Kuna Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja też chce ja też chce wylukam sobie 1.8T od seves
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Eee nic ciekawego Taka se padlinka w budzie sedana ,czarny środek , śmiga tulko 250 nuda :polew: :polew:
seves Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja też chce ja też chce wylukam sobie 1.8T od seves nie ma co oglądać taki zaniedbany przerobiony anglik ale kurde mam nadz ze pogoda i frekwencja w niedziele dopisze
seves Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Eee nic ciekawego Taka se padlinka zniszczony golas w budzie sedana ,czarny środek , śmiga tulko 250 nuda :polew: :polew: oooooooo lepiej bym tego nie ujął
Kuna Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Oj tam ale ja liczę na przejażdżkę 1.8T bo jeszcze nie jeździłem takim silnikiem a każdy go chwali. Może ja się tak zakocham że oleje diesla i kupie 1.8T bo diesel coraz mniej opłacalny
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Na pewno Szymon Cię przewiezie ,tylko musisz być nadczo i wysikany bo tam już jajca się kończą jak się siada obok seves'a
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 15:21_________________________________________________ Czym przeczyścić Pany przepływkę ?
seves Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Oj tam ale ja liczę na przejażdżkę 1.8T bo jeszcze nie jeździłem takim silnikiem a każdy go chwali. Może ja się tak zakocham że oleje diesla i kupie 1.8T bo diesel coraz mniej opłacalny nic wielkiego jedzie tak jak 1.9tdi - sprawdzone po niejednym spocie Na pewno Szymon Cię przewiezie ,tylko musisz być nadczo i wysikany bo tam już jajca się kończą jak się siada obok seves'a :polew: :polew: :polew: :polew: Artur Ty pamietaj piszesz o mnie nie o sobie czy o Siemianie po Bielsku to jest jazda a tak serio - nie ma sprawy się zgadamy i możemy pośmigać bez problemu ale ja za kierownicą niestety nigdy nie pozyczalem i nie oddawałem furki raz w sumie wyjątek zrobiłem i średnio się to skończyło :gwizdanie: :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 15:55_________________________________________________ [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 15:21_________________________________________________ Czym przeczyścić Pany przepływkę ? Ty to na pewno chcesz robić sam? nie wiem jak i co ale to jest chyba delikatne i... dosyć drogie w sumie dla Ciebie Artur tysiak w tą czy w tą sorki nie mogłem się powstrzymać
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Chcialem przedmuchac ją czymś odtłuszczającym ,nie pendzlem ! Uszkodzić się nie powinna ,chyba . A z tymi pieniędzmi to Cię poniosło .
m3rvin Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Chcialem przedmuchac ją czymś odtłuszczającym ,nie pendzlem ! Uszkodzić się nie powinna ,chyba . A z tymi pieniędzmi to Cię poniosło . płynem w sprayu CNC bezdotykowo/nieinwazyjnie
ntm Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam mysle ze co do miejsca na grilla to moze byc moja dzialka jest kibelek prad woda i troche placu [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 17:52_________________________________________________a tak na marginesie to w niedziele nie wpadne nie dam rady a szkoda
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Chwali pięty, mamlasy ,geje i posiadacze V6 Witam mysle ze co do miejsca na grilla to moze byc moja dzialka jest kibelek prad woda i troche placu [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 17:52_________________________________________________a tak na marginesie to w niedziele nie wpadne nie dam rady a szkoda Oooo znaczy się mamy miejsce na letnie spoty , no i szkoda że Cię nie będzie Kurna furacz zapowietrzał się przez odwadniacz w filtrze paliwa
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kurna furacz zapowietrzał się przez odwadniacz w filtrze paliwa Bo się takie rzeczy wymienia regularnie i zakłada ori a nie z hondy :decayed:
danielom Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kurna furacz zapowietrzał się przez odwadniacz w filtrze paliwa W hondzie by sie to nie zdarzylo
Ploms Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 ze tak się zapytam... jak ten spocik w niedziele?
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Artur zamówiłeś już? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197019.0
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kurna furacz zapowietrzał się przez odwadniacz w filtrze paliwa Bo się takie rzeczy wymienia regularnie i zakłada ori a nie z hondy :decayed: Skończ dupić, filtr Mann nówka od Toma i kurna ciekł, jeszcze jutro sprawdzę ale powinno być OK Kurna furacz zapowietrzał się przez odwadniacz w filtrze paliwa W hondzie by sie to nie zdarzylo W życiu ze tak się zapytam... jak ten spocik w niedziele? Normalnie Pany siedziałem dzisiaj w E klasie i spodobał mi się upawagen
Rekomendowane odpowiedzi