OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ogr bez problemu zmiescisz tam w zderzaku 180ke że z zewnatrz nawet sladu nie bedzie co do tynych hebli to mozna i 312 wsadzic na tyl w fwd... Z czego taka tarcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jak mnie pamiec nie myli to z rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jak mnie pamiec nie myli to z rs4 Do Q może i tak ale do ośki ? Oj chyba nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 wlasnie? jak to sie ma do oski? ktos cos wiekszego zapakowal juz? bo ten koles na battalionie sie chyba nie rozpisal co i z czego zeby na tyl cos wiekszego upchnac..... te male pipki z tylu nawet przy 312 wygladaja smiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kowi, no dobra a gdzie łożysko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 w tarczy najwidoczniej, jakis custom:whistling: auto na 100% FWD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No to niewiele wiadomo. Będę ale to chyba następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 nie wiem jak wy ale ja tam widzę tłumik z quattro, ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ogier, no ładnie z szarakiem lecisz jakie moce są w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ogier, no ładnie z szarakiem lecisz jakie moce są w planach? Zobaczymy, wtrysków mi brakuje i trakcji :/ Ewentualnie skrzyni i słupka ze 130KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ogier, no ładnie z szarakiem lecisz jakie moce są w planach? Zobaczymy, wtrysków mi brakuje i trakcji :/ Ewentualnie skrzyni i słupka ze 130KM. najważniejsze że nie napisałeś że kapusty brakuje, resztę prędzej czy później się ogarnie no to powodzenia w szukaniu Amigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ogier, no ładnie z szarakiem lecisz jakie moce są w planach? Zobaczymy, wtrysków mi brakuje i trakcji :/ Ewentualnie skrzyni i słupka ze 130KM. najważniejsze że nie napisałeś że kapusty brakuje, resztę prędzej czy później się ogarnie no to powodzenia w szukaniu Amigo tego to nigdy nie ma ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 nie wiem jak wy ale ja tam widzę tłumik z quattro, ale mogę się mylić 100% FWD, kolega z portugalii:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 nie wiem jak wy ale ja tam widzę tłumik z quattro, ale mogę się mylić Dekor ma z Q: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 nie wiem jak wy ale ja tam widzę tłumik z quattro, ale mogę się mylić Dekor ma z Q: http://i950.photobucket.com/albums/ad347/professor_pt/IMG_3616-1.jpg ja też miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 nie wiem jak wy ale ja tam widzę tłumik z quattro, ale mogę się mylić Dekor ma z Q: http://i950.photobucket.com/albums/ad347/professor_pt/IMG_3616-1.jpg ja też miałem hehe, no ja też mam ;-) Tuningiiiii. A patrzcie co sobie zrobił na węża ogrodowego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 nie wiem jak wy ale ja tam widzę tłumik z quattro, ale mogę się mylić Dekor ma z Q: http://i950.photobucket.com/albums/ad347/professor_pt/IMG_3616-1.jpg co to za radioo jest? drazek skroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 nie wiem jak wy ale ja tam widzę tłumik z quattro, ale mogę się mylić Dekor ma z Q: http://i950.photobucket.com/albums/ad347/professor_pt/IMG_3616-1.jpg co to za radioo jest? drazek skroc Przeca to nie moje wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wygląda na podjebke erenesa, coś takiego jak zwycięzca oema ma u siebie w B5 od żółtków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi