winczako Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 no to czekamy na efekty - powodzenia!!! Bedzie wyrywał cycki aż do żeber!
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 rozbierasz konia w mak jak Gracjan ? No tak. Dziś blok był na honowaniu, głowice 2,8 po odświeżeniu, nowe pierścienie, nowe panewki + standardowy setup = nowe wtryski, nowa pompa, nowy rozrzad, turbiny RS6 uzywane, ale w bdb stanie. no to czekamy na efekty - powodzenia!!! Bedzie wyrywał cycki aż do żeber! No sam jestem ciekaw jak to będzie jeździć... na pewno chwila czasu minie zanim wystroje (październik, bo we wrześniu jadę na dłuższy urlop).
Dev Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Po co honuja tuleje, dajesz nadwymiarowe tłoki ?
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nieee... wszystko zostaje seryjne. Po prostu odświeżenie
Dev Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Przeciez taki zabieg bez zmiany tlokow nic nie daje a wrecz przeciwnie, pogarsza szczelnosc ukladu tlokowego. Nowe pierscienie niewiele pomogą. Pytałeś sie ile "zdjeli" materiału w cylindrach??? Jak poszło 0.2mm i wiecej to cała operacja bez zmiany tlokow jest psu w d...
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Przeciez taki zabieg bez zmiany tlokow nic nie daje a wrecz przeciwnie, pogarsza szczelnosc ukladu tlokowego. Nowe pierscienie niewiele pomogą. Pytałeś sie ile "zdjeli" materiału w cylindrach??? Jak poszło 0.2mm i wiecej to cała operacja bez zmiany tlokow jest psu w d... nic nie zdejmowali, ot kosmetyka, takie info mam, a robi to człowiek, który wie co robi nie wkladasz głów z 2.4 fly ???? będą głowice 2,8, też po remoncie.
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 a ja tam wiem... takie jak powinny byc pytasz o markę?
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jo, pytam o marke. Jak ostatnio rozbieralem taki silnik to byly pierscienie Goetze. Dobra jakosc ale cena wysoka.
Wandej Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jo, pytam o marke. Jak ostatnio rozbieralem taki silnik to byly pierscienie Goetze. Dobra jakosc ale cena wysoka. Mahle idzie w oryginale. Fajnie cenowo wychodzi też kolbenschmidt którzy robią do ciężarówek
Dev Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 ori były Goetze, takie same zakłądałem jak zdejmowałem
Bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jest miód Sent from my iPhone using Tapatalk
winczako Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 a gadał już? czyściutko się prezenci
Flyer Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Bo wypicowany Odpalenie po weekendzie.
Bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ruszasz dolot i wszystkie gumy?? Sent from my iPhone using Tapatalk
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Musze do mojego zajrzeć czy taki sam syf siedzi
Wandej Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Już w budzie Grubo Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi