Opublikowano 8 Stycznia 201214 l Autor Ok, dzięki. To jeszcze dwa pytania: 1. Czy można potem wrócić bez kłopotów do starych lamp? 2. Czy u Ciebie endriuu lewa lampa jest krzywo czy mi się wydaje? 2. nie wydaje mi się :gwizdanie:
Opublikowano 11 Stycznia 201214 l Zostalem szczesliwym posiadaczem lamp zespolonych Depo. Wiadomo w aucie siedzialy dzielone - wyrezalem blaszke, farba schnie w miejscach ciec . Chcalem zamontowac silniczki regulacji, jednak wyglada na to ze te ktore mialem nie za bardzo podejda (a mialem takie http://allegro.pl/audi-a4-silniczek-regulacji-lamp-reflektorow-95-99-i2035469190.html) Ma ktos jakies foto pasujacych ... czego szukac :gwizdanie:
Opublikowano 11 Stycznia 201214 l Masz o tym w pierwszym poście: silniczki do regulacji albo ori Audi albo od Fabii I, Golfa 4 lub Punto II - wszystkie pasują. od fabii ponoc najtańsze. u mnie siedzą z Punto jak dobrze pamiętam
Opublikowano 11 Stycznia 201214 l Z Punto II bierz. Pasują idealnie :> a jak wygląda sprawa z wtyczkami do silniczków? Mam na myśli czy działa to na zasadzie P&P czy wtyczkę też trzeba rezać? Bo zabieram się do zmiany dzielonych lamp Valeo na zespolone Depo
Opublikowano 11 Stycznia 201214 l ja zakladalem z fabi i punto II i wszystko bylo p&p podejrzewam ze i z golfa tez bedzie p&p
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny?
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny? Najbardziej polecałbym Ci kupić od kogoś wiązkę od elektrycznych szyb, bo wtyczka pasuje i piny już są, jeśli nikt ich nie odciął A i koszt niewielki Mnie wyszło 20 zł :kox:
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l albo patrzec w dziale sprzedam, czesto pojawiaja sie ori kostki od lamp w cenie 20-30zl za komplet
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny? Krycha ostatnio mial na sprzedaż z pinami idz zapytaj może jeszcze ma.ja kupiłem na serwisie :wallbash: masakra 150zl z pinami.
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny? Najbardziej polecałbym Ci kupić od kogoś wiązkę od elektrycznych szyb, bo wtyczka pasuje i piny już są, jeśli nikt ich nie odciął A i koszt niewielki Mnie wyszło 20 zł :kox: no to mam do poszperania za tym na forum i na szrotach chociaz tam z wiazkami może być problem bo to zależy czy się ich pozbywają A wtyczki z elektrycznych szyb podpasowały by z przed lifta? Bo nie wiem czy były jakies roznice w wiązkach przed liftem a po lifcie
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny? Krycha ostatnio mial na sprzedaż z pinami idz zapytaj może jeszcze ma.ja kupiłem na serwisie :wallbash: masakra 150zl z pinami. Nie ma
Opublikowano 16 Stycznia 201214 l kupiłem silniczki od fabii I i są za krótkie nie da sie włożyć w swoje miejsce
Opublikowano 16 Stycznia 201214 l to podlacz je wlacz lampy i pokrec regulacja lamp na maxa, wtedy te czpienie sie wysuna i jest latwiej wlozyc...
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l ...Ma ktos jakies foto pasujacych ... czego szukac :gwizdanie: mam foto i silniczki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236214.msg2824923#msg2824923
Opublikowano 20 Stycznia 201214 l Silniczko mam od Skodzinki :> Sposob na rezanko super, przy totalnnym przedlifxie jest koniecznosc przekladki pinu przy kostce w kolumnie, ale z zapodanym opisem to zabawa dla przedszkolaka
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l Za kostki płaciłem w ASO 15 zł / szt. , a piny kupiłem w sklepie z elektroniką 10 gr/szt.
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l Za kostki płaciłem w ASO 15 zł / szt. , a piny kupiłem w sklepie z elektroniką 10 gr/szt. 15 zl.?? mało.