Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/20275-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth/ Moderator Tyle ich jest, różne ceny, nie specjalnie potrzebuję BT, ale już nie wiem co modzić
C4NC3R Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 różne ceny bo różne lata produkcji - inne literki na końcu...
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 różne ceny bo różne lata produkcji - inne literki na końcu... Sportec'i na aucie? Zadowolony? Bo po avatarze widzę, żę dobrze siedzą
iceweed Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 http://www.qmatis.com/pl/hs-menu-for-products-listing/product/1-vfiz-for-audi
C4NC3R Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zdjęcie z sieci... Auto stoi teraz u juby_p`go, mała obsuwa z odbiorem i czekam, koła czekają i gwint czeka a czas tylko do soboty bo muszę wracać do NL. Przymierzalem tylko i tył jest idealnie a przód trzeba puścić w dół ze 2-3 cm. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Flyer masz może fotkę centralnie tyłu auta tak żeby było widać dokładnie końcówki wydechów ?
Flyer Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Shit happens rrrrwaaa! Kupiłem w 2013 nowe Pirelli P Zero Nero GT [235/35/19], 2 sezony jeździłem super zadowolony, zrobiłem na nich może 12000km, założyłem koła letnie po malowaniu... i biją. Felgi proste, trzy opony nadają się do wymiany, bo zaczęły bić :-/ Próby układania opon inaczej na felgach nic nie dały... Szlag by to. Flyer masz może fotkę centralnie tyłu auta tak żeby było widać dokładnie końcówki wydechów ? Nie, nie mam. Poza tym najprawdopodobniej w maju wlecą tłumiki magnaflow + nowe końcówki.
C4NC3R Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opony do reklamacji? Sportec'ki prosciutkie:wub: Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Wandej Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kupiłeś już drugie gumy? jak nie to wal to Ci coś tam zaproponuje
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kupiłeś już drugie gumy? jak nie to wal to Ci coś tam zaproponuje :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kupiłeś już drugie gumy? jak nie to wal to Ci coś tam zaproponuje
Flyer Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kupiłeś już drugie gumy? jak nie to wal to Ci coś tam zaproponuje Na szczęście mam jeszcze 2 miechy gwarancji i uda się zareklamować. Sportec'ki prosciutkie:wub: Wiadomo... nie sprzedaję gówna w klubie
Wandej Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Niestety z gumami jest podobnie jak z akumulaotorem jak nie mają wady fabrycznej czyli że jak maks z miesiąc po montażu jest ok to będzie wina użytkowania Nie chcę krakać ale wiesz
Animal Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 NIestety ale Wandej ma chyba rację w tym przypadku... choć oczywiście życzę, żeby Tobie się udało
Flyer Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Zobaczymy. Opony są praktycznie nowe pomimo 2 sezonów, bo mało jeżdżę... mooooże się uda i rozpatrzą pozytywnie. Zastanawiam się natomiast nad przyczyną uszkodzenia. Wcześniej były założone na feldze 8,5J, leżały idealnie. Po 2 sezonach założyłem na 9J i pojawił się delikatny naciąg - być może to (zmiana felg) + duża moc (przyśpieszanie, hamowanie, zakręty) je mocno zmęczyło i pojawiły się uszkodzenia wewnętrzne... Nie chciałbym kupić kolejnego kompletu i mieć podobny problem po sezonie.
Wandej Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Raczej to nie będzie przyczyną Ja miałem kiedyś conti na 9j 235 szerokie i nic się nie działo. Chociaż przeciążenia opon w Twoim aucie są ogromne
Flyer Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Na 100% w wakacje auto idzie pod młotek. Rozważam różne opcje: sprzedanie tak jak stoi sprzedanie kompletu do swapa i wzięcie w rozliczeniu innego silnika Gdyby ktoś był zainteresowany lub miał jakieś propozycje - zapraszam na PW.
Flyer Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 Dam dychę. Dasz dychę w EUR, coś tam dorzucisz i Twoja
Rekomendowane odpowiedzi