Buba Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jak ja bym chciał mieć tyle czasu... ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- chłodnica była szprejem malowana?
Reggi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jak ja bym chciał mieć tyle czasu... Ja też..
Gracjan Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jak ja bym chciał mieć tyle czasu...chłodnica była szprejem malowana? Cynk w spreyu Malowane były tylko boczki
jedrekx Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 mówił Ci ktoś, że jesteś zboczony?
Gracjan Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 mówił Ci ktoś, że jesteś zboczony? Takie zboczenie to nie zboczenie
medik Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Gracjan ale masz zasyfiony bak od środka........
Gracjan Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Gracjan ale masz zasyfiony bak od środka........ Już o tym myślałem ale nie mam kanału, jakby był na pewno już bym walczył
Buba Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 kamienie z bieżnika też wyjmujesz po każdej jeździe?
Gracjan Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 kamienie z bieżnika też wyjmujesz po każdej jeździe? Taaa, nawet w trakcie się na stacji zatrzymuje i wydłubuje
Robertuss Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja bym jeszcze sprawdził opony od środka
dawid195a Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja bym jeszcze sprawdził opony od środka :grin: Śmiejcie sie śmiejcie, każy by chciał mieć tak zadbaną fure
medik Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tu nikt się nie śmieje, tylko jest pełen podziwu. Gracjan, a jak tam nasza umowa kupna-sprzedaży ? Gotowa ?
Gracjan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tu nikt się nie śmieje, tylko jest pełen podziwu. Gracjan, a jak tam nasza umowa kupna-sprzedaży ? Gotowa ? Jak przyjdzie czas na sprzedawanie to i ona będzie gotowa
Wajsik86 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bardzo dobre podejście do tematu,nie liczy się tylko performance ale też estetyka.Grzechem byłoby nie wyczyszczenie tego jak masz to na wierzchu.Detailing nie kończy się tylko na umyciu budy:wink:
Gracjan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bardzo dobre podejście do tematu,nie liczy się tylko performance ale też estetyka.Grzechem byłoby nie wyczyszczenie tego jak masz to na wierzchu.Detailing nie kończy się tylko na umyciu budy:wink: Otóż to kolego, otóż to Jestem zdania że jak coś może procować w brudzie to znaczy że można to wyczyścić i może pracować w czystości
junior_tdi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bardzo dobre podejście do tematu,nie liczy się tylko performance ale też estetyka.Grzechem byłoby nie wyczyszczenie tego jak masz to na wierzchu.Detailing nie kończy się tylko na umyciu budy:wink: Detaling nie kończy się na umyciu budy - od umycia budy się zaczyna
preze_s Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Gracjan audi naprawde dopieszczone, lampy na zywo robia robote. milo bylo poznac za ten wydech chcieli Ci zabrac dowod po all starsie?
Gracjan Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Gracjan audi naprawde dopieszczone, lampy na zywo robia robote. milo bylo poznac za ten wydech chcieli Ci zabrac dowod po all starsie? Dzięki... U ciebie koła mi się dużo bardziej na żywca podobają, na fotkach nie ma takiego efektu Tak, za ten wydech
preze_s Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Gracjan audi naprawde dopieszczone, lampy na zywo robia robote. milo bylo poznac za ten wydech chcieli Ci zabrac dowod po all starsie? Dzięki... U ciebie koła mi się dużo bardziej na żywca podobają, na fotkach nie ma takiego efektu Tak, za ten wydech tak myslalem ale dre sie za***iście hehe dzieki na zywo auto calkiem inaczej wyglada
Rekomendowane odpowiedzi