Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 daj Flyerowi niech sie kulkami pobawi
Flyer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ch*j z kulkami... podobno wsteczny nie wchodzi :polew:
b3rs Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 b3rs mowimy o tym srodkowym przegubie. Chyba na 10 jest. W sumie myslalem tak wlasnie ( w ten sposob rozbieralem i czyscilem swoje przeguby walu w b5 ) . Ale jak sobie przypomnialem jak to sie sklada to mi sie odechcialo No przecież piszę o środkowym przegubie B6/B7 (były chyba na 6 i 10 kulek, widziałem oba). Składa się łatwiej niż rozbiera, bo już główkowanie masz za sobą A tą metalową część osłony radze składać na silikon lub inny wynalazek, bo za ch.. nie zaprasujesz tego tak jak fabryka i będzie wywalało smar. Można też dac grubszy oring niż był. BTW dlaczego nie pasuje wam podpora?
Chuck Norris Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ch*j z kulkami... podobno wsteczny nie wchodzi :polew: Przy takiej mocy po co Ci wsteczny .
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 daj Flyerowi niech sie kulkami pobawi pobawi się tymi w kieszeni
Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Newsow zadnych w sumie... Z zegarami prawdopodobnie sie jednak nie uda, wiec pozostaje mi szukac czegos takiego http://cgi.ebay.de/Audi-S4-A4-Tacho-Kombiinstrument-Cockpit-Dekor-S-line-/250667517487?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r
Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Licznik S4 ma inna skale predkosci... byloby spore przekladanie przy wyzszych predkosciach, a to juz druciarstwo na maksa.
Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Moj ECU ma PIN 4-cyfrowy, a zegary maja PIN 5-cyfrowy i tu jest caly czas problem, ale grzanek bedzie walczyl dalej. Same zegary dzialaja w pelni, wskazowki, czujniki itd.
Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 ale czym sie wizualnie roznia :gwizdanie: LOL, niczym sie nie roznia. Czemu pytasz?
Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Ale Ty trybisz... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Znajdz mi w normlanej cenie zegary S4 B6, to wezme pare sztuk nawet.
Nosb Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Te sprzedaz z zarobkiem , do tego odpaloby grzebanie przy nich i czas i mialbys na tamte S4 B6
ctv Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 bez problemu mozna takie znalezc,wkladalem nawet takie do cabrio
Flyer Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 bez problemu mozna takie znalezc,wkladalem nawet takie do cabrio Wiem, przyjezdzalo na spoty warszawskie... a swoja droga - latwo znalezc, ale na allegro nic a nic nie ma. Zostaje ebay, ale ceny sa srednio atrakcyjne. *** No... za pare dni odbior :naughty:
Buba Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Jade na dziwki w niedziele siwym taki ch$j no nie moge z nim :polew:
Flyer Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Jade na dziwki w niedziele siwym MEMORY FIND KASIA... < CALL >
Rekomendowane odpowiedzi