Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:thumbup:
Opublikowano
radimm przed chwilką na słowackiego skręcałeś z głównej

bardzo możliwe :decayed: pozdro :hi:

Opublikowano

wrc laguna ostatnio widziany na bp obok tesco obok swojej b8 ;) kontrola cisnienia opon chyba?:P

Opublikowano

Kolega numery RZE8N...6, jechałem dobrą chwile za tobą z Rzeszowa, mrugnęłem ci długimi ale chyba nie zauważyłeś. Pozdrawiam i do zobaczenia. A i oczywiście ramki klubowe u kolegi były;-)

Opublikowano

a4 sedan ok. godz 12 w Sanoku koło szpitala nr. rej. rsa ..KC z naklejką klubową na kalpie z prawej strony

Opublikowano
  • Autor
wrc laguna ostatnio widziany na bp obok tesco obok swojej b8 ;) kontrola cisnienia opon chyba?:P

Tak sprawdzałem cisnienie :decayed:

Opublikowano
a4 sedan ok. godz 12 w Sanoku koło szpitala nr. rej. rsa ..KC z naklejką klubową na kalpie z prawej strony

Hej kolego patrzyłem na twoje ale maiłem mętlik w głowie i za chwile skojarzyłem że miałeś ramki :-) i tez oblukałeś :-)

Opublikowano

Pozdrowienia dla SIXU widzianego (i obmachanego :grin:) wczoraj przed 8 rano na Siemieńskiego :naughty:

Opublikowano

SIXU widziany wczoraj pod tesco.

Opublikowano
SIXU widziany wczoraj pod tesco.

:hi:

Pozdrowienia dla SIXU widzianego (i obmachanego :grin:) wczoraj przed 8 rano na Siemieńskiego :naughty:

haha, to już teraz wiem do Kogo machałem łapką :grin:

Opublikowano

wczoraj Widełka tommy rtxxxx miałem Ci dotrzymać troche dłużej towarzystwa ale miałem pęłny stan i i półroczne dziecko w ucie pozdro

Opublikowano
wczoraj Widełka tommy rtxxxx miałem Ci dotrzymać troche dłużej towarzystwa ale miałem pęłny stan i i półroczne dziecko w ucie pozdro

W porządku ;) spieszylem się na imieniny do Tbg. Ważne że a4-klub rządzi na drodze :) Od dzisiaj już na blachach RZ

Opublikowano

ale Ci troche dymi jak deptasz

Opublikowano

Diesel musi dymić :-) 216-tki no i brak fmic oraz kata :/

Dzisiaj wrclaguna pod merkury market oraz srebrny sedan b6 na obwodnicy, czujność zachowana :-)

Opublikowano

Diesel musi dymić :-) 216-tki no i brak fmic oraz kata :/

Dzisiaj wrclaguna pod merkury market oraz srebrny sedan b6 na obwodnicy, czujność zachowana :-)

Wczoraj na obwodnicy ok. 22 to ze mną się spiknąłeś :wink: Pozdrowionka!

Opublikowano

dziś, Lesko ~10.00. Granatowy Avant B5 z naklejką klubu na klapie, skręcający w 1000-lecia. Pozdro dla Kierowniczki :wink:

Opublikowano

26 lipca na krzyżówce na światłach pod Kauflandem w Sanoku B5 z ramkami klubowymi machałem i trąbiłem pozdro dla kierownika :)

Opublikowano

Wczoraj chyba B6 Avant czarny jak dym he klubowe ramy Zagórz za światełkami

:naughty:

---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ----------

16 llipiec pod wlot do lublina czarne b6 sedanik

Opublikowano

W piątek widziany czerwony avant b5 RPR jak leciał w kierunku na Łańcut, wyprzedziłem i mrugałem światłami ale kolega chyba mnie nie zauważył.

Wczoraj po 16 srebrny avant b6 RZ w kierunku na Rzeszów:wink: Do zobaczenia na spocie:decayed:

Opublikowano

W Sanoku

dziś a4 b5 avant RSA ....koło szkoły medycznej z ledami u dołu godzina 12.00 ramka klubowa (tylko z tyłu)

oraz druga a4 b5 avant RSA.... jechał koło PKS Sanok o godz 12.30 ramki klubowe

czyje to ?!

31 lipiec:

niebieski a4 b6 z naklejką klubową z prawej stronie na klapie nr. rej RSA .... w Lesku koło Orlika przejeżdzał