Patrikos28 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 235/45R17 są świetne dopóki nie wjedziesz na drogę z koleinami. Za pierwszym razem to myślałem, że mi układ kierowniczy padł Zgadzam sie z tym , na kołach 235/45/17 komfort jest mniejszy i bardziej łapie się koleiny niż na 205/55/16 ,ale czego się nie robi dla lepszego wyglądu Wygląd wiele wybacza , no chyba że ktoś jest emerytem z obolałą każdą częścią ciała :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ja mam właśnie taką konfiguracje lato-zima(235/45/17-205/55/16) i różnica jest odczuwalna ale nie jakoś bardzo. W głębokiej dziurze nie ma różnicy. Jeśli chodzi o wygląd to też nie ma szoku. Wiadomo że na 17 wygląd lepiej ale dopiero 18 robi gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byniasek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja czekam już do wiosny kiedy założę 235/45/ 18 calowe oxiginy przywiozłem je z Danii, kapcie naprawdę robią wrażenie tylko obawiam się jak będę na nich jezdził po naszych drogach :decayed:najwyżej je sprzedam, jak tylko je nałoże to wstawie foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Kwestia przyzwyczajenia. Ludzie kupują auta które z salonu wyjeżdżają na 18 calówkach i większych i nikt nie myśli o przesiadaniu się na mniejsze. Wszystkie eSy wyjeżdżają fabrycznie na dużych kołach i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jakie felgi według was najbardziej będą pasować do mojej a4ki? RS4 Nowe RS6 Stare RS6 R8 ew. podajcie jakieś inne fajne wzory to przerobie. Przerobione trochę amatorsko ale mniej więcej jest pogląd hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 R8 lub stare RS6. Inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Na tych zdjęciach co są najbardziej pasują stare rs6 i r8. W rzeczywistości pewnie podobnie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Polecam audizine.com jako źródło inspiracji Na tych od RS4 uważam, że też wyglądałby fajnie http://www.audizine.com/gallery/showphoto.php?photo=35132 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 No tak ale grafitowe są nie do dostania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ale usługa malowania felg jest dostępna więc większego kłopotu nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Stare RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 stare RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 tylko stare rs6 i dość łatwo dostać je w graficie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jak dla mnie do sedana to albo RS4, albo stare RS6. Z ori S4 będzie ciężko (cena), a stare RS6 ogólnie dostępne i dość tanie. RS6 sa optycznie ciężkie, RS4 odwrotnie - kwestia co chcesz zrobić z auta. Zobacz sobie na autko adamooo i sam sobie odpowiedz, czy pasują: http://www.a4-klub.pl/smf/19_awx_rs4_diesel_edition-t49907.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 RS6 sa optycznie ciężkie a jak jest w rzeczywistosci, moze ktos wie ile one waza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 podróba 10kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 podróba 10kg w 18"? to nie jest taka ciezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item887737100_felgi_18_rs6_5x112_a4_a6_a8_s4_s6_s8_passat_golf.html powiem ci że ten wzór mi sie zaje...cie podoba i jak bym miał brać większe koła niż mam to bym brał właśnie ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 No nie wiem, stare rs6 są fajne ale strasznie oklepane, dużo ich jeździ tutaj po Irlandii. Rs4 też jeździ dużoooo, chciałbym coś unikatowego więc już sam nie wiem. samochód Adama mi się bardzo podoba, felgi też fajnie pasują. A co np myślicie o BBSach użytkownika Tas2die4 (to są BBS CH?): http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0309/dsc010672899.jpg A Nuvolari? Co myślicie? Ahh nie wiedziałem, że taki problem wybrać hehe, za dużo ich jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A co np myślicie o BBSach użytkownika Tas2die4 (to są BBS CH?): felgi fajne, ale ani to CH ani chyba bbs wyglądają mi na asa na licencji bbs :gwizdanie: co do CH są sam mam 19-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi