Flyer Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 to musisz poczekać jeszcze kolejne 3 a potem jeszcze równo 30 dni Jakie 3 tygodnie? Tydzien chorowalem... wczoraj zostala wyslana. Nie wspomne, ze od Ciebie czekalem na kase 2 miesiace EOT. ode mnie ? a co ja mam z tym wspólnego ? sorry - cytowalem Daymoona Flyer, myslales o dachu w czarny mat? BTW super avancik... Nie, nie podoba mi sie mat - jesli juz to cale auto... Jakos czarny dach w B6 w ogole mnie nie przekonuje
czaki22 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ja bym zastanowił sie nad czarnym matem w całości wiem ze kosztuje ale czy aż tak duzo ? efekt niepowtazalny
moskal Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ja bym zastanowił sie nad czarnym matem w całości wiem ze kosztuje ale czy aż tak duzo ? efekt niepowtazalny tak , efekt niepowtarzalny przez polowe dnia od momentu umycia auta czarny mat nie jest na nasze warunki pogodowe , szybko sie brudzi i wtedy auto wyglada tragicznie , na macie o wiele bardziej widać kurz/syf niz na lakierze z połyskiem , nie polecam
A-rek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ja bym zastanowił sie nad czarnym matem w całości wiem ze kosztuje ale czy aż tak duzo ? efekt niepowtazalny tak , efekt niepowtarzalny przez polowe dnia od momentu umycia auta czarny mat nie jest na nasze warunki pogodowe , szybko sie brudzi i wtedy auto wyglada tragicznie , na macie o wiele bardziej widać kurz/syf niz na lakierze z połyskiem , nie polecam a ja bym powiedzial ze wrecz przeciwnie :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Ktos wie ile kosztuje oklejenie calego auta?
Piechol Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Ktos wie ile kosztuje oklejenie calego auta? gdzieś czytałem, że chyba w granicach 3500 - 4000 zł
moskal Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 gdzieś czytałem, że chyba w granicach 3500 - 4000 zł to juz lepiej pomalować
Flyer Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Tak, tylko malowanie to juz trwala zmiana.
moskal Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Tak, tylko malowanie to juz trwala zmiana. no ale na czarny z szarego to jest +++
truckmaniac Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Tak, tylko malowanie to juz trwala zmiana. Bo trza mieć jaja, a nie orzeszki
moskal Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Tak, tylko malowanie to juz trwala zmiana. Bo trza mieć jaja, a nie orzeszki :polew: :polew:
aju Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 on już raz pokazał że ma kokonesy większe niż możecie wziąć do buzi zmieniając najbardziej paździeżowaty silnik na to cudeńko
Flyer Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Tak, tylko malowanie to juz trwala zmiana. Bo trza mieć jaja, a nie orzeszki wybacz w koncu kiedys zrobiej jakiegos moda innego niz ramki klubowe
truckmaniac Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Tak, tylko malowanie to juz trwala zmiana. Bo trza mieć jaja, a nie orzeszki wybacz w koncu kiedys zrobiej jakiegos moda innego niz ramki klubowe Mam jeszcze w planie naklejki :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Zobaczyłem jeszcze dzisiaj na Forum bra i brewki. Chodzi mi to po głowie EOT
Buba Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 koszta 3-3,5 K ale efekt czarny mat
poziek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Mam gościa w wawie za 2600zł I tyle krzyknął mi za safrane
Rekomendowane odpowiedzi