Col Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Panowie, przeczytałem wszystkie 52str i dalej nie wiem jak wcisnąć silniczki od fabii, wydaje mi się że mają za krótki bolec, może trzeba je ręcznie regulować (jak?) a póżniej podpiąć pod sterowanie elektryczne, lampy mam depo, proszę o podpowiedzi jak się z tym uporać...a jeszcze jedno; błotnik ciąć maksymalnie? nie zostawiać żadnego "zagięcia blachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 błotnik ciąć makxymalnie. co do silniczków - wchodzą ciezko - musisz kombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Panowie, przeczytałem wszystkie 52str i dalej nie wiem jak wcisnąć silniczki od fabii, wydaje mi się że mają za krótki bolec, może trzeba je ręcznie regulować (jak?) a póżniej podpiąć pod sterowanie elektryczne... może ten wątek rozjaśni ci nieco sprawę silniczków http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t59403.0.html;highlight=silniczek+regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Col Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 huragan ten wątek mi pomógł, silniczki włożone... teraz cięcie błotników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2pac Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam mam pytanie bo jakoś nie moge znaleźć czy miał ktoś problem z drgającymi soczewkami na dziurach? reflektory depo silniczki golf 4 wchodziły ciężko ale weszły lewa strona chyba jest w porządku ale prawa i na wolnych obrotach drga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 jedna czy obie soczewki drgają? sprawdź czy lampy dobrze są przykręcone, czy nie lata jak nią poruszasz[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 21:23_________________________________________________może żarówka źle siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2pac Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Chyba tylko jedna a może źle założony ten silniczek?[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 21:27_________________________________________________Jutro jeszcze dokładnie zobacze i dam znać jak dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 silniczek powinien solidnie siedzieć na swoim miejscu, poza tym chyba nie dało by się regulować jakby coś było nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 u mnie tez drgala soczewka (nie lampa, nie zarowka tylko soczewka) mocno to bylo widac na wolnych obrotach przy podjezdzaniu do innego auta, podlozylwm kawalek takiej dosc twardej gabki pod soczewke, wewnatrz lampy i jest lepiej...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2pac Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Wydaje mi się że cała lampa jest luźna choć jest mocno przykręcona spróbuje jeszcze raz ją wyciągnąć i na nowo włożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 pamiętaj o tym bolcu z boku lampy, od wewnętrznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 dodatkowo mozesz wykrecic bardziej ta duza plastikowa srube od spodu lampy, zeby lampa sie na niej oparla, tez bedzie sztywniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelc Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Jak można rozróżnić zespolone lampy po II lifcie firmy depo od sonar? Czy jest (znaczna) różnica w wyglądzie czy tylko w naklejce producenta? Dodam, iż wiem że sonary są do d... więc nie chciałbym zostać oszukany przez sprzedającego. Na forum kolega armistead polecił mi te lampy: http://www.allegro.pl/item1039565157_nowe_lampy_audi_a4_98_01_komplet.html i takie kupiłem ale w aukcji nie ma napisane, że to depo wiec mam małą obawę co przyjdzie w paczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Sonary to największe zuuuooo i bardzo łatwo je rozpoznać... to takie lexus looki tyle że z przodu http://www.allegro.pl/item1062799749_soczewka_ringi_lampy_audi_a4_95_98_angel_eyes_cena.html Te z podanej przez Ciebie aukcji na pewno będą ok, też brałem od tego gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Jak można rozróżnić zespolone lampy po II lifcie firmy depo od sonar? Czy jest (znaczna) różnica w wyglądzie czy tylko w naklejce producenta? Dodam, iż wiem że sonary są do d... więc nie chciałbym zostać oszukany przez sprzedającego. Na forum kolega armistead polecił mi te lampy: http://www.allegro.pl/item1039565157_nowe_lampy_audi_a4_98_01_komplet.html i takie kupiłem ale w aukcji nie ma napisane, że to depo wiec mam małą obawę co przyjdzie w paczce. Jak takie kupiłeś to nie masz się co martwić bo to napewno nie będą sonary. Są to depo ewntualnie tyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Jak można rozróżnić zespolone lampy po II lifcie firmy depo od sonar? Czy jest (znaczna) różnica w wyglądzie czy tylko w naklejce producenta? Dodam, iż wiem że sonary są do d... więc nie chciałbym zostać oszukany przez sprzedającego. Na forum kolega armistead polecił mi te lampy: http://www.allegro.pl/item1039565157_nowe_lampy_audi_a4_98_01_komplet.html i takie kupiłem ale w aukcji nie ma napisane, że to depo wiec mam małą obawę co przyjdzie w paczce. Jak takie kupiłeś to nie masz się co martwić bo to napewno nie będą sonary. Są to depo ewntualnie tyc To są lampy depo z homologacją D2S. Naprawdę nie ma się o co martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 u mnie tez drgala soczewka (nie lampa, nie zarowka tylko soczewka) mocno to bylo widac na wolnych obrotach przy podjezdzaniu do innego auta, podlozylwm kawalek takiej dosc twardej gabki pod soczewke, wewnatrz lampy i jest lepiej...... Cholera ja mam tak samo, prawie 3 lata soczewki sztywno siedziały a teraz od jakiegoś czasu drgają nawet na delikatnych nie równościach, jak najlepiej rozwiązać ten problem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson2 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Można prosić o re-upload wygasłych zdjęć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 które zdjęcia wygasły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson2 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ok, już jest wszystko w porządku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi