m3rvin Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Krzychu :polew: :polew: :polew: :tongue4:ja voll ich liebe alcohol narta synki do wieczora
danielom Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 A MC mom w Wodzisławiu, więc nie ma sensu jechać do SR Tomaszu a to dla nas przyjezdzasz na spota czy dla siebie? Ja też gonie 25km w jedna strone zeby sie spotkac i nie płacze z tego powodu. Cholernie irytujace jest to szukanie dziury w całym, przeciez nikt nikogo nie zmusza. ehh Dla wszystkich Ja nie płaczę że daleko, bo do Bielska mam 80km w jedną i jeszcze ani razu nie powiedziałem że daleko... Chodzi o to że jest już zimno i trzeba pomyśleć nad jakimś miejsce, bo ja godz. stać na dworze nie mam zamiaru jak jest +3C, a spot w aucie> mc drive i do domu mnie nie bawii... więc jak następnym razem nie będzie jakiejś reaktywacji, to ja dziękuję Przecież na nowym miejscu które wybadał Wiesiek jest restauracja wiec w czym problem? Ale jak sie pisze o miejscu z jedzeniem to jest marudzenie, nie rozumiem tego ni uja..
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Krzychu :polew: :polew: :polew: :tongue4:ja voll ich liebe alcohol narta synki do wieczora Tyś je cały voll [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 11:42_________________________________________________ A MC mom w Wodzisławiu, więc nie ma sensu jechać do SR Tomaszu a to dla nas przyjezdzasz na spota czy dla siebie? Ja też gonie 25km w jedna strone zeby sie spotkac i nie płacze z tego powodu. Cholernie irytujace jest to szukanie dziury w całym, przeciez nikt nikogo nie zmusza. ehh Dla wszystkich Ja nie płaczę że daleko, bo do Bielska mam 80km w jedną i jeszcze ani razu nie powiedziałem że daleko... Chodzi o to że jest już zimno i trzeba pomyśleć nad jakimś miejsce, bo ja godz. stać na dworze nie mam zamiaru jak jest +3C, a spot w aucie> mc drive i do domu mnie nie bawii... więc jak następnym razem nie będzie jakiejś reaktywacji, to ja dziękuję Przecież na nowym miejscu które wybadał Wiesiek jest restauracja wiec w czym problem? Ale jak sie pisze o miejscu z jedzeniem to jest marudzenie, nie rozumiem tego ni uja.. O jedzieniu marudził Wiesiek dla mnie nie musi być restauracja, wystarczy budka z parówką tylko żeby było ciepło i nie wiało.
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ale sie rozgadali Spadam do roboty narta
danielom Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 :hi: Nie ma żarcia i czegoś ciepłego do picia to nie ma ludzi na spocie :gwizdanie: O tym mówie, a wszystko było
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Nie ma żarcia i czegoś ciepłego do picia to nie ma ludzi na spocie :gwizdanie: O tym mówie, a wszystko było Cel był aby poddenerwać publiczność i się udało
blant88 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 sory ale nie mogłem wczoraj wpaść na spota PS. A co do budki z żarciem i postać to może MAKRO tam jest budka miejsce itd. [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 18:34_________________________________________________
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 PS. A co do budki z żarciem i postać to może MAKRO tam jest budka miejsce itd. Tylko czy ta budka jest w środku, a poza tym z parkingu makro nas w 15min wyproszą [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 18:34_________________________________________________ Samochody są wszędzie, a motorki mam w d*pie ja jadę przepisowo, to niech on też jedzie.
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Samochody są wszędzie, a motorki mam w d*pie ja jadę przepisowo, to niech on też jedzie. Nie miaucz
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Samochody są wszędzie, a motorki mam w d*pie ja jadę przepisowo, to niech on też jedzie. Nie miaucz To jest moje zdanie
ROBERT Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ... ja jadę przepisowo, to niech on też jedzie. :polew:
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ... ja jadę przepisowo, to niech on też jedzie. :polew: Zdarza mi się
m3rvin Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ... ja jadę przepisowo, to niech on też jedzie. :polew: :naughty: :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ... ja jadę przepisowo, to niech on też jedzie. :polew: Zdarza mi się hmm.. może czasem :>
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 badboy, Adi dziś ze szpitala wrócił :gwizdanie:
badboy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 badboy, Audi dziś ze szpitala wrócił :gwizdanie: Audi dziś w szpitalu było no to gut w takim bądź razie nic poważnego mu nie było.
Rekomendowane odpowiedzi