zdzis Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 To jest prototyp najnowszej generacji odświeżacza powietrza opartego na pomyśle "kadopl" i technologi NASA Dokładnie jutro z rana trzeba biec hehe Poza tym to są drogie rzeczy.... i wysokiej jakości komponenty
Kowi87 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ciekawy patent Ja kiedyś lubiałem zapach lawendy w samochodzie i wpadłem na taki pomysł, w szafie z ubraniami często mama trzymała takie saszetki materiałowe o zapachu lawendy na mole załachmyciłem pare sztuk tych małych worków wrzuciłem pod fotele to ze 3 miesiace był zapach, a pierwsze dni to był tak silny że jak ktos nie lubił tego zapachu to niechciał ze mna jezdzić :polew: Musze kiedyś to powtórzyć I co najważniejsze nic nie wisiało nic nie lezało przy nawiewie czy tam desce :kox: a zapach że az w oczy szczypało :polew:
zdzis Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hehehe znam to ale nie chciał bym przebywać w najbliższym otoczeniu. A ciekawe czy są jakieś odświeżacze o zapachu ropki :> wtedy bardziej czuło by się samochód jak u znajomka jak mi sie ulało z beczułki do bagażnika
Artur82 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 z tym kadzidelkiem to jest dobry pomysl
kadopl Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No a propos wariacji na temat zapachow to nie zapominajmy o naftalinie - metodzie trwalej, taniej i sprawdzonej przez pare pokolen. No i odpada nam problem roznych natretnych pasazerow chetnych by ich gdziez podwiezc.
fidmac Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mozna te kadzidelka podczepic pod wyloty powietrza na nogi,wtedy nie musimy sie bac ze nam cos wpadnie w nawiewy i mozna idealnie zamaskowac :gwizdanie:
kadopl Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 nie wydaje mi sie zeby kadzidelko moglo wpasc do srodka poniewaz sa dlugie a nawiew ma takie poprzeczne wzmocnienia. ale zawsze mozna sobie przywiazac nitka ew przykleic tasma klejaca - taka co nie brudzi.
zdzis Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jak już wyżej przedstawiłem z kadzidełkami można różne rzeczy robić. Najlepiej działają właśnie w nawiewie szyby (żeby nam prosto w nos nie wiało) zimą gdy działa ogrzewanie. Ja osobiście używam marcusa ale jest to na tyle duże że słabo się trzyma. Ale jakoś nic idealnego nie znalazłem. Nie wiecie czy producent przewidział coś takiego? Jest cośoryginalnego eliminującego przykre zapachy?
Reniu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Pomysł dziwny aczkolwiek nie mówię, może się sprawdzać. Osobiście nie lubie niczego co mi się wala na desce auta lub jest przyczepione drucikiem/ taśmą do kratek
zdzis Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja też nie lubię ale chętni może są xD
hexx Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja od jakiegos czasu uzywam California Scents. Puszeczka pachnie nawet do 60 dni i mozna ja regulowac. jest chyba z 30 zapachow ale ja osobiscie narazie preferuje Portland New Car oraz Tahoe Powder (pachnie jak puder dla dzieci Johnsons Baby :> ) Coronado Cherry tez ujdzie...jak by ktos zul hubba bubba non stop :gwizdanie: http://zapachydoauta.pl/
Szefcio Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Hm ciekawe pomysły a może by po prostu psiknąć coś na filtr przeciwpyłkowy
henio1987 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 To może być dobry pomysł przetestuje napewno...
zdzis Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 może nie tyle psiknąć co poprostu cos przycic pod niego. ? jakieś zapachowe gówno. Tylko nie na filter bo jeśli ma się węglowy to on absorbuje nieco zapachy...
PIXI Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zapachowe gówno :polew: albo jedo , albo drugie Sory za OT
zdzis Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ehehehe no w sumie więc zapachowy pierdolnik. O a ma ktoś jakieś zdanie o takich wkładkach zapachowych które można spotkać na allegro? I w ogóle z czym to się je
Gość Prometeo Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jak u mnie w aucie wisiały 2 choinki Wunderbaum to mi niektórzy znajomi mówili, że aż ich mdli od tego zapachu - w sensie, że pachnie zbyt intensywnie
Szefcio Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no ja mam jedna choinkę wunderbaum- zielone jabuszko otwarte do połowy i wszyscy mówią że ładnie mi w aucie pachnie psiknąłem właśnie na filtr ale lekko bo nie che się udusić i narazie nic nie czuję także chyba będzie trzeba dawkę zwiększyć
grippen Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 a ja miałem jakieś kadzidełka w domu i chciałem przetestować i co i nic nie chcą pachnieć ja kupuję w Sellgrosie takie małe puszeczki zapachowe kłade pod siedzeniem i pięknie pachnie
Rekomendowane odpowiedzi