cichusz Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 widze ze napieracie na mnie niezle. ok jak chcecie. jutro zaloze podpore walu i ja wam pokaze. a co klekot już nie da rady ciągnąć na tył? :gwizdanie: to jesli autor myli ahh-klekota z 2.8 PB to juz widze jego naped na tył a tobie pomyłki sie nie zdarzaja????
lapek85 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 zdarzają się jak każdemu, ale wracając do tematu, to nie wiem dlaczego nie chcesz pokazać nagrania jak to jeździło, obecnie sie wysrało i nie jeździ, a wcześniej pisałeś, ze cos nagrałeś, tylko do kupy musisz poskładać pokaż choć 20 sekund, a będziesz dobrym rezaczem audi, narazie dla mnie jesteś ściemniaczem tyle osób pisało, poka film :gwizdanie: PS. nie obrażaj się, nie denerwuj, po to jest forum by wyrażać swoje opinie
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 napisałem, to specjalnie żeby tylko śledzić wątek i zobaczyć filmik :gwizdanie: :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 filmiku widocznie nie będzie, jedyne RWD w A4 to to co pokazłem na początku tego wątku
cichusz Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 sory panowie ale ostatnio poznalem badzo wartosciowa kobiete i totalny brak czasu na zlozenie auta. praca, kolezanka i %%% w weekend w najblizszy weekend powinienem cos nakrecic ciekawego wraz z kolegami.
kubson Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 super ile już takich obietnic było Ja będe czekał bo jak masz rwd to jesteś wielki...
OGr Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 jaki sens przerabiać Q na FWD ? Żeby gumę palić ?
Kowi87 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 jaki sens przerabiać Q na FWD ? Żeby gumę palić ? Nie FWD a RWD :gwizdanie: Na początku koleszka pisał o przeszczepie dyfra mostu czy co tam jeszcze trzeba z 80tki, gdzie był regulowany jeszcze naped, wtedy miało by to sens A sam naped RWD w A4 też mógł by zadziwić pytanie jak zmieniała byś sie sterownosć auta po takim przeszczepie
Pandzior Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 w moich rekcach zaden samochod nie bedzie wiecznie dobry. dla mnie samochod ma jedzic. ma spelniac moje wymagania. samochody z moich rak ida prosto na zyletki Po takim tekście na forum raczej nie pisz postów w dziale "sprzedam auto" :decayed:
KENOiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 myślę, że ten wątek można zamknąć. Nie wierzę by ten film się kiedyś pojawił.
michu93 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 a ja bym proponował zamknąć ten temat, do czasu, aż autor wątku zgłosi się do modow z filmem.
cichusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 AUDI A4 B5 2.8 RWD RADOM JAK ZWYKLE PROBLEM Z WODA I Z CHLODZENIEM AUTA. MOST NIEZABLOKOWANY.
KENOiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 no i co tak trudno było wkleić filmik... z niezablokowanym mostem to straszna porażka i do tego wygląda jakby to 2.8 nie miało siły :no:
Rekomendowane odpowiedzi