejka od szlabanu az do Lay's Bogu dziekuje , ze jezdze w druga strone ja na szczęście naciskam magiczny guzik, robi się niebiesko i głośno i jakoś przelatuje. swoim to sobie nie wyobrażam tam jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jutro o 20? wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jo , wpadam z mustaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jo , wpadam z mustaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jutro kto jeszcze będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To ja też wpadnę. Zesłane z Galaktyki S2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jo , wpadam z mustaczem o patrz jakie się przyjaciele zdechłej kozy zrobili ty lepiej lampe rób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi