Tomasz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 200 zł za polerkę mechaniczną całego auta, dużo mało? moim zdaniem za taką kwotę nikt tego Tobie porządnie nie zrobi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Podejrzanie mało, na 99% jeden etap korekty a na aucie same swirle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 nie ma co porownywac korekty jaka robisz Ty do korekty za 200zl.... mam szwagra lakiernika i on tez zrobi polerka machaniczna za 200-250zl.... napisze tylko tyle ze zajmuje mu to 2-3h.... dobrze wiecie co mozna w tym czasie zrobic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 nie ma co porownywac korekty jaka robisz Ty do korekty za 200zl.... mam szwagra lakiernika i on tez zrobi polerka machaniczna za 200-250zl.... napisze tylko tyle ze zajmuje mu to 2-3h.... dobrze wiecie co mozna w tym czasie zrobic.... Ja w tyle czasu auta bym nie umył No tylko, że taka korekta jak powyżej znając życie kosztuje tyle co lakierowanie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 nie ma co porownywac korekty jaka robisz Ty do korekty za 200zl.... mam szwagra lakiernika i on tez zrobi polerka machaniczna za 200-250zl.... napisze tylko tyle ze zajmuje mu to 2-3h.... dobrze wiecie co mozna w tym czasie zrobic.... 2-3h:polew: pewnie przejazd fareclą g3, przygotowanie lakieru to umycie gąbką i wsio:decayed:, jak zapytasz o glinkowanie to pewnie usłyszysz(wtf is this?) myślę że przedział 400-700zł to za wielkość A4 odpowiednia cena (zależna oczywiście od stanu lakieru i oczekiwania właściciela) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Pytałem tylko o sanding, zapomniałem o glinkowanie. Powiem tak, wolę dać 200zł i żeby mi ktoś przejechał całe auto mechanicznie nawet G3 niż jakbym miał sam się wkurzać, skopać lakier i użalać się nad efektem, szczególnie, że sam nie mam doświadczenia, wiedzy, umiejętności ani sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Pytałem tylko o sanding, zapomniałem o glinkowanie. Powiem tak, wolę dać 200zł i żeby mi ktoś przejechał całe auto mechanicznie nawet G3 niż jakbym miał sam się wkurzać, skopać lakier i użalać się nad efektem, szczególnie, że sam nie mam doświadczenia, wiedzy, umiejętności ani sprzętu w tym problem że nic dobrego z tego nie wyniknie, w słońcu będziesz widział jak się popisał będzie mniej więcej tak: owszem można zrobić korektę G3 ale wymaga to czasu, a za 200 tego czasu niema:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Takie polerowanie auta za 200 zł to tylko przetarcie lakieru czymś ściernym Nie ma powiązania z polerowaniem z prawdziwego zdarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 No póki co, lepszego lakiernika w mieście nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 nie ma co porownywac korekty jaka robisz Ty do korekty za 200zl.... mam szwagra lakiernika i on tez zrobi polerka machaniczna za 200-250zl.... napisze tylko tyle ze zajmuje mu to 2-3h.... dobrze wiecie co mozna w tym czasie zrobic.... 2-3h:polew: pewnie przejazd fareclą g3, przygotowanie lakieru to umycie gąbką i wsio:decayed:, jak zapytasz o glinkowanie to pewnie usłyszysz(wtf is this?) myślę że przedział 400-700zł to za wielkość A4 odpowiednia cena (zależna oczywiście od stanu lakieru i oczekiwania właściciela) jednym korkiem 3m mycie gabka:decayed: i jakies tam mleczko..... chociaz powiem Ci ze o dziwo wcale hologramow w sloncu tak nie widac..... bo juz pare aut widzialem po jego polerce.... i powiem ze z braku laku i wiedzy moze i bym sie skusil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 to git , tylko ilu takich jest na rynku, znam 5 lakierników i nie dałbym im auta do "polerki", wolałbym machać UC+trikolor i mieć średni efekt:whistling:, ale to pewnie już zboczenie detailingiem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja na A4 które dzisiaj skończyłem poświęciłem ok 24 godzin, klient zadowolony więc jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja na A4 które dzisiaj skończyłem poświęciłem ok 24 godzin, klient zadowolony więc jest git To jak ja przyjadę to ile będziemy siedzieć na tą krzynką może od razu wezmę tydzień wolnego:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 jak wliczysz dojazd i zwiedzanie to pewnie tyle wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 jednym korkiem 3m mycie gabka:decayed: i jakies tam mleczko..... chociaz powiem Ci ze o dziwo wcale hologramow w sloncu tak nie widac..... bo juz pare aut widzialem po jego polerce.... i powiem ze z braku laku i wiedzy moze i bym sie skusil poczekaj 2-3 tygodnie, wypełniacze się zmyją to i hologramy zobaczysz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Vario, ile byś musiał zawołać za polerkę auta, żeby Ci się chciało za to zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 dostaniesz PW, ale ciężko z terminami bo kolejka się zrobiła na ok 6-7 autek zgrywam fotki na Picassę więc będą wszystkie foto w jednym miejscu ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- https://picasaweb.google.com/106841398270608020727/A4Lele?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIvG8JDtw5CmHQ&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ile właściciel Audi musiał zapłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 vario, graty, baaardzo fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 vario , pod klamkami ręcznie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi