Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 U mnie też parowała:whistling: pomogło rozklejenie i sklejenie na nowo
Gracjan Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 U mnie też parowała:whistling: pomogło rozklejenie i sklejenie na nowo No takiego czegoś chciałbym uniknąć, zapewniano mnie że parowanie po pewnym czasie ustąpi
Gwerty Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 u ciebie to były początki i był jeszcze inny klej. teraz kleję inaczej primer, klej rozporwadzany woda z emulgatorem i spoina zalewana szczeliwem. , i zawsze moze troche przy klejeniu dostac sie wilgoci do wnetrza. zazwyczaj mija samoistnie , ewentualnie lampę trzeba dosuszyć. u gracjana były robione ekspresem dostałem lampy w sobote po południu a w poniedziałek rano były wysłane. to nie było zbytnio czasu na suszenie:)
medik Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Ty teraz to na serio weź mi ją sprzedaj
Gracjan Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 u ciebie to były początki i był jeszcze inny klej. teraz kleję inaczej primer, klej rozporwadzany woda z emulgatorem i spoina zalewana szczeliwem. , i zawsze moze troche przy klejeniu dostac sie wilgoci do wnetrza. zazwyczaj mija samoistnie , ewentualnie lampę trzeba dosuszyć. u gracjana były robione ekspresem dostałem lampy w sobote po południu a w poniedziałek rano były wysłane. to nie było zbytnio czasu na suszenie:) Mało jeżdżę, wilgoć na dworze, tak samo w garażu, częste mycie też nie pomaga... pewnie za jakiś czas parowanie ustąpi Ty teraz to na serio weź mi ją sprzedaj Ciężki temat
Gracjan Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 ale ja straszliwie bogaty jestem Tylko ja nie galerianka
medik Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 nie to nie, kupię sobie avanta od Kowiego
Gracjan Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 nie to nie, kupię sobie avanta od Kowiego Szukasz fury żeby kartofle wozić ? Sorry Kowi
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 nie to nie, kupię sobie avanta od Kowiego dużo nie chce:grin:
pawel1380 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 To koło rządzi.Pięknie jest.Daj znać jak będziesz sprzedawał
MAGIC87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Ostatnia fota skojarzyła mi sie z tym:wink:
Gracjan Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 dobrze widze ? to BIX ? :kox::kox: To BiX
Gracjan Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 i jak ? jest róznica ? Fc**j oczywiście na +
Dev Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 a jak pamietam to mówiłes że nie warto .... :grin::grin:
akjam Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Furacz na tej feli pięknie się prezentuje.
Gracjan Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 a jak pamietam to mówiłes że nie warto .... :grin::grin: Ludzie muszą dojrzeć do niektórych decyzji
Rekomendowane odpowiedzi