letallec Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Michal Jutro zadzwonie do swojego znajomego co sprrowadza fury z Niemiec. Dowiedzialem sie dzisiaj ze penetruje rowniez rynek w Angli i ostatnio nawet cos stamtad sprowadził. Jutro bede wiedzial dokladnie.
letallec Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wiec, zamówienie na S4 przyjęte . Jutro/pojutrze mam mieć więcej informacji, czy cos sie znajdzie, gdzie i za ile $$$ może być u Ciebie.
boberek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja to cienko widzę tą przekładke ale trzymam kciuki
hornet Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja to cienko widzę tą przekładke ale trzymam kciuki W najgorszym wypadku wróci do ON
Flyer Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jest na oku kolejny dawca w rozsadnych pieniadzach. S4 '00 ze spalonym srodkiem. Auto cale i nie uderzone z aukcji w Szwajcarii. Niestety istnieje ryzyko, ze np. ECU i wiazka rowniez "dostaly", a takiej gwarancji nie ma przy zakupie...
wrclaguna Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Flyer looknij na to http://moto.allegro.pl/item1094805767_audi_s4_2_7biturbo_komplet_na_swapa.html
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 O, dzieki. Jutro przekrece do goscia. Byc mozez jutro juz w koncu sfinalizuje sprzedaz mojego silnika :gwizdanie:
czaki22 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 utopiony pieniadz, auto nie dosprzedania na rynku wtornym, gratulacje odwagi, ale wg mnie bez sensu swap
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 auta nie bede sprzedawal za pol roku, bez obaw, jestem swiadomy
Gość DiM Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 utopiony pieniadz, auto nie dosprzedania na rynku wtornym, gratulacje odwagi, ale wg mnie bez sensu swap Czemu nie do sprzedania? Podejrzewam że 2.7Bit sprzeda szybciej niż 2.5tdi
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 utopiony pieniadz, auto nie dosprzedania na rynku wtornym, gratulacje odwagi, ale wg mnie bez sensu swap Czemu nie do sprzedania? Podejrzewam że 2.7Bit sprzeda szybciej niż 2.5tdi oj... w to watpie Poziek wyrezane 1.8T sprzedawal baaaardzo dlugo, a co dopiero auto z innym silnikiem
Gik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 No no... szykuje się potworek ale 2.7BiT w takiej budzie, z takim wypasem... to prawdziwy rarytas. Ale trochę szkoda, bo Twój AKE był motywacją dla mnie. ;( Patrząc dalej na to co się u Ciebie dzieje.. to zaczynam chcieć zrobić coś ze swoim, jakiś mały tunning Nm i troszkę koników bym dodał. Życzę powodzenia w tym modziku! Mam nadzieje, że szybko i bezproblemowo dojdzie do skutku!
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gik, ja mam auto po sofcie. Mozesz zrobic soft, auto bedzie duzo mocniejsze z dolu. Max na co mozesz liczyc to 200PS/410NM. Duzy plus jest taki, ze te 400NM jest mozliwosc juz od 2000 obr plasko
Gik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 I to mnie właśnie kusi, chociaż teraz to jestem naprawdę spłukany, władowałem kasę w auto + renowacje i kilka "maleńkich" modzików... jak na pierwsze 4 miesiące chyba przesadziłem... nawet na wakacje w tym roku nie pojadę ;(. Musze popytać jakie są koszta takiego softu dla AKE, i jestem ciekaw w jakiej jest kondycji. Bez softu AKE nie powala mocą, chociaż w sumie słaby też nie jest, jeździ się bardzo komfortowo i czuć zapas pod nogą, jak już dojdzie do 2000rpm to się odpycha
GILI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 utopiony pieniadz, auto nie dosprzedania na rynku wtornym, gratulacje odwagi, ale wg mnie bez sensu swap Swapowałem kiedyś Golfa z benzyny na 1.9tdni,dołożyłem jeszcze klimę i elektrykę. Gdy chciałem sprzedać nie zdążyłem wystawić ogłoszenia, bo miałem trzech kupców z rodziny i znajomych.
Rekomendowane odpowiedzi