sumoss Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 to juz wszystko jasne czarne B6 widziane bardzo czesto w pizzeri Matrix
Plugibugi Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 był ktoś dziś z kolegów bez naklejek na autkach chodzi mi o Srebne B6 Sedanik i B6 Avancik Niebieskie na myjni na Przemysłowej ok 20
szogun0 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 A ja nie widze nikogo bo nikogo nie znam i mnie rowniez nie widzi nikt bo mnie nikt nie zna a jezdrze czesto po rzeszowie i okolicach Pierdu pierdu
sumoss Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 hahaha widziany widziana wysoka strzyzowska godz 19 klubowicz szogun0 w B6 jezdrzacy od prawej do lewej krawedzi drogi z dwoma pasazerami
Plugibugi Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 widziane B5 Sedan RPZ wczoraj chyba Ciemny Granatowe lub czarne pomykał od zusu w stronę chyba Krakowa GC Ramki klubowe na lewej małej szybce B5 Batalion i cos logo na tylnej szybie OOOO he Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Plugibugi widziany pod szpitalem Wojewódzkim
miro_x Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 widziane B5 Sedan RPZ wczoraj chyba Ciemny Granatowe lub czarne pomykał od zusu w stronę chyba Krakowa GC Ramki klubowe na lewej małej szybce B5 Batalion i cos logo na tylnej szybie OOOO he Pozdrawiam Pewnie Dibo .
Dibo Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 widziane B5 Sedan RPZ wczoraj chyba Ciemny Granatowe lub czarne pomykał od zusu w stronę chyba Krakowa GC Ramki klubowe na lewej małej szybce B5 Batalion i cos logo na tylnej szybie OOOO he Pozdrawiam Pewnie Dibo . Tak to ja. Jakoś Cię nie zauważyłem.
felus Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 23 marca w okolicach godziny 19, na wyjeździe z Rzeszowa w kierunku Łańcuta widziany granatowy avancik b5 RLA 1,9 TDI z naklejką klubową, mijając puszczałem awaryjne (też mam granatowego Avanta B5 RLU), więc może ktoś skojarzy, ja niestety jeszcze się znaków klubowych nie dorobiłem ale myślę, że to kwestia czasu
Tommy Gun Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Wrclaguna u Knapika A w niedzielę widziałem A4 B7 na blaszkach RK na Podwisłoczu, kolega był na ostatnim zlocie w Plazie. Pozdrawiam
QuikSilver Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Widziałem Cię SIXU w sobote w okolicach Tyczyna zagadałem na CB odpowiedziałeś, ale że radio mam słabe to nie pogadaliśmy za długo, leciałem wtedy sprinterem na Słowenię.
Dumel Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Dziś srebrne B5 Avant na ramkach.. Rkr 68.. w Krakowie na matecznym ..
Dawid0 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Dzis pod Auchanem na parkingu B5 sedan ciemne z ramkami, ja stałem przodem do niego ale mam ramek :-)
Gość Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 siema QuikSilver, to już wiem z Kim gadałem . a ja się rozglądałem za A4 kiedy Ty Sprinterami się wozisz
matek180 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 A w niedzielę widziałem A4 B7 na blaszkach RK na Podwisłoczu, kolega był na ostatnim zlocie w Plazie. Pozdrawiam bardzo możliwe pozdrawiam dozobaczenia na spocie
Plugibugi Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Plugibugi widziany pod szpitalem Wojewódzkim Widziany i krótka rozmowa ...Pozdrawiam ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- widziane B5 Sedan RPZ wczoraj chyba Ciemny Granatowe lub czarne pomykał od zusu w stronę chyba Krakowa GC Ramki klubowe na lewej małej szybce B5 Batalion i cos logo na tylnej szybie OOOO he Pozdrawiam Pewnie Dibo . Tak to ja. Jakoś Cię nie zauważyłem. ja jechałem obok ciebie cały czas ale ja już nie mam B6 przesiadłem się teraz na BMW pozdrawiam
Plugibugi Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Tak wyszło miało być B8 sedan lub A6 ale wyszło coś innego
Rekomendowane odpowiedzi