JawoR36 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Dzisiaj rozdziewiczyłem do końca swoją Audiczkę 2 dni walczyłem, ale jest lux :jerk: Polecam każdemu Efekt urywa dupsko
greg24 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 no w końcu to teraz sie trzeba w tygodniu spotkac i mi przywies ten bajerek zamowiony i mozna smialo fote zrobic
Pandzior Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Jak na razie nie mam silniczków, to założę je później bez problemu, czy będę musiał wyciągać lampy żeby je zamontować?
greg24 Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 lepiej wyciagnąć o nibo lepiej sie je zakłada
slimaczek89rz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 wam tez po wymianie odstaje lampa przy kierunku? mi odstaje jedna i druga strona na dole na tym łuku przy kierunkowskazie:facepalm:
przemciotorun Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 odstaje bo maze za slabo podcioles blotnik....
JawoR36 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 odstaje bo maze za slabo podcioles blotnik.... Dokładnie, trzeba także mocniej docisnąć lampkę do błotnika tą gumą i dopiero przykręcić. Mi nic nie odstaje, a na początku, po pierwszej przymiarce zacząłem panikować
slimaczek89rz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 błotnik to aż za duzo wyciąłem:facepalm: jutro będę próbował... a ma ktoś jakiś patent na ułamany dolny "zawias"? kupiłem bixy, i mam właśnie dolny zaczep ułamany jeden...
JawoR36 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Wstaw foto jak żeś tam nawycinał ;]
przemciotorun Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 błotnik to aż za duzo wyciąłem:facepalm: jutro będę próbował... a ma ktoś jakiś patent na ułamany dolny "zawias"? kupiłem bixy, i mam właśnie dolny zaczep ułamany jeden... chodzi Ci o to mocowanie dolne lampy co jest przy chlodnicy? ja mialem zrobione z ucietego klucza imbusowego przyklejonego na poxipol.... trzymalo do momentu sprzedania lamp czyli jakies 2 -2,5 roku....
slimaczek89rz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 chodzi o ten kawałek metalu:decayed: a odstaje w tym miejscu: Co do mocowania, będę musiał i u siebie tek zrobić. Tylko mam mały problem z bixem... kiepsko świeci na długich... ale to inny dział
JawoR36 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Ten kawałek musisz wyrzucić
slimaczek89rz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 czyli dobrze że go uciąłem? tojuz nie rozumiem... jak był to ładnie wisiały, nie było szpary żadnej, a jak wywaliłem to jest szpara..
Kwinto69 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 u mnie od kierowcy jest git ale od pasażera odstaje tyle że od jakiegoś czasu już położyłem lache na to
slimaczek89rz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 to dobrze ze wyciąłem tą blache czy nie? bo jestem jużskłonny wstawić tam jakąś blaszke:decayed:
greg24 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 ja tez blachy nie mam wiec dobrze ze jej nie ma. zobacz na odkreconych srubach do polowy czy da sie nia troche manewrowac, zrob tak zeby bylo dobrze i dokrec powinno byc:thumbup1::thumbup1:
przemciotorun Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 dobrze ze wycioles ten kawalek!! zobacz czy mocowanie to przy chlodnicy dobrze weszlo czy nie prezy i wypycha lampe na zewnatrz..... ogolnie ja w kazdym zestawie lamp Depo lekko podcinalem plastik przy lampie przy tym mocowaniu zeby weszlo do konca.....
Kwinto69 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 o to może i u mnie pręży od chłodnicy? ale mam valeo:whistling:
przemciotorun Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 to poprostu zajrzyj tam.... nie trzeba nic zdejmowac zeby zobaczyc
Rekomendowane odpowiedzi