Siwula Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam Potrzebuje namiar do typa z B6 w Avancie kolor Meksykańska czerwień nr rej LTM XXXX poruszający się po Rzeszowie.
Dawid89 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 dziś o 15-25 na podkarpackiej widziany PILOT24 pozdro i pozdro dla kolegi z czarnego sedana B5 RBR XXMS który stał pod Tesco w Brzozowie Nigdy nie przegadałem tego tematu a jednak ktoś mnie widział ;D Numery sie zgadzają ale kolor ciemny granat
Gość Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam Potrzebuje namiar do typa z B6 w Avancie kolor Meksykańska czerwień nr rej LTM XXXX poruszający się po Rzeszowie. podpadł czymś ?
Siwula Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Nie podpadł tylko mozliwe , że jakiegoś biznesa zrobimy Witam Potrzebuje namiar do typa z B6 w Avancie kolor Meksykańska czerwień nr rej LTM XXXX poruszający się po Rzeszowie. podpadł czymś ?
Gość Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Kolega bywa na spotach ale nie mam do Niego fona niestety ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ---------- i pozdro dla Kolegi z Kolbuszowej z Którym miałem przyjemność pogadać w Borku kilka dni temu - zacna B6 i zacny Gościu
kopernik666 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Ładny granatowy avant B5 na klubowych ramkach widziany dziś w Jarosławiu ul. Lisińskiego
sumoss Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 A ja nie widze nikogo bo nikogo nie znam i mnie rowniez nie widzi nikt bo mnie nikt nie zna a jezdrze czesto po rzeszowie i okolicach
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 Zaglądnij na SPOTY do RZESZOWA
TezFakt Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Hehe mam to samo, naklejki -są, ramki -są. Ale i tak jestem niewidzialny
Slawek Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Na pewno Cię zauważają, tylko nie piszą. A mi skurczybyki w Autorudzie zmienili ramki na ich, tylko mi robotę dali by wrócić do klubowej (właściwie klubowych, ale przednią mam pękniętą i na razie zostanie jedna)
slimaczek89rz Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Grzegorz, czyżbyś jechał dziś na strażów?
ROBERCIK7777777 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 dzisiaj godz 12:30 niebieskie Audi Avant z maską węglową widziane koło placu gs w Kolbuszowej na drodze do bogacza bodajże na ramkach klubowych
MaciekW. Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Dzisiaj ulica Sikorskiego obok sklepu Śnieżynka; srebrna B6 sedan z naklejką klubową na klapie
tomekhxc Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Hehe mam to samo, naklejki -są, ramki -są. Ale i tak jestem niewidzialny aaa nie gadaj raz cie nakrylem pod full marketem
TezFakt Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 aaa nie gadaj raz cie nakrylem pod full marketem Aj, masz rację! Jaki Ty pamiętliwy jesteś
Gość Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 A ja nie widze nikogo bo nikogo nie znam i mnie rowniez nie widzi nikt bo mnie nikt nie zna a jezdrze czesto po rzeszowie i okolicach Nowy Borek ? no to prawie Sąsiad jesteś
kukik3 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 wczoraj czarny avant sanok wyskakiwał z rąda w strone dąbrówki RSA......
tomekhxc Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 aaa nie gadaj raz cie nakrylem pod full marketem Aj, masz rację! Jaki Ty pamiętliwy jesteś
sumoss Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Zaglądnij na SPOTY do RZESZOWA Ostatnio mialoem zagladnac na parking ale niestety sie nie wyrobilem :/ ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ---------- A ja nie widze nikogo bo nikogo nie znam i mnie rowniez nie widzi nikt bo mnie nikt nie zna a jezdrze czesto po rzeszowie i okolicach Nowy Borek ? no to prawie Sąsiad jesteś Jarek jesli cie dopbrze kojaze jestes z Hyznego i baardzo czesto cie widze na matrixie i baardzo czesto sie rozmijamy badz kilka razy cie wyprzedzalem zreszta ostatnio byles u tadli jak najechal na goscia na bialej swoja B6
Rekomendowane odpowiedzi