CoLo Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 AVUS'y oddalem dzis do malowania. Za tydzien-poltora odbior. Wybralem taki grafit jak fotce wyzej... niby mat, ale dla mnie ma to lekki polysk [dzieki proszkowi chyba]. Dzis doszly dystanse + sruby, wiec powinien byc juz lans na 18" czaki... taaa, tylko, ze to drogie gowno Fly powiedz żeby najpierw wyprostowali fele..i niech założą tam opony a i mogłeś oddać na słoneczną..robią szybciej i podobno lepiej.. A co tam na tej słonecznej jest? http://www.regeneracjafelg.waw.pl/index.php?menu=kontakt
czaki22 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 nigdy sie nie orientowałem ile to kosztuje (malowanie w mat)
Artur82 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Na tych fotkach widać, że oryginalne BBSy w graficie nie mają matowego wykończenia tylko lekki połysk: To cudo ma listwy s-line czy s4?? Sorry za OT
bajk Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Na tych fotkach widać, że oryginalne BBSy w graficie nie mają matowego wykończenia tylko lekki połysk: To cudo ma listwy s-line czy s4?? Sorry za OT s-line
designer Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 AVUS'y oddalem dzis do malowania. Za tydzien-poltora odbior. Wybralem taki grafit jak fotce wyzej... niby mat, ale dla mnie ma to lekki polysk [dzieki proszkowi chyba]. Dzis doszly dystanse + sruby, wiec powinien byc juz lans na 18" czaki... taaa, tylko, ze to drogie gowno Fly powiedz żeby najpierw wyprostowali fele..i niech założą tam opony a i mogłeś oddać na słoneczną..robią szybciej i podobno lepiej.. A co tam na tej słonecznej jest? http://www.regeneracjafelg.waw.pl/index.php?menu=kontakt Zajefajnie, bo to zaraz obok mnie, a na instalatorów miałem kawalek i średnio po drodze
Flyer Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 Co tak wczesnie ze spota uciekles?
CoLo Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 AVUS'y oddalem dzis do malowania. Za tydzien-poltora odbior. Wybralem taki grafit jak fotce wyzej... niby mat, ale dla mnie ma to lekki polysk [dzieki proszkowi chyba]. Dzis doszly dystanse + sruby, wiec powinien byc juz lans na 18" czaki... taaa, tylko, ze to drogie gowno Fly powiedz żeby najpierw wyprostowali fele..i niech założą tam opony a i mogłeś oddać na słoneczną..robią szybciej i podobno lepiej.. A co tam na tej słonecznej jest? http://www.regeneracjafelg.waw.pl/index.php?menu=kontakt Zajefajnie, bo to zaraz obok mnie, a na instalatorów miałem kawalek i średnio po drodze Moj znajomy jeszcze na radzyminskiej ma typa od renowacji felg. Mowi ze ich poleca ale jeszcze nie testowalem FLY ladnie to wszystko wyglada...Gratulacje !
Flyer Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 Przy Twoim aucie moje stoi w miejscu
CoLo Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Przy Twoim aucie moje stoi w miejscu Nie wazne, cos do rezasz i bedzie git Dobrze ze swap sie udal i generalnie wszystko dziala Czekam na przejazdzke
designer Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Co tak wczesnie ze spota uciekles? Obowiązki rodzicielskie :gwizdanie:
Wenihal Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Furka na żywo prezentuje się mega Gratulacje
Flyer Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 A do piatku powinny wskoczyc do auta 345mm 6-tloczkowe Porsche przod i 300mm S4 B6 tyl Potem soft u Rogala w pazdzierniku... i na razie koniec modów.
kudalty66 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Flyer własnie znalazłem fotki , graty za upór i cierpliwosć, no i oczywiscie za efekt,. pozdro
Flyer Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 A wydech cwaniaczku to co? Nie jest priorytetem poki co. Zastanawiam sie, czy nie wywalic srodkowego
CoLo Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 A wydech cwaniaczku to co? Nie jest priorytetem poki co. Zastanawiam sie, czy nie wywalic srodkowego moze byc glosnawo w srodku... najlepiej jak bys sie przejechal u kogos kto tak juz zrobil
Flyer Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Nikt tak nie zrobil, bo raczej nikt nie ma 2.7 z wydechem koncowym od diesla :decayed: Z tego co wiem, to tutaj jest eS bez srodkowego i z wybitymi precatami:
CoLo Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Nikt tak nie zrobil, bo raczej nikt nie ma 2.7 z wydechem koncowym od diesla :decayed: A no fakt...caly czas zapominam Link ktory podales obrazuje co sie dzieje na zewnatrz a ja nie mowilem ze bedzie zle Moge sie mylic ale jak wywalisz srodkowy moze sie pojawic buczenie w srodku auta. Ja jezdzilem u siebie w takim setupie i mi to nie pasowalo...nie ktorym nie przeszkadza :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 To co mam obecnie jest akurat do jazdy na co dzien... ale mogloby byc bardziej rasowo pod obciazeniem. Zrobi sie... ale na razie laduje kolejne wiaderko zlotowek w hamulce. Oniak podsunal wczoraj pomysl zrobienia zaworu/bajpasow w srodkowym
Rekomendowane odpowiedzi