egon47 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Gracjan wysylaj ta fote do kalendarza na styczen
Młody_drog Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Kurde tak patrzę na to twoje auto i cholera, jak mi się b5 nie widzi tak ta jest
jozek726 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Gracjan ile Ty tam masz śniegu, zazdroszczę
szafa Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Gracjan ile Ty tam masz śniegu, zazdroszczę Jozek dziś przez noc napadało dużo więcej Gracek weź mnie kiedyś przewieź, pokaz jak się driftuje quattro:naughty:
Gracjan Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Gracjan ile Ty tam masz śniegu, zazdroszczę Jozek dziś przez noc napadało dużo więcej Gracek weź mnie kiedyś przewieź, pokaz jak się driftuje quattro:naughty: Pewno że się przejedziemy Szkoda że nie byłeś w poniedziałek na spocie Raceism, widziałbyś jak mogą się koła kręcić przy 5tyś obr/min a auto nie ruszyło nawet 1cm do przodu Letnie robią robotę Zaraz jadę upalać daily po Rudzie ---------- Post dopisany 25-12-2012 at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany 07-12-2012 at 11:32 ---------- Świąteczna decyzja - letnie koła na aucie :decayed: Oprócz tego świąteczna wizyta na bezdotyku - proszek + płukanie...
pablo_9 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 kurcze już zapomniałem o tym aucie ale widzę cały czas dbasz i dobrze się prezentuje
papols4 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Werdestein jest w dobrej cenie.Opona naprawde godna polecenia.Jedna z najlepszych do driftu firm.
czorny_07 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 grafit robi robotę jakiś kod koloru?
Gracjan Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 grafit robi robotę jakiś kod koloru? Można powiedzieć że Individual Nie było w ofercie jasnego grafitu więc najpierw poszedł ciemny a to lekko popruszone srebrnym no i wyszło coś takiego proszek + płukanie... Wszystko wiem... ale jest plan na woskowanie na dniach więc aż tak nie bolało
Michał Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 w sumie temperatury przyzwoite to może też bym coś podziałał Gracjan a nie myślałeś nad poliftowym zderzakiem na tył?
czorny_07 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 grafit robi robotę jakiś kod koloru? Można powiedzieć że Individual Nie było w ofercie jasnego grafitu więc najpierw poszedł ciemny a to lekko popruszone srebrnym no i wyszło coś takiego nieziemski
Gracjan Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 w sumie temperatury przyzwoite to może też bym coś podziałałGracjan a nie myślałeś nad poliftowym zderzakiem na tył? Temperatury smakowite Nad zderzakiem nie myślałem, na razie przód na wiosnę idzie do malowania i może będzie zrobiony na gładko, jeszcze się nie przełamałem Po woli kończę z tym autem Planów jeszcze kilka jest ale już wolę chyba zostawić sobie tą kasę do nowej fury grafit robi robotę jakiś kod koloru? Można powiedzieć że Individual Nie było w ofercie jasnego grafitu więc najpierw poszedł ciemny a to lekko popruszone srebrnym no i wyszło coś takiego nieziemski Fajnie że się podoba, można powiedzieć że jedyny w swoim rodzaju
Michał Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Planów jeszcze kilka jest ale już wolę chyba zostawić sobie tą kasę do nowej fury C6?
Gracjan Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Planów jeszcze kilka jest ale już wolę chyba zostawić sobie tą kasę do nowej fury C6? C6 albo E60 Ale to na razie dalekie plany, jeszcze nie nacieszyłem się wystarczająco eSiokiem
przemciotorun Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 tez odwiedzilem bez dotyk... ale w sumie sama woda za 2 zlote zdobila robote
Gracjan Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Powoli trzeba uzupełnić arsenał na wiosnę Jedna paczka dzisiaj, druga w poniedziałek
Rekomendowane odpowiedzi