radek_siara Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 fotki z sesji zarąbiste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 megaaaa sesja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ogarnąć błędy poduszek ale to musi chwilę poczekać mowie ci , wyciagnij licznik , wywal kontrolki i po krzyku Robiłem to u siebie więc podpowiem. Wystarczy Vag/vcds Wchodzisz w sterownik AirBag, dalej 07 - codding, obczajasz 3 cyfrę w kodowaniu, od tej cyfry odejmujesz 1, do it, kasujesz błędy i nic nie świeci i reszta poduch działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ogarnąć błędy poduszek ale to musi chwilę poczekać mowie ci , wyciagnij licznik , wywal kontrolki i po krzyku Robiłem to u siebie więc podpowiem. Wystarczy Vag/vcds Wchodzisz w sterownik AirBag, dalej 07 - codding, obczajasz 3 cyfrę w kodowaniu, od tej cyfry odejmujesz 1, do it, kasujesz błędy i nic nie świeci i reszta poduch działa prawidłowo. Dzięki, już do mnie MASATO pisał w tej sprawie, próbowałem nie raz i nie dwa ale chyba mój VAG 311 tego nie ogarnia bo po zmianie kodowania i kliknięcia w do it po ponownym wejściu w 07 nic się nie zmienia. Błędy jak były tak są, kontrolka świeci. Podejrzewam że potrzebny jest VCDS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 VCDS lite 1.2 full version VCDS lite 1.2 full version [] - - It's Free! : Vag-Diag : VAG diagnostic tools Działa z Rns-e, więc poduchy powinien ogarnąć, a i najważniejsze jest FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 VCDS lite 1.2 full version VCDS lite 1.2 full version [] - - It's Free! : Vag-Diag : VAG diagnostic toolsDziała z Rns-e, więc poduchy powinien ogarnąć, a i najważniejsze jest FREE Dzięki Ci bardzo, napinacze pasów tył udało się wyłączyć ale przy próbie wyłączenia poduszek bocznych pojawia się komunikat że należy użyć zarejestrowanej wersji... :doh:Ale już przynajmniej wiadomo że trzeba mieć pełną wersję VCDSa i będzie ogarnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 VCDS lite 1.2 full version VCDS lite 1.2 full version [] - - It's Free! : Vag-Diag : VAG diagnostic toolsDziała z Rns-e, więc poduchy powinien ogarnąć, a i najważniejsze jest FREE Dzięki Ci bardzo, napinacze pasów tył udało się wyłączyć ale przy próbie wyłączenia poduszek bocznych pojawia się komunikat że należy użyć zarejestrowanej wersji... :doh:Ale już przynajmniej wiadomo że trzeba mieć pełną wersję VCDSa i będzie ogarnięte na chomik shopie poszukaj, tam jest normalnie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 VCDS lite 1.2 full version VCDS lite 1.2 full version [] - - It's Free! : Vag-Diag : VAG diagnostic toolsDziała z Rns-e, więc poduchy powinien ogarnąć, a i najważniejsze jest FREE Dzięki Ci bardzo, napinacze pasów tył udało się wyłączyć ale przy próbie wyłączenia poduszek bocznych pojawia się komunikat że należy użyć zarejestrowanej wersji... :doh:Ale już przynajmniej wiadomo że trzeba mieć pełną wersję VCDSa i będzie ogarnięte Go się gdzieś w opcja aktywuje, i jest komunikat że soft zarejestrowany i aktywny. Będę w domu to napisze więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 VCDS lite 1.2 full version VCDS lite 1.2 full version [] - - It's Free! : Vag-Diag : VAG diagnostic toolsDziała z Rns-e, więc poduchy powinien ogarnąć, a i najważniejsze jest FREE Dzięki Ci bardzo, napinacze pasów tył udało się wyłączyć ale przy próbie wyłączenia poduszek bocznych pojawia się komunikat że należy użyć zarejestrowanej wersji... :doh:Ale już przynajmniej wiadomo że trzeba mieć pełną wersję VCDSa i będzie ogarnięte na chomik shopie poszukaj, tam jest normalnie wszystko Już chyba z 5 różnych instalowałem ale mój kabel ich już nie ogarnia, mam ten niebieski chińczyk z allegro. VCDS lite 1.2 full version VCDS lite 1.2 full version [] - - It's Free! : Vag-Diag : VAG diagnostic toolsDziała z Rns-e, więc poduchy powinien ogarnąć, a i najważniejsze jest FREE Dzięki Ci bardzo, napinacze pasów tył udało się wyłączyć ale przy próbie wyłączenia poduszek bocznych pojawia się komunikat że należy użyć zarejestrowanej wersji... :doh:Ale już przynajmniej wiadomo że trzeba mieć pełną wersję VCDSa i będzie ogarnięte Go się gdzieś w opcja aktywuje, i jest komunikat że soft zarejestrowany i aktywny. Będę w domu to napisze więcej. Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Co do VCDS Zaznacze z góry że mam KKl na rs-232... Options--->Test-->Com1 (czy na jakim tam jest kabel)-->Pojawia się info że wszystko bangla-->Save-->Apply Potem w zakładce About w menu głównym mam info Registered. I tyle, nic więcej nie ingerowałem. Możliwe że jeszcze trzeba było kliknąć na zakładke OBD II, już dokładnie nei pamiętam, ale jest ona aktywna dopiero po teście, Daj info na pw odnośnie kodowania Airbag'ów, spróbuje u siebie, czy to wogóle to ruszy na tym sofcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Fura czad, ale ta fota... świetna!!! http://i.imgur.com/aebFPRv.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 W końcu udało się zabudować jakoś ten tył bo wkurzała mnie ta "dziura" niesamowicie... Sorry za jakość zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No i elegancko wygląda jak ori:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 nie mam pytań ! tylko mam mieszane uczucia co do gaśnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Bez urazy ale z dooopy wygląda ta bidna gaśnica tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Bez urazy ale z dooopy wygląda ta bidna gaśnica tam... Dokładnie, a na przyszłość poszukałbym materiału który odpowiada wykładzinie w bagażniku ewentualnie cały bagażnik obiłbym w materiał z tej zabudowy, bo narazie średnio to wygląda moim zdaniem:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 To by bardziej pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 To by bardziej pasowało http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/NOS_Bottle.jpg O to to to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Kilka zaległych fotek wnętrza zrobionych przy okazji sesji do kalendarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 teraz brakuje tylko trochę rurek z tyłu:whistling: a tak to kox:kox: tą fotkę też Ci tu wrzucę, niech będzie dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi