imelvis Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam Przedstawiam moją małą rudą niunie Jesli chodzi o przeprowadzone zmiany to: - Gleba - Lusterka z kierunkami od M3 - Polerowane alu 17" - Polerowany wydech - Brak znaczków z tyłu Co do wyposażenia to: - Klimatronik - Wspomaganie kierownicy - Dwie poduszki - Przednie szyby odsuwane elektrycznie - ABS - 2 x podłokietnik W najbliższy weekend wymiana świateł Pozdrawiam:)
konradzed Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Faktycznie lusterka do wymiany... :gwizdanie: Pozdrawiam!
mrogal Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam Przedstawiam moją małą rudą niunie Jesli chodzi o przeprowadzone zmiany to: - Gleba - Lusterka z kierunkami od M3 - Polerowane alu 17" - Polerowany wydech - Brak znaczków z tyłu Co do wyposażenia to: - Klimatronik - Wspomaganie kierownicy - Dwie poduszki - Przednie szyby odsuwane elektrycznie - ABS - 2 x podłokietnik Pozdrawiam:) ladne kolo
soolek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ładna. ALE Z TYMI LUSTERKAMI TO PRZESADZIŁEŚ
imelvis Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jesli chodzi o lusterka to takie juz byly jak ja kupilem, ja bym ich nie zmieniał tym bardziej, ze nie ma przy nich regulacji elektrycznej przynajmniej w nocy kierunkowskazy w nich robią swoją robotę
soolek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ale Audi to nie calibra ringi i lusterka zostawmy Bawarce tutaj załoz zwykle lusterka i bedzie gitara. Zgadza się. Pomijając to, że co druga Calibra/Astra z nimi jeździ, to one po prostu do Audi nijak nie pasują. Tak szczerze mówiąc, to w M3 też jakoś szału nie robią.
majkel_majki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kierunek kierunkiem, ale dziwię się, że ty w nich coś widzisz. Znajomy miał takie lustra w tigrze, też bez elektrycznej regulacji i było g***o nie z tej ziemi- fatalna widoczność do tyłu.
hanson1982 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No lusterka ni jak nie pasują do całej lini samochodu
stiven Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ogólnie ładna a4 ciekawy kolor i felgi ładnie się komponują z całym autkiem. Wymień lusterka na poliftowe i przednie lampy na poliftowe to będzie świetnie
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ściągaj te M3 looki i nie rób wiochy z A4ki bo to nie calibra! Reszta modów do zrobienia tak jak wyżej koledzy napisali Ciekawy kolor. Zobacz na mój temat i wyciągnij jakieś wnioski. http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_26powrot_po_latach_czarnej_26_v6-t17483.0.html
imelvis Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ściągaj te M3 looki i nie rób wiochy z A4ki bo to nie calibra! Reszta modów do zrobienia tak jak wyżej koledzy napisali Ciekawy kolor. Zobacz na mój temat i wyciągnij jakieś wnioski. http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_26powrot_po_latach_czarnej_26_v6-t17483.0.html Ty sam założyłeś te WIEŚNIACKIE lusterka, a ja jak kupiłem samochod to już miał takie:P wiem, ze wyglądają szitowo, gość od ktorego kupiłem niunie odwalił wiejski thuning oprócz tego, ze wyglądają jak wyglądają to w prawym kompletnie nic nie widze ale poki co fundusze mi nie pozwalają za bardzo na zakup nawet lusterek( przednie lampy dorwałem za pół darmo :>), w końcu biednym studentem jestem:|
hanson1982 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 heh.. teraz biedni studenci audicami się rozbijają... ..za moich czasów :polew:
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ściągaj te M3 looki i nie rób wiochy z A4ki bo to nie calibra! Reszta modów do zrobienia tak jak wyżej koledzy napisali Ciekawy kolor. Zobacz na mój temat i wyciągnij jakieś wnioski. http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_26powrot_po_latach_czarnej_26_v6-t17483.0.html Ty sam założyłeś te WIEŚNIACKIE lusterka, a ja jak kupiłem samochod to już miał takie:P wiem, ze wyglądają szitowo, gość od ktorego kupiłem niunie odwalił wiejski thuning oprócz tego, ze wyglądają jak wyglądają to w prawym kompletnie nic nie widze ale poki co fundusze mi nie pozwalają za bardzo na zakup nawet lusterek( przednie lampy dorwałem za pół darmo :>), w końcu biednym studentem jestem:| Założyłem bo jak nie zauważyłeś w moim poście napisałem wyraźnie że wtedy miałem inną poj.. wizję auta i wstąpienie do klubu doprowadziło auto do porządku! Dlatego pokazałem Ci mój temat abyś również nie spartoczył A4ki tylko wymodził ją na Każdy jest studentem
imelvis Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 heh.. teraz biedni studenci audicami się rozbijają... ..za moich czasów :polew: Pracujący studenci zaoczni jeśli chodzi o moj przypadek
MAJKI Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ładna a4, kolorek jest sam sie kiedys taką bujałem :gwizdanie: tylko faktycznie te lusterka nie pasuja
Armi Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Widzę, że kontynułujesz dzieło poprzedniego właściciela. Ringi Będą pasować do lusterek
hanson1982 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Armi zazdrości dlatego tak pisze
damian_qbass Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ładne autko, kolor taki jak mój tak jak koledzy pisali, lepiej i praktyczniej wyglądało by z normalnymi lustrami, a druga sprawa, jakoś nieprzemawiają do mnie lampki z ringami:) nie pasuje to do audi:)wiadomo z gustami się nie dyskutuje:) zrobisz jak Ci sie podoba:) Felga bardzo ładnie wygląda Pozdrawiam
Olaf Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wiec krotko i na teamt robis wioske haha po 1 to nie bmw zeby gocily tam wiesniackie lusterka m3 po 2 swiatla z ringami wioska to tez zaowocowalo w bmw a teraz plusy wyglada na zadbna fajna felga i to ze nisko siedzi a jak chcesz z tego robic bmw to kup sobie jeszcze logo bejcy i nerki na przod trzeba bylo kupic BMW a nie audi sory za szczerosc ;p
Rekomendowane odpowiedzi